- 27 Mart 2025
- 49
- 33
- 3
- 22
- Konu Sahibi birprensannesiiiii
-
Adetinize kaç gün var acaba veya gectimiEki Görüntüle 3582583 benimkindw varmı iki gün önceki testte yok ama bugünkünden var
Bence var adetine ne kdr var canımEki Görüntüle 3582583 benimkindw varmı iki gün önceki testte yok ama bugünkünden var
Çok sevindim benim 1. Çocuk olcak 2 kere denedik henüz olmadı bu ay bakalım nasşpBen spiralle korunuyordu m ama mart ayında çıkarttırdım ikinci çocuk istediğimiz için mart ayında 13 nde gittim çıkattırdım mart ayında adet oldum ama bı ay adetim geçmeden test yaptm ve kan verdim 47 çıktı betam denememizin ikinci ayında tutundu bebeğim inşallah sağlıklıdır sağlıkla gelir
4 gün kaldıBence var adetine ne kdr var canım
Yarında erken gebelik dene bakalım haber ver mutlaka inşallah hepimiz hamileyizdir4 gün kaldı
4 gün kaldı amaAdetinize kaç gün var acaba veya gectimi
Yarında erken gebelik dene bakalım haber ver mutlaka inşallah hepimiz hamileyizdir
İnşallah en kısa sürede olur Allah sizede nasip eder inşallah RabbimÇok sevindim benim 1. Çocuk olcak 2 kere denedik henüz olmadı bu ay bakalım nasşp
Ben 6 gün var kan testi verdim beta 47 çıktı bence kan verin acılde verdim ben4 gün kaldı ama
Ya hayırlı olsun pazartesi vericem zaten kanBen 6 gün var kan testi verdim beta 47 çıktı bence kan verin acılde verdim ben
İnşallah isteyen kim varsa Rabbim en kısa sürede nasip etsinYarında erken gebelik dene bakalım haber ver mutlaka inşallah hepimiz hamileyizdir
Aminnnnnnİnşallah isteyen kim varsa Rabbim en kısa sürede nasip etsin
Bekleyebilirseniz ne güzel ben bekleyen eden acile gittim verdim hemenYa hayırlı olsun pazartesi vericem zaten kan
Umarım sağlıkla alırsin kucağına bana dua edermisin hamilelerin duası kabul olurmuş sonucum pozitif çıksın inşallahBekleyebilirseniz ne güzel ben bekleyen eden acile gittim verdim hemen
Umarım sağlıkla alırsin kucağına bana dua edermisin hamilelerin duası kabul olurmuş sonucum pozitif çıksın inşallasaol cnm
Amin cnm saol inşallah Allah en kısa sürede sanada nasip etsinUmarım sağlıkla alırsin kucağına bana dua edermisin hamilelerin duası kabul olurmuş sonucum pozitif çıksın inşallah
Gözün aydın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim47 çıktı beta hamileyimçok mutluyum Allâh isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
Saolun inşallah aminGözün aydın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Kan verdinizmi acaba sonucunız ne merak ettimUmarım sağlıkla alırsin kucağına bana dua edermisin hamilelerin duası kabul olurmuş sonucum pozitif çıksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?