Dis dudaklari kesi yapilan bir arkadasim var aradan 4 ay gecti hala normal yasama donemedi. Dis dudaklardaki kesinin uzun süreli agri yaptigini bir cok dr soyluyor zaten.Iyi dusun derim Yakinda dugunun varmis birde.Kızlar ben bir doktorla görüşmeye gittim. Asimetri var bende. Bir iç dudak digerinden daha uzun. Önünü düzeltilmesini istiyordum. Ana doktorum dış dudaklarda da katlanma olduğunu onu da düzeltirse daha estetik olacağını söyledi. Ben de kararsız kaldım açıkcası genel anesteziyle 4000 tl fiyAt verdi bana. Asimetri düzeltilecek,diğer iç dudak da inceltilecek ve dış dudaklardan kesi alınacak yani. Ben çok kararsızım 3bucuk ay sonra dügünüm var. Somestırda yaptırsam 15 gün dinlenicem sadece. 20 güne normale dönersin dedi ama bilemedim. Ben sadece iç dudak icin gittim başla seyler de çıktı. Fiyat oynamıyor gerçi ama. Sonuçta 3 işlem demek daha fazla kesik ve daha fazla yara demek. Bir yandan sadece asimetri düzelsin yeter diyorum. Bir yansan o kadar eziyete değsin tam yaptırayım diyorum kararsız kaldım
bana oradaki deri biraz buruşukmuş gibi geldi. Yani katlanmış gibi. Ama onlar aksini iddia etse de yani çok fark olmadığını aynı iyileşme süresine sahip olduğunu vesaire iki taraftan ve iç dudaklardan kesilip dikilmek var bir de sadece tek bir yerden yani aklım karışık bir de iki haftada ayağa kalkmam lazım sonuçta. Zor bir kararmışDoktor güven verdi mi peki sana? Para için birseyler eklemeye çalışıyo olmasın? Dış dudakta katlanma nedir peki onu anlamadım dolgun mu değil
Benimde sadece annem ablam biliyodu nişanlıma asla söylemicem diyodum ama ameliyat olduğum gün ağlaya zırlaya hastaneye çağırdım umarım senin oyle olmaz:) ameliyatı olma kararı zor, hangi doktora olucam kararı zor, bekleme süreci cok cok zor... Iyi düşün yeter ki pişman olacağın birsey yapma..Doktor güvenilir biri baya araştırdım Özgür Kartal. Bana daha önce yaptığı operasyonları gösterdi nasıl olacağını güzelce anlattı. Baya ilgilendi. Zaten buradan da ona ameliyat olan bir arkadaştan fikir aldım. Yani o doktor gözüyle bakıyor daha güzel olur ama sen bilirsin diyor. Fiyat farkı yok dedi asistanı. Yani sadece asimetri düzeltilse de dediği seyler yapılsa da aynı fiyat oluyor. Ben yine de biraz pazarlık etmeyi düşünüyorum. Yani barbie kukusu olmak zorunda değil ya fazlalık gitsin yeter. Ama bu bile korkutuyor beni. Nişanlıma söylemedim üstelik. Sadece annem biliyor.
Evet hatırlıyorum senin yazdıklarını çok geçmiş olsun. Peki nasılsın şimdi. Daha iyi misin? Operasyonun boyutu nasıldı yani neler yapıldı sana? Kesinlikle zor bir karar bunun farkındayım o yüzden minimal boyutta tutmaya çalışıyorum ameliyat boyutunuBenimde sadece annem ablam biliyodu nişanlıma asla söylemicem diyodum ama ameliyat olduğum gün ağlaya zırlaya hastaneye çağırdım umarım senin oyle olmaz:) ameliyatı olma kararı zor, hangi doktora olucam kararı zor, bekleme süreci cok cok zor... Iyi düşün yeter ki pişman olacağın birsey yapma..
Çok geçmiş olsun. Neden böyle oldu ki acaba doktoruna bir danışsan iyi olur bence. Kontrolü beklemeArkadaşlar olalı 10 gün oldu ve dikislerim tutmadi. Sag dudagiminda dikisler birlesmedigi icin ortadan ikiye ayrik duruyor. 1 ay sonra kontrol var duruma gore tekrar dikis atilabilirmis
Gittim o zaman 2 3 dikis atmisti eger kotu goruntu olursa tekrar dikeriz dedi. Simdi dun twkrar baktigimda diger dikislerinde yumusayip acildigini gordum. Off tekrar o aciyi yasamak istemiyorum yaÇok geçmiş olsun. Neden böyle oldu ki acaba doktoruna bir danışsan iyi olur bence. Kontrolü bekleme
Benim ilk başlarda çok kanadı nerdeyse 15 gün sürdü o dikislerden kan sızma olayı. Şişlikten dolayı doğru düzgün ne dikiş görüyodum ne aralık bi yer. Sonra dedim bu şişlikler iyileşmeden ben normale dönemicem belli ki, kanasın neresi kanıyosa sisler indikten sonra bi çaresine bakılır elbet. Düşündüğüm gibide oldu sisler indi biraz şekil semal ortaya çıktı o kan sızan yerlerde durdu. Şimdi regl oldum neresi kanıyo anlamıyorum ama peceteye sildigimde gormuyorum en azından kan sızan yer. Sabırlı olKizlar Bende de sabah azda olsa kanama oldu.Nerden geliyor anlamadim. Acaba dikisler mi acildi?dra muayene olma sansim yok malesef.Siskinlikten pek birsey de goremedim
Biri vardı burda ameliyat olduktan sonra dikişleri attı gitti diktirdi, sonra yine açıldı doktoru dikemem daha dedi kendiliğinden kaynar onlar dedi. Inanmadik pek ama fotoğraf göndermişti bana öncesi sonrası cidden birlesiyodu belki seninde oyle olurBazı vücut o dikisi kabul etmiyormus. Benim de öyle oldu galiba kaynamadan dikisler atti ayrik ayrik duruyor
Sagol canim ya cevabin icinBenim ilk başlarda çok kanadı nerdeyse 15 gün sürdü o dikislerden kan sızma olayı. Şişlikten dolayı doğru düzgün ne dikiş görüyodum ne aralık bi yer. Sonra dedim bu şişlikler iyileşmeden ben normale dönemicem belli ki, kanasın neresi kanıyosa sisler indikten sonra bi çaresine bakılır elbet. Düşündüğüm gibide oldu sisler indi biraz şekil semal ortaya çıktı o kan sızan yerlerde durdu. Şimdi regl oldum neresi kanıyo anlamıyorum ama peceteye sildigimde gormuyorum en azından kan sızan yer. Sabırlı ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?