- 7 Ağustos 2016
- 120
- 14
- 98
- 30
Sen bizden daha tecrubelisin vallahi bilemiyorum. Doktor 3haftadan once dikis dusmez dedi bana. Bi de temizleyici onermislerdi onu kac gun kullandin. Benim 10gun oldu hala onla her wcden sonra yikiyorumKızlar benm de elime top gibi bir doku geldi ya dikislerimi yanlıs mı aldım naptımoysaki burun ameliyatımda tecrübe kazandığımı sanıyordum dikis alma konusunda. Bu dikisler içeride erir mi acaba iç kısımda kaldıysa. Çekip aldığıma içeride bırakmadığıma da eminim aslında bilemedim
İyileşmeden sonra açılmasına sasırdım bir de kan görmeye dayanamıyorum. İlk gunden itibaren ped dısında görmemistimBir tane dikiş yerin kanadi diye korktuysan ben oliyim hahahah
Ayın 7 de oldum düşün şişlik pek yok o yuzden. Senin ne zaman oldu? Şişlik inince görmeye başlarsın. Keşke nasıl göründüğünü paylasabilsek. Gün gün fotoğraf çekin ben öyle yapıyorum.doktorum bakmak isterse diye
Bu sizin yasadiklarinizdan sonra o doktora gidilmez sanirim. Ben daha ucuza ve profesore oldum ameliyati. 5gunde topladm kendimi . Buradan arastiran kisiler icin yaziyorum doktorunuzu iyi seçin cok kotu bisey tekrar ameliyat olmak yada dikis atilmasi. Size de tekrar gecmis olsun diyorum umarim hemen iyilesirsiniz.Ay bulduuuuuum az önce farkettim en alttaki dikişler açılmış o parçalar ondanmıışş ay bide şimdi dikiş atıcak onun acısını cekicem yarabbim çekilicek çilem varmış yaaneyse buna da şükür orası da dikilirse şekil güzel olucak baya gibi
Daha cok yenidir bence bir kac aya toplanir sikma canini en onemli kismini atlattin bence..butun estetiklerde üzerinden zaman gecince goruntude oturma oluyorBen anlamadim pek ne yaptığını aşağı doğru gerdirip dikmiş. En altta etler toplanmış bogum bogum olmuş iğrenç bi görüntü var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?