• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık LABOQUİCK Ovulasyon Testi Kullanıcıların Dikkatine!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hep belime yastik koyardim belim agrirdi 1 saat dolsun bari derdim. Ya da üstüne uyurdum gece kalkar akani kokani uyku sersemi hallederdim. Sonra uyku arasi aklima gelir uykum kaçardı. Bazen nr saf insanim diyorum :KK70:
canım ne kadar süredir deniyorsunuz?
olsun artık bak deneme yanılma yöntemiyle bir çok teknik bilgiyi tecrübe etmişsin ama inşallah tez zamanda da neticeye ulaşırsınız diyorum
bende 1 çocuk sahibiyim ama 2. kez ovulasyon ile takip ediyorum mesela, daha önce benim de bu konuda hiç bilgim yoktu maalesef yeni yeni öğreniyorum işte
planlı gebelik çok daha stresli oluyormuş cidden bunu da tecrübe etmiş oldum

Ben bu markayi kullanarak yumurtlama gunumu yakaladim cok memnun kalmistim. Yatay cizgi neden oldu anlayamadım

canım ne kadar süredir deniyorsunuz?
olsun artık bak deneme yanılma yöntemiyle bir çok teknik bilgiyi tecrübe etmişsin ama inşallah tez zamanda da neticeye ulaşırsınız diyorum
bende 1 çocuk sahibiyim ama 2. kez ovulasyon ile takip ediyorum mesela, daha önce benim de bu konuda hiç bilgim yoktu maalesef yeni yeni öğreniyorum işte
planlı gebelik çok daha stresli oluyormuş cidden bunu da tecrübe etmiş oldum
Canim ben ilk 14 ay denedim. Olmadi hsg cekildim o ay gebe kaldim ama dis gebelik oldu. Biraz sorunlu gecti doktor 3 4 ay adet gör korun dedi. Mayista oldum kürtaj. (Oncesinde ama 14 ay olmamasi cok stres yasadim annem meme kanseri oldu vs. Psikolojim bozuktu bazi ay olmasa diyodum falan. doktor hic sayma o zamanlari dedi dis gebelik olunca hamile kalabiliyorsun korkma dedi) simdi korunmayi birakali 2 adet oldum ama bu ay kafama takmayi bırakıyorum artik. Olmamasi korkum yok sabirsizim sanirim

Ben bu markayi kullanarak yumurtlama gunumu yakaladim cok memnun kalmistim. Yatay cizgi neden oldu anlayamadım
bende 2. aydır kullanıyorum
geçen ay dikkat etmemiştim
ama normalmiş böyle çıkması
önce yatay çizgi çıkarak kayboluyor ve C çizgisi belli oluyor
umarım bende memnun kalırım

Canim ben ilk 14 ay denedim. Olmadi hsg cekildim o ay gebe kaldim ama dis gebelik oldu. Biraz sorunlu gecti doktor 3 4 ay adet gör korun dedi. Mayista oldum kürtaj. (Oncesinde ama 14 ay olmamasi cok stres yasadim annem meme kanseri oldu vs. Psikolojim bozuktu bazi ay olmasa diyodum falan. doktor hic sayma o zamanlari dedi dis gebelik olunca hamile kalabiliyorsun korkma dedi) simdi korunmayi birakali 2 adet oldum ama bu ay kafama takmayi bırakıyorum artik. Olmamasi korkum yok sabirsizim sanirim
bencede hamile kalabiliyorsun öncelikle bu çok iyi bişey
korunmayı bıraktıktan sonra genelde uzmanlar planlı gebelikler için 3 ay önceden bırakın diyorlar
bence de stres yapma üreme hormonları üzerinde stresde etkili oluyor
sana diyorum ama bende paniğim

bencede hamile kalabiliyorsun öncelikle bu çok iyi bişey
korunmayı bıraktıktan sonra genelde uzmanlar planlı gebelikler için 3 ay önceden bırakın diyorlar
bence de stres yapma üreme hormonları üzerinde stresde etkili oluyor
sana diyorum ama bende paniğim
Ne kadar panik yaparsam da 1 adım ileri gidemedik. O yuzden boyle yasamaya alisicam bari sürpriz olsun :dua:

Ne kadar panik yaparsam da 1 adım ileri gidemedik. O yuzden boyle yasamaya alisicam bari sürpriz olsun :dua:
İnşallah, Allah gönlüne göre versin, belki dediğin gibi beklemediğin bi an şoke olursun:halay:

anladım tatlım, belki benim de artık çıkmaya başlar
bugün de aksi gibi yanıma test almayı unutmuşum
haftaiçi işyerinde yapıyordum, akşama kaldı
:işsiz:artık 20:00’den önce yapmaya çalışacağım
İnşallah
Benim şimdi daha da koyulaştı Şükür
En koyu hali bu mu DİE merak ediyodum

8407690E-F03B-4FDF-AB66-E4CB8E104DB1.webp
görseli var mı canım?
senin sat 4 ekim miydi?
benim de 5 ekim
4 tü
Bak bu öğlen yaptığım
İlk koyulaştı böyle

Eki Görüntüle 2198640
4 tü
Bak bu öğlen yaptığım
İlk koyulaştı böyle
harika:KK49:zirve yapmış pik olmuş yani
değerlendir mutlaka, testi de silikleşip tek çizgi haline gelene kadar devam ettir
bende akşam yapıcam test
kaçıncı günden itibaren çift çizgiler çıkmaya başladı satlarımız hemen hemen aynı diye soruyorum

harika:KK49:zirve yapmış pik olmuş yani
değerlendir mutlaka, testi de silikleşip tek çizgi haline gelene kadar devam ettir
bende akşam yapıcam test
kaçıncı günden itibaren çift çizgiler çıkmaya başladı satlarımız hemen hemen aynı diye soruyorum
Teşekkürler evet anlıyorum
Son iki gündür çıkıyo :)
Ama bi iki gün silikti evet
4-5 gün etti
Kesin aynı dimi koyuluk :))

B889F09B-6DF9-4DE9-9CE6-EF266F9F8D0C.webp Merhaba arkadaşlar bugün ovulasyon testi yaptım adetime 4 gün var 14. Gün yumurtladım tekrar yumurtlama olma imkanı varmı

Back