Yok canım ben adet olmadım bazıları ped koymuş ya ondan dedim. Benim baya top şeklinde kenarda duruyo klitoris insaallah düzelir ne diyim. Bugün daha rahatım ama en azından uyuyabildim sürekli dayanılmaz bi yanmam yok duş rahatlattı sanırım. Aklıma ordaki şişlik ve morluklar gelince direk tansiyonum düşüyo elim ayağım bosalıyo sanki gözlerim kararıyo hiç benlik değilmiş bu şeyler kendimi dayanıklı bilirdim. Bu süreçte annem yanımda olmasaydı ne yapardım diye düşünüyorum da yok çıkamazdm işin içinden. Ağlayınca geliyo teselli ediyo gecicek uzulme diye, tansiyonum düşüyo tuzlu ayran yapıp geliyo, ic çamaşırlarımı ütülüyo dikkat etmemiz lazım mikrop kapmasin diyo, sürekli aç şişliğine bakiyim diyo, banyoda su döküyo daha ne diyim ki ödenmez onların hakkı Allah'ım milyonlarca kez razı olsun annemden. Yakan şeyin ne olduğunu anlayabilmek için batikon krem vs hiç birsey kullanma dedi doktorum. Tuvalet sonrası ılık su döküp peceteyle yavaşça kurulayıp kalkıyorum.. Sadece morluklar icin krem verdi onu sürdüm yattım ve tabi buza devam..