- 7 Şubat 2022
- 3.220
- 2.126
- 83
- 28
- Konu Sahibi birprensannesiiiii
-
5 dakka sonrası hemen belirginleşti cizgi gözle daha net gözüküyordu 1 saat sonra kan vermiştim 24 cıkmıştı değerYaa inşallah benimde vardır bebeşim kaçıncı dakikada silikkeşti acaba sizin sağlıkka gelsin sizin bebiş,
Evet bnm de 5 dakikadan sonra belli oldu az az bende verdim sonucu bekliorum dua edin5 dakka sonrası hemen belirginleşti cizgi gözle daha net gözüküyordu 1 saat sonra kan vermiştim 24 cıkmıştı değer
Hadi hakkında hayırlısı olsun canm haber ver bizedeEvet bnm de 5 dakikadan sonra belli oldu az az bende verdim sonucu bekliorum dua edin
Saol cnm veririm tabiHadi hakkında hayırlısı olsun canm haber ver bizede
Yumurtlamadan sonra kaçıncı günde ögrendinizYanıltmıyor ben cok aşırı silik çizgiyle öğrendim gözükmüyordu bile çizgi
Takip etmedim yumurtlamayı normal regl günümde kahverengi leke geldi normalde hep öyle başlar reglim ertesi gün lekelenme kesildi adet olacak gibş sancım vardı eşimin ısrarı üzerine test yaptım öyle öğrendimYumurtlamadan sonra kaçıncı günde ögrendiniz
Yanıltmıyor ben cok aşırı silik çizgiyle öğrendim gözükmüyordu bile çizgi
Ben bu markadan 20 tane falan almıştım burada okuduğum en güvenilir markalardan birisiydi gerçekten de yaptığım bütün testleri doğru çıkardı hamile değildim ve hepsi negatif çıkardı zatenAyy saolun inşallah vardır kan vercem eşimi bekliorum
24 dü değerEki Görüntüle 3582537 Benimde laboquick silik çıktı idrarla sonra prodoctor yaptım o da silik çıktı siz kaç beta ile öğrendiniz bu testinizde
Çıkmadımı sonuçSaol cnm veririm tabi
47 çıktı beta hamileyimÇıkmadımı sonuç
Doğruymuş 47 çıkto betaBen bu markadan 20 tane falan almıştım burada okuduğum en güvenilir markalardan birisiydi gerçekten de yaptığım bütün testleri doğru çıkardı hamile değildim ve hepsi negatif çıkardı zaten
İki güne kan ver dedi doktor pzrtisi gitcemÇıkmadımı sonuç
Hayırlı olsun kuzum sağlıklı ilerler inşşşş bize de dua etİki güne kan ver dedi doktor pzrtisi gitcem
İnşallah saolun Allahım size isteyen herkeze versin inşallah en kısa süredeHayırlı olsun kuzum sağlıklı ilerler inşşşş bize de dua et
Net görünüyor çizgin hamilesin bence kuzumm kan ver inş hayırlı haber alırsın
Kaçıncı deneme de olduİki güne kan ver dedi doktor pzrtisi gitcem
Ben spiralle korunuyordu m ama mart ayında çıkarttırdım ikinci çocuk istediğimiz için mart ayında 13 nde gittim çıkattırdım mart ayında adet oldum ama bı ay adetim geçmeden test yaptm ve kan verdim 47 çıktı betam denememizin ikinci ayında tutundu bebeğim inşallah sağlıklıdır sağlıkla gelirKaçıncı deneme de oldu
Sağlıkla gelsin umarım güzel güzel tutunur,çok değerli bişey sizi bekletmemiş bana da nasip eder inşallah ve isteyen herkeseBen spiralle korunuyordu m ama mart ayında çıkarttırdım ikinci çocuk istediğimiz için mart ayında 13 nde gittim çıkattırdım mart ayında adet oldum ama bı ay adetim geçmeden test yaptm ve kan verdim 47 çıktı betam denememizin ikinci ayında tutundu bebeğim inşallah sağlıklıdır sağlıkla gelir
İnşallah isteyen herkeze nasip eder RabbimSağlıkla gelsin umarım güzel güzel tutunur,çok değerli bişey sizi bekletmemiş bana da nasip eder inşallah ve isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?