Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

ben de bozup bozup durdum son birkaç denememde, oysa daha önce süper kilo vermiştim, niyeyse motivasyonum yoktu. ama çorbamı hazırladım, yarın tekrar başlıyorum. Bu kez yılmak yok! Var mı bana katılan? hergün yürüyüş de yapcaz ama!

[FONT="Comic Sans MS"]slm arkadaşlar bende lahana çorbası diyetini uygulamak istiyorum tam olarak tarifini yazarmısınız kereviz koymasak da etkili olurmu?[/FONT]

kereviz koymayınca da etkili oluyor, merak etme. hatta içine hazır domates çorbası koyunca işkence bitiyor. etkisi de azalmıyor, yine aynı şekilde kilo veriyosun. tecrübeyle sabittir. ben 6-7 büyük lahana yaprağını, 1 soğanı, 1 diş sarımsağı tencereye atıyorum, pişince blenderdan geçirip süzüyorum ve hazır domates çorbasıyla karıştırıp içiyorum. bol su içmek önemli, ne kadar su içersen yağları da o kadar tuvalete yollarsın. önce su gidiyor tabi. ha, yürüyüş yapın mutlaka, ya da evde aerobik filan yapın, hareketsiz kalmayın. sonra hızlı kilo vermek yüzünden sarkmalar oluyor. sporla destekleyince olmuyor ama. hadi bakalım kolay gelsin hepimize...

bende bu diyetle 2 haftada 6 kilo vermiştiim 1. hafta 5 kilo 2. hafta sadece 1 kilo vermiştim halende koruyorum çok çabuk alınmıyo çünkü gerçekten yağ yakıyo bu çorba.. ama yağ yakımındaki en etkili sebze lahana ve kereviz sapı kızlar... çorbayı en az 6 bardak için günde..ve bol su tabiki..

hımm, ben kereviz sapı koymadan da kilo vermiştim. Du bakayım bir de senin dediğini yapayım, kereviz sapı da koyayım öbürgün yenisini hazırlarken.

hımm, ben kereviz sapı koymadan da kilo vermiştim. Du bakayım bir de senin dediğini yapayım, kereviz sapı da koyayım öbürgün yenisini hazırlarken.

mutlaka koy bak aradaki farkı göreceksin... süper yağ yaktırıyo.. hadi kolay gelsin

selamlar öncelikle
64 kilo ile bugün itibariyle bu diyete başlamış bulunmaktayım bakalım ne olacak.60 kilo ile hamile kaldım 80 kilo ile doğum yaptım.66 kiloya kadar düştüm doğumdan sonra.2 kiloyu ramazanda verdim.artık vermek istiyorum fazlalıklarımı.hedefim şimdilik 60 ve sonrası 55 bakalım ne olacak.

merhabalar, 55 kiloyum bugün alıp başlıycam. hedefim 50 kilo umarım 1 ayda veririm.

çorbayı pişirdim. şu an içiyorum. bence sarımsaksız daha güzel olurdu ve tabi az da olsa tuz olsaydı:) ama şimdilik mızmızlanmıyorum. ne de olsa ilk sabahhihoyyyt

huuu huu kimse var mı? in cin top oynuyor, sanki kendi kendime konuşuyorum.

bu diyetle 4 gün bitti ama tartıda tık yok..şaşkınım..geçen haftada 5 günde 5 kilo diyeti yaptım sadece 1,5 kilo gitti...galiba ihtiyarladım metebolizmam durmuş anlaşılan...

ben çarsamba gunu basladım bu dıyete ama aynı zamanda ne yazıkkii regl imin ilk günüydü :uhm: nası etkılenırım bılmıodum basladıgım gunn sabah 58.4 düm bugun yani persembe gunu 57.4 olarak uyandımmmm :):):):) cok mutlu oldummm ama işte sadece özel günümden dolayı karnım şiş onun dısında prob yokkk bakalım 7 gun boyunca ne kadar olcam:)

hoşgeldiniz arkadaşlar ben de kimse girmiyor diye yazmıyordum. bu gün 5. gün sabahım sabah tartıldım 53.800 yani 1.2 kg gitmiş tabi gidenler su değilse çorbanın tadı gittikçe kötüleşti sanki ya da ben sıkıldım. diyete harfiyen uydum. hiç kaçamak yapmadım. 5 günde 5 kilo diyetini bende yapmıştım. ama bırakır bırakmaz kilolar geri geldi sanırım su kaybıydı tartıda gördüğüm. umarım bu diyette aynı hayal kırıklığını yaşamam. herkese kolay gelsin.

2. gunumu yazmıstım dun aksam ama baya zorlandım 2. gun yemek yaparken , tatlı krızım derken ucundan tattım herseyı ama aksatmadım corbamı veeee dun sabah 57.4 olarak uyanmıstım aksam 57.9 olarak yattım veeee bugun 3. gunum sabah 56.9 olarak kalktımmm süprizzzzz 2 gunde 1.5 kg civarı bişey oluyo ama kendımı mutlu hıssetttımm cokkk :) devam edicemmm ne olursa olsun ve de kacamak yokkkk :):)

merhabalar .ben yeni bir üyeyim. daha yeni geziyorum siteyi. ve bu bölümü görünce çok mutlu oldum. çünkü benim de kilo problemim var . yaş 25 kilo 85 . hemde hiç doğum yapmadım. kiloya cok elverişli bir bünyem var. yoksa öyle aman aman bişey yediğimdem değil. şu bassettiğiniz çorba ne bi tarif edermisiniz. bende şu kurban bayramına kadar bi kilo versem de . ciciler giysem:) . hemde burda diyet yapan çokmuş . belki cesaretlenirimde. istikrarlı olurum. lütfenn:) yazın

Arkadaslar bu lahana corbasi sadece normal kilosunun cok fazla üzerinde olanlar icin yani obezite sinirinda olanlar icin üc bes kilo fazlasi olanlar icin degil. Bence üc bes kilo olanlar hic ugrasmasin. Kilosundan normale 15 kilo falan fazla olanlar uygulasin bu corbasi...

bende bugun bıraktım diyeti cunku hıc bı faydası kalmamaya basladı nedenını bılmıyorum ama ne denırse yapıyorum harf harfıne ama hep aynı kaldımm moralım bozuldu artık bırakıyorumm kendı kendıme lıstemı yapcam uzun vadede kalıcı kılo vercem hersey duzenle oluyo demek ki

jaren bu sayfayı tesadüfen okurken yazınıza gözüm ilişti. bu tür diyetler vücudu çok sarsar ve metabolizmanızı iyice yavaşlatıp sizi dahada zor kilo verir hale getirir.anladığım kadarıylede diyetlerinize son derece sadıksınız kaçamaklar yapmıyorsunuz.montinyak diyeti tam size göre bir diyet o zaman.kaçamak yapmassanız kısa sürede metabolik hızınızıda düzene sokup kilo vermeye başlarsınız.biz o topikdeyiz.ben bu diyetle 40 kilo verdim.ve 8 yıldır almıyorum.bir göz atın isterseniz.faydalı olacağını düşünüyorum....sağlıklı kilo vermeler....

merhaba,
diyeti 6,5 gün harfiyen uyguladım son gün yani pazar artık lahana görünce kusacak gibi olduğmdan canıma tak etti ve bıraktım. bu sabah tartıldım ve bingo 53 kiloyum(55 le başlamıştım). tartıya inanmadım ve üzerine tam oturan kotumu giydim gerçekten bol oluyor amacım zaten 2-3 kilo vermekti. beni mutlu etti bu diyet, herkese iradeli diyetler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…