Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

acaba en az kiloyu benmi veridim yürüyüş yapamıyorum evde koşu bandımda var ama kızım çok hareketlendi yanlız bırakamıyorum toplamda 3 ayda 10 kilo verdim bu iyiye işaret degilmi arkadaşlar

acaba en az kiloyu benmi veridim yürüyüş yapamıyorum evde koşu bandımda var ama kızım çok hareketlendi yanlız bırakamıyorum toplamda 3 ayda 10 kilo verdim bu iyiye işaret degilmi arkadaşlar

bence çok iyi ve geri almazsın sanırım o kiloları bende bir ayda 5 kilo verdim ama spor ve yediklerime çok azda olsa dikkat ettim ama şimdi bıraktım iki ay oluyo geri almadım 10 kilo daha versem çok iyi olacak yeniden spor yamam gerekiyor

ben bundan bir kac ay evvvel ilk kez denemistim ama günde sadece bir tabak corba yigiyordum bes gün dayanabilmistim ve iki kilo vermistim...daha sonra bir daha denedim ve sporla beraber bir haftada 3 kilo vermistim...en sonunda ise listeye hemen hemen hic uymadigimdan sadece 1 kilo vermistim..bugün tekrar denedim ,bir hafta allah nasip ederse yigcem..bakalim bir hafta sonra kac kilo vermis olucam...

5 günde 3 kilo vermiştim 3 yıl önce şimdi hipotiroidi olduğu için lahanalı diyetler yasak ,, ama tiroid sorununuz yoksa harika bir diyet

Piyasada lahana hapları da var bilirsiniz.Acaba onu kullansak etkili oluyormu bu konuda bilginiz varmı? Yani lahana çorbası yerine??

ben de düşünüyorum bunu ama tadı ve kokusu çok kötü diye okudum onun için tereddüt ediyorum :nazar:

ben de eski gözdem lahana çorbama döndüm...hangi diyete başlasam bozan ben ,bu diyetin en verimli olduğunu düşünüyorum.tabi daha önceleri ancak 3 gün dayanabildiğim 2-3 denemem olmuştu..bu sefer kimseye söylemeden başladım , yine bozarım diye korkarak...amaaaa bu gün 4.günüm bitiyor ve hala ayaktayım...ki benim için en zor gündü domates ve 300 gr et..ben 5.gün ile 4.günü değiştirdim akşama dışarı çıkacağım için..malum yemekte muzla süt yiyip içemem...etten nefret ederim köfte yemeyi planlıyorum en zor en aç kaldığım günümdü ki daha gün bitmedi ...yarın kolay muz-süt ve sonunu da getirebilirim başta tartıldım ama kilomu en son yazıcam arkadaşlar...bu sabah dar gelen kotumun özellikle üst bacaklarımdan çok rahat geçtiğini gördüm..sonuç 3 gün sonra ama!!!

Arkadaslar gercek ise yariyan lahana corba tarifini bilen warmi? ben bi kac sitede baktm ama olumsuz gercekten dedikleri gibi kilo werdiren hangisi kizlar?

bugün başladım bende bakalım inşallah veririm çorbanın tadı kötü gelmedi bana sevdim hattaa.s inşallah verebilirim bnde

merhaba arkadaşlar.ben de yaptım bu diyeti.3 gün yapabildim sonra oruç falan girince kaldı.3 günde 3 kilo verdim ve bırakınca da almadım çok şükür.ben çorbayı : lahana-soğan-biber-domates-kabak-patlıcan la yaptım.kereviz ve enginar da vardı bu çorbanın içinde ama ben bulamadım.pazarda daha bugün gördüm kerevizi.bir dahakine kerevizde koyacağım.hepsini haşlayıp blendırdan geçirdim.üzerine bol kimyon ve nane koydum ben.bazen de azıcık tuz.ama tuz yok normalde.zaten netten araştırdığınızda da yanında neler yeneceği yazıyor.ama naçizane fikrim giden kiloların sudan değil de yağdan gitmesini istiyorsanız bol bol yürüyün.ben sporu pek sevmem ama spor olarak değil de eğlence olarak gördüğümde herşey daha güzel oluyor.hiçbirşey yapamazsam müziği açıp oynuyorum.oohhhh sefam olsun.ben bu lahana diyetini tuttum yani.şiddetle öneririm.yarın pirinç lapası diyeti yapacağım 2 gün sonra .haaa bir de bu lahana çorbasını içemeyenler için başka bir tarif vereyim.tarkanın lahana çorbası diyeti diye geçiyor.ben çocukken annem zaten bu çorbayı bize yapardı çokta leziz.az yağda birbaş soğanı azıcık salçayla kavurun.üstüne sıcak su.yarım su brd. bulgur ve yarım su brd. yeşil mercimek(önceden az haşlayın) ve 5-6 yaprak lahanayı kıyın ve içine atın.pişince kapatın altını.valla tadı süper.hem kilo da aldırmıyo.istediğin kadar ye.tok ta tutuyor.benden bu kadar arkadaşlar...

Bugün lahana çorbası diyetine başladım ben lahana çorbası yanında bir erik yarım armut yedim bugün ilk gün inşallah iyi geçer

tadı o kdar kötüydüki dayanamadım bıraktım ilk gündn sadece 1 gün dayanabildim oda bişi ifade etmedi tabi

basarılar sıze arkadaslar ben o corbayı 7gun ıctım ılk 3gunde 2bucuk 3kılokadar verdım sonrakı 4gunde bısey veremedım
tekrar denemek ıstedım corbayı yaptım ama ıcemedım doktum
suan 13 kılo verdım 88 ıle baslamıstım suan 75 kıloyum yuruyus dıyorum arkadasşlar10 kılom kaldı
1haftadır aksatıyorum yuruyusu tempoya gırmem lazım

[FONT="Comic Sans MS"]slm arkadaşlar bende lahana çorbası diyetini uygulamak istiyorum tam olarak tarifini yazarmısınız kereviz koymasak da etkili olurmu?[/FONT]

X