Labioplasti Olacaklar Dikkat!!!

Bugün tam 2.haftam şeklinden hiç memnun değilim sizce şişlik midir 2 hafta geçmesine rağmen hala şiş olması normal mi? Oturamıyorum doğru düzgün yürümemde düzelmedi

zamanla sekli oturacaktır 1 aya bence sekli duzelir 2 hafta cok kisa bir zaman

Bazıları yazıyo 1 hafta oldu ama şiş olmasına rağmen şeklini beğeniyorum falan diye moralim bozuluyo bi benimki mi davul gibi oldu inmiyo

Zor olani atlatmışsın iyi düşün bence zamanla sekli oturacaktır

Studentt şişlik dışında beğenmediğin bir şey var mı? Bolca su iç yürüyüs yap canm . İç dudak dıs dudakla birlesik mi duruyor sislikten

Solda dudak sekli var ama sağ taraf tuhaf dümdüz hic dudağa benzemiyo şiş olduğu içindir diye umuyorum. Klitoris kibar ama yamuk galiba tam çözemiyorum.ayakta tamamen dış dudaklarn içindede durmuyo parmak koymussun araya gibi

Dışarıya mı çıkıyor klitoris. Canm benm de bir dudak dıs dudağın bi parçası gibi ayrı değil öteki daha buyuk sanki. Ama dıs dudakla birleşik gibi duran gözüme daha iyi geliyodu. Farkı da çok dikkatli bakmadıkça anlasılmaz. Çok ufak farklılık var. Klitoris sislikten dısa çıkıktır yaa iner o. Aksinin ihtimali yok bence. Doktor öyle bırakmamıstır. Acın ağrın geçtiyse sıkma canını. Estetik ameliyatların tam oturması zaman alıyor. Sigara alkol tüketiyorsan bu da süreci uzatmıs olabilir. Beslenmene dikkat et. Bol su tüket yürüyüs yap geçer canım. Ne çok üzdün kendini. Olmadan önceki haline kıyasla ne düsünüyorsun? Daha iyi değil mi her halükarda eski haline göre ?

Demek istedigimi anlatmışsın dış dudakla birleşik evet hiç ayrık değil haliyle dudak görüntüsüde yok sagdakinde. Soldaki ona nazaran çok daha büyük.ilk ameliyatımdı bu benim buyuk hayal kırıklığı oldu burunda düşünüyodum ama şimdi asla diyorum estetigin e sini dahi duymak istemiyorum. Biraz normal kuku görüntüsü olsun kurtuliyim şu saatten sonra güzel olsun diye tutturmuyorum zaten

Evet kesinlikle öyle hiçbir şey gerçeği kadar güzel olmuyor diyip kabullendim ben de. Beklentimi yüksek tutmuyorum artık. Ama eski haline kıyasla çok daha iyi. İki yandan iç dudakları dışarıya doğru çekince epey buyuk gelmisti gözüme. Büzüştüğü için belli olmuyordu normalde. Eski halini düşününce yine de iyiki olmusum dersin canım.

Siz kime olmuştunuz?

Ya kizlar ben tam iyilestim derken dun ise basladm,bugun agridan duramadm eve gelince bi baktm dikisin kenarinda morla mavi arasinda bi benek var ne bu bilen var mi tam orasi agriyor

Allah Allah ne ola ki :/ uzun bir süre sonra ilk kez normal bişeyler yapmaya çalıştın işe basladın sonuçta korkma kötü bişey değildir yinede doktoruna bir sor bence bende merak ettim, haber ver mutlaka

Allah Allah ne ola ki :/ uzun bir süre sonra ilk kez normal bişeyler yapmaya çalıştın işe basladın sonuçta korkma kötü bişey değildir yinede doktoruna bir sor bence bende merak ettim, haber ver mutlaka
Gecmezse ptsi doktora gidicem artik haber veririm,is yerinde rahat oturamadm ondan oldu heralde ya

Ayakkabiasigi canım senin içteki dikişler ne alemde eridiler mi şişlikleri vs tamamen geçti mi? Benim onlar çok rahatsız ediyo batıyolar ya

Slm kizlar
Bende 10 gun once istanbulda meme protezi île birlikte génital bolgesine ameliyati oldum.GoguslerDeki baski vé agri yuzunden alt bolgeyi zaten hic dusunmedim nasil oldu ne oldu diye.
Bugun bakabildim bayagi sislik var.Akintida basladi bende.Hala dezenfekte ediyorum .Vajina daraltma vé ic dudaklarda az bir cikinti vardi o duzeltildi .Dis dudaklar iyiydi ama yinede daraltma sonrasi kesiyle birlikte dikilmis sanirim.sislikten cokta anlamadim ama distan pek bir degisiklik yok sanki.7500 tl odedim.Umarim cekilen skintilara deger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…