Labioplasti Olacaklar Dikkat!!!

Yaram bir türlü kaynamiyor ve üç kısımlarında sürekli açıklık oluyor. Başına gelen var mı? İkinci.kez dikiş atıldı ama yine aynısı oldu

Kaynadi mi hepsi? Benimkinde açıklık var ben v şeklinde oldum. Üç kısmı hep aciliyor. İkinci kez dikiş attılar.

Ne yazıkki hala kotuyum. Gece hiç uyuyamıyorum sürekli bi yanma var hiç uyutmuyo elime ne gecirsem yelpaze yapıp salliyorum. Wc dışında hic kalkmiyorum daha doğrusu kalkamıyorum sinirlerim cok bozuldu durup durup ben ne halt ettim diye ağlıyorum

Şuan nasılsın?
Cok iyiydim ama adetim dusundugumden erken geldi suan adetim. Ne yapacagimi sasirdim ya kuru tutmaya çalışırken adet oldum ne yapacagim bilmiyorum surekli kuruluyorum. Bi de sen dedin ya adet oldum dikis kaynamamis bida dikis attilar diye cok korkuyorum

Kaynadi mi hepsi? Benimkinde açıklık var ben v şeklinde oldum. Üç kısmı hep aciliyor. İkinci kez dikiş attılar.
Doktor w seklinde yapacagiz demisti. En asagida bi kısım var orasi sanki hala kaynamadi kirmizi hafif yaniyor ama canim acimiyor. Dr da sorun degil demisti.

Aylin hanım ne diyor bu duruma

Doktor w seklinde yapacagiz demisti. En asagida bi kısım var orasi sanki hala kaynamadi kirmizi hafif yaniyor ama canim acimiyor. Dr da sorun degil demisti.
Kızlar siz ne zor atlatıyorsunuz ya içim acıdı

Gecicek diyo uzulme diyo su yanmasına napicam ben ya kafayi yemek üzereyim. Korkudan duşada giremiyorum girsem ise yarar mi bilmiyorum
Buz koy ama direk uygulama. Doktor bana bı krem tavsiye etti adi vagi norm diye o uyuşturuyor ve iyileştirici özelliği varmış.

Duşa girdim korka korka da olsa. Daha iyi gibi yine yanıyo ama buzla falan idare ediyorum napiyim.Allah'ım bir an önce düzelmemizi nasip etsin. Hissislik olayını kontrol edebildiniz mi benm aklıma gelince bile acı giriyo hiç kontrol edemiyorum

Benim yanma ve ciddi ağrılarım geçti lakin kaynamadi. Sürekli yatıyorum. Çok sıkıldım. Bir an evvel iyi olsun diye dua ediyorum. İki gün öncesine kadar çok acim vardı acı ve yanma geçiyor merak etme. Benim de ikinci kez atılan dikislerim yine açıldı sanki kaynamiyor bir türlü

Bunu kontrol etmek icin cok erken ama sanki bi kayip yok gibi geldi bana. Gayet hissediyorum hafif dokununca bile. Vallahi sana destek olalim derken ben yataktan kalkamaz oldum adet oldum fena haldeyim

Bunu kontrol etmek icin cok erken ama sanki bi kayip yok gibi geldi bana. Gayet hissediyorum hafif dokununca bile. Vallahi sana destek olalim derken ben yataktan kalkamaz oldum adet oldum fena haldeyim
Ben tek kullanımlık hasta yatak koruyucusu kullandım.pet kullanmadim ve sürekli yattım.

Ben tek kullanımlık hasta yatak koruyucusu kullandım.pet kullanmadim ve sürekli yattım.
Bende pet kullanmaya korktum nemli tutar diye. Nasilsa raporluyum evdeyim 15dk da bi nerdeyse gidip kuruluyorum peceteyle. Kağıt havlu koyuyorum sık sık degistiriyorum. Keske olmasaydi dikisler yumuşadı sanki insallah bisey olmaz.

Bende pet kullanmaya korktum nemli tutar diye. Nasilsa raporluyum evdeyim 15dk da bi nerdeyse gidip kuruluyorum peceteyle. Kağıt havlu koyuyorum sık sık degistiriyorum. Keske olmasaydi dikisler yumuşadı sanki insallah bisey olmaz.
Arada saç kurutma makinesi ile kurut bence

Kızlar ben 18 kasım da olmustum. 5 6 dikisim düşmemişti 1 aya rağmen onları da kendim aldım Doktora sormadan. Ama bir sıkıntı olmadı. Seklinde memnunun his olarak sıkkntım yok. Alışık olduğumdan mıdır bilmiyorum ilk gün çıktım gezdim ben. Bu kadar sorun yaratabildiğini bilmiyordum bu operasyonun. Çok üzücü

Ben hic bisey koymuyorumm ya ne iç çamaşırı ne ped. Bol bi pijama giydim buz tutuyorum üzerinden insaallah bisey olmaz. Bide bugün dikkat ettim klitoris yana kaymış resmen düzelir dimi ya uf her gün baska biseye üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…