• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti Olacaklar Dikkat!!!

Off ya cok uzuldum inan ki ben seni cok iyi anliyorum insallah en kisa zamanda iyilesmen dilegiyle

Aylin kurt'ta oldum ameliyatı istanbul aesthetic center'da yaptı. Ilk çıktım bisey yoktu hissetmedim pek sonra bir başladı anlatamam iç dudak dış dudak hepsi birbirine girdi davul gibi oldu abartısız. Sonra bide aylin hanim geldi kan toplamış burayi acmamiz lazım dedi zaten kan görünce ağlamaya başlayan ben delirdim. O dikisin birini gevşetti kanlar bosalsin diye ama acısından doğru düzgün buz koyamazken kafayı yedim 3 4 kişi zor tuttu hayatmda böyle acı hissetmedim zaten ilk defa ameliyat oldum. Ben ameliyatı olurum 5 6 saat sonra çıkar evime giderim sanıyodum nerdeee. Kuzenimle gitmiştim ama sonra annemi aradım gel cok kotuyum ölüyorum diye kosa kosa geldi kadın. Bide asla söylemem dediğim nişanlıma soledim o an ki psikolojiyle hemen o da geldi. Genel anesteziyle yapıldı elbise giydim bide tayt arka koltukta yatıyorum şuan eve gidiyoruz

Ah canım ya çok acı duymuşsunuzdur . Benim ikinci atılan dikislerim öyle oldu uyusmadi ağlaya ağlaya bı hal oldum. Nisanlinin tepkisi ne oldu yazık şok olmustur.

Ona ben vardı onu aldırdık dedim. Ben derken bile cok utandım ic dudak diye hayatta soyleyemezdm.6 yıldır birlikteyiz bu yıl düğün var. Nişanlım neden dugune bu kdr az kalmışken yaptırdın yoksa utandin mi benden ins ole bisey yoktur falan neler dedi. Bene bunu diyen dudaga neler derdi

Ona ben vardı onu aldırdık dedim. Ben derken bile cok utandım ic dudak diye hayatta soyleyemezdm.6 yıldır birlikteyiz bu yıl düğün var. Nişanlım neden dugune bu kdr az kalmışken yaptırdın yoksa utandin mi benden ins ole bisey yoktur falan neler dedi. Bene bunu diyen dudaga neler derdi
Ne var canım sen de bir şey olmaz sen kendine iyi bak geçecek merak etme. Ben de yatıyorum ağrım var ama azalıyor.

Cok gecmis olsun. Ailenin bilmesi cok iyi olmus evde yat uzan dinlen hep. Benimde annem babam biliyor sagolsunlar rahatim sayelerinde. Gizlemek mumkun degil bunu.

Hastaneden cikarken hemsire 2 3 gun kabiz olsan iyi olur mukrop kapmasin dedi bana. Bende korktum muz pilav iyice kabiz yaptm kendimi:-) ama 4.gun mecbur tuvalete gittim yani inanilmaz dikislerim acidi hafif kanadi. Allahtan ertesi gun kontrolum vardi bi sorun yok dedi dr icim rahatladi. Aman kabiz olmayin bu ameliyattan sonra derim tecrube edinmis oldum. Ilk 3 gun baticon yapılıyor zaten mikrop kapmaz yani hemsirenin lafina uydum hata ettim.

Hastaneden cikarken hemsire 2 3 gun kabiz olsan iyi olur mukrop kapmasin dedi bana. Bende korktum muz pilav iyice kabiz yaptm kendimi:-) ama 4.gun mecbur tuvalete gittim yani inanilmaz dikislerim acidi hafif kanadi. Allahtan ertesi gun kontrolum vardi bi sorun yok dedi dr icim rahatladi. Aman kabiz olmayin bu ameliyattan sonra derim tecrube edinmis oldum. Ilk 3 gun baticon yapılıyor zaten mikrop kapmaz yani hemsirenin lafina uydum hata ettim.
Çok saçma kendine zarar verirsin öyle. Ben 1 kapak battikonu leğene su koyup içine karistiriyor içine oturuyorum sonra kurtuluyorum, doktorumun tavsiyesi uzerine. Bir de diskini arkadan sil yaraya yaklaştırma. Çok saçma bir tavsiyede bulunmuş.

Kabız olunca mikrop kapılmıyo muymuş? Bunu da ilk defa duydum. Ben corba iciyorum surekli, katı seyler yememeye dikkat ediyorum zaten birini gevsetti bide diger dikisleri açmayalım simdi

Çok saçma kendine zarar verirsin öyle. Ben 1 kapak battikonu leğene su koyup içine karistiriyor içine oturuyorum sonra kurtuluyorum, doktorumun tavsiyesi uzerine. Bir de diskini arkadan sil yaraya yaklaştırma. Çok saçma bir tavsiyede bulunmuş.
Sorma valla pisman oldum zaten,neyse ki bi zarar vermemis:110:

Bu şişlikler bu morartılar acılar ne zaman hafiflicek kızlar ayaklarımı bile uzatamıyorum. Aylin hanıma olan herkes ertesi gun keyfine baktı ben yatak yorgan yatıyorum. cok moralim bozuk ağlıyorum sürekli annemide cok üzüyorum

Bu şişlikler bu morartılar acılar ne zaman hafiflicek kızlar ayaklarımı bile uzatamıyorum. Aylin hanıma olan herkes ertesi gun keyfine baktı ben yatak yorgan yatıyorum. cok moralim bozuk ağlıyorum sürekli annemide cok üzüyorum
Sakin ol daha ilk gunun, herkeste farkli olur iyileşme sureci. Benim buhun 1hafta ve pazara gittim. Insallah hemen iyilesirsin sende yat dinlen buz koy sisligi aliyor.ilaclarini da kullan. Ben ilk 5gun antibiyotik aldm,hunde 2agri kesici ictim hala iciyom agri kesiciyi.

Benimkide düzelsin bi an önce iyilesiyim Allah'a cok dua ediyorum :( ya yaptırdıgma pisman olursam cok korkuyorum hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bazen

Eskisinden daha iyi olur hic aglama eminim iyi olmustur. Benim normal goruntuye ulasmis memnunum. Dr fazlaligi alirim,tamamen kucultmem dedi oyle de yapmis. Fazlalik yok o bana yetiyor:) o bolge gercekten hizli iyilesiyor 1haftaya buraya cok iyiyim diye yazarsin. Ben ilk gun cok pismandim allahim naptim ben keske olmasaydim dedim ama suan iyiki yaptirmisim diyorum.

Evet bende suan cok pişmanım. Senelerdir istediğim şeyden kopek gibi pişmanım.sizin yazilariniza cok ihtiyacım var sürekli yazın olur mu

Bi zarari olur mu bilmiyorum gercekten. Agri kesicin mi az geliyor acaba doktoruna danis bi istersen benim agri kesicim dexpro diye bi ilac.

Bana brufen diye bi agri kesici verdi daha 1 kez içtim çünkü hastanede devamlı agri kesici serum veriyolardı. Bi post daha var oraya da yazıyorum doktoruma fotoğraf attım vs okudun mu acaba

Back