• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Laboguick marka test gebelik testi yalancı pozitif verirmi kızlar acil yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yanıltmıyor ben cok aşırı silik çizgiyle öğrendim gözükmüyordu bile çizgi
IMG_7759.webp
Benimde laboquick silik çıktı idrarla sonra prodoctor yaptım o da silik çıktı siz kaç beta ile öğrendiniz bu testinizde

Eklentiler

• IMG_7781.webp
    IMG_7781.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 23
Kaçıncı deneme de oldu
Ben spiralle korunuyordu m ama mart ayında çıkarttırdım ikinci çocuk istediğimiz için mart ayında 13 nde gittim çıkattırdım mart ayında adet oldum ama bı ay adetim geçmeden test yaptm ve kan verdim 47 çıktı betam denememizin ikinci ayında tutundu bebeğim inşallah sağlıklıdır sağlıkla gelir🥰🥰🥰

Ben spiralle korunuyordu m ama mart ayında çıkarttırdım ikinci çocuk istediğimiz için mart ayında 13 nde gittim çıkattırdım mart ayında adet oldum ama bı ay adetim geçmeden test yaptm ve kan verdim 47 çıktı betam denememizin ikinci ayında tutundu bebeğim inşallah sağlıklıdır sağlıkla gelir🥰🥰🥰
Sağlıkla gelsin umarım güzel güzel tutunur,çok değerli bişey sizi bekletmemiş bana da nasip eder inşallah ve isteyen herkese

Back
X