- 12 Şubat 2012
- 40
- 2
- 56
- 35
Sende mi adet oldun. Ben adet olmasaydim bende iccamasirsiz duruyordum kurusun diye. O yana kayma olayi sanki bende de var yana dogru isiyorm :)) duzelir ama anca sekli oturur. Temel amac fazlaligin gitmesiydi ve gitmis his kaybi da yok. Daha fazlasini dusunmuyorum ben insallah cabucak iyilesiriz isime donerimBen hic bisey koymuyorumm ya ne iç çamaşırı ne ped. Bol bi pijama giydim buz tutuyorum üzerinden insaallah bisey olmaz. Bide bugün dikkat ettim klitoris yana kaymış resmen düzelir dimi ya uf her gün baska biseye üzülüyorum
Canın şişliklerden dolayı kaymıştır şişler inince eski yerine döner endişelenme o kadar. Atlattın sayılır artık duş da aldığına göre:) bir iki güne kadar kendine gelirsin tamamen insallahYok canım ben adet olmadım bazıları ped koymuş ya ondan dedim. Benim baya top şeklinde kenarda duruyo klitoris insaallah düzelir ne diyim. Bugün daha rahatım ama en azından uyuyabildim sürekli dayanılmaz bi yanmam yok duş rahatlattı sanırım. Aklıma ordaki şişlik ve morluklar gelince direk tansiyonum düşüyo elim ayağım bosalıyo sanki gözlerim kararıyo hiç benlik değilmiş bu şeyler kendimi dayanıklı bilirdim. Bu süreçte annem yanımda olmasaydı ne yapardım diye düşünüyorum da yok çıkamazdm işin içinden. Ağlayınca geliyo teselli ediyo gecicek uzulme diye, tansiyonum düşüyo tuzlu ayran yapıp geliyo, ic çamaşırlarımı ütülüyo dikkat etmemiz lazım mikrop kapmasin diyo, sürekli aç şişliğine bakiyim diyo, banyoda su döküyo daha ne diyim ki ödenmez onların hakkı Allah'ım milyonlarca kez razı olsun annemden. Yakan şeyin ne olduğunu anlayabilmek için batikon krem vs hiç birsey kullanma dedi doktorum. Tuvalet sonrası ılık su döküp peceteyle yavaşça kurulayıp kalkıyorum.. Sadece morluklar icin krem verdi onu sürdüm yattım ve tabi buza devam..
Insaallah canım dediğim gibi o yanma hissi gitti ya şükürler olsun rahatladım. Artık şişliğin morluğun geçmesini beklemeye başladım. Birde düzgün oturup yürüsemmmCanın şişliklerden dolayı kaymıştır şişler inince eski yerine döner endişelenme o kadar. Atlattın sayılır artık duş da aldığına göre:) bir iki güne kadar kendine gelirsin tamamen insallah
Benim ağrım kalmadı ama dikislerim yine tutmadı eriyen ipler açılınca yine açıldı çok tuhaf kanama yok öylece parça parça açıklık var.Canın şişliklerden dolayı kaymıştır şişler inince eski yerine döner endişelenme o kadar. Atlattın sayılır artık duş da aldığına göre:) bir iki güne kadar kendine gelirsin tamamen insallah
Ters hareketler yapmıyosun dimi :/ neden açılıyo senin dikişler ya. Parça parça açıklık olayını anlamadım ama şişlikten öyle görünüyo olabilir mi acaba aklıma başka bisey gelmiyoBenim ağrım kalmadı ama dikislerim yine tutmadı eriyen ipler açılınca yine açıldı çok tuhaf kanama yok öylece parça parça açıklık var.
Ayın 7 den beri yatıyorum. Elbise dışında bir şey giymiyorum. Dikislerim açıldı ve kaynama olmamış v şeklinde yapıldı ameliyatim ikinci dikislerde eridi attı ama kaynama yine yok şaka gibi ayrık duruyor et şişlik indi baya salı günü kontrol var bakalım dokturum ne diyecek. O da çok şaşkın. Nemli kaldığı için böyle oluyor olabilir dedi ama sürekli kuru tutmaya çalışıyorum. Gece ister istemez uyurken terliyorum sanırım.Ters hareketler yapmıyosun dimi :/ neden açılıyo senin dikişler ya. Parça parça açıklık olayını anlamadım ama şişlikten öyle görünüyo olabilir mi acaba aklıma başka bisey gelmiyo
Ayın 7 de oldum düşün şişlik pek yok o yuzden. Senin ne zaman oldu? Şişlik inince görmeye başlarsın. Keşke nasıl göründüğünü paylasabilsek. Gün gün fotoğraf çekin ben öyle yapıyorum.doktorum bakmak isterse diyeCanım yabiz çok hassasız demekki. Benim doktor da diyo cumartesi olanlar pazartesi işe başlıyo seninkine akıl erdiremedim diye.Ama sorunun kuruluk nemlilik olduğunu düşünmüyorum ya ben o konuda açıkçası cok dikkat etmiyorum. Tuvalet sonrası kuruluyorum epey ama buz koyuyorum ince bi bez üzerinden nemleniyo yani ister istemez. Birde sen yine iyi görüyosun dikişlerini, ben şişliklerden dolayı tek bir tane bile dikiş görmüyorum.Çokta aralayıp bakmıyorum zaten tansiyon hemen yerlere:)
O çok kotu yapma. Ben leğene ılık su koyup 1 kapat batticon karıştırıp oturuyorum. Doktorum öyle istedi. 2 güne şişlik kalmaz canım. Benim de öyle oldu.Bende çekiyorum dr a atıyorum her gün işi ne baksın yorum yapsın:) ben 20sinde oldum bugün 4.günüm yani. Buyuk tuvaletimi yapamıyorum korkuyorum ister istemez sıkıyorum ordaki kasları yaa kabız olucam tuta tuta
Direk sürmek çok yakar zaten.Benim batikona karşı hassasiyetim varmış ama bırakınca yanmalarımda rahatladı :/ kayısı yiyorum sürekli bi an önce yapabilseydim iyiydi :)))
Ben lavman yapmak zorunda kalmistim 4.gunun sonundaBenim batikona karşı hassasiyetim varmış ama bırakınca yanmalarımda rahatladı :/ kayısı yiyorum sürekli bi an önce yapabilseydim iyiydi :)))
Ameliyat oldum overimde kist vardı. Kasiklarimda dikiş var deKızlar yarın is görüşmesine gidicem benm için cok önemli bi görüşme kesin gitmeliyim erteleyemiyorum da. Penguen yürüyüşüm için ne desem şüphe çekmem ya mantıklı bi bahanesi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?