Labioplasti Olacaklar Dikkat!!!

Ben hastaneden ameliyattan 2 saat sonra cıkıs yaptım. Doktorun yöntemi wedge ondan dılayı rahattım sanırım.

Bennbu ameliyatı ağustos ayınd oldum. İlk görüntü korkunçtu. Şişliğim indi düzeldi çok memnunum. Hatta şöyle diyeyim bir yerine tekrar bir düzeltme yapılacak ona rağmen mutluyum. Ameliyattan önce Pantolon giyildiğinde sürtme hissi yaşıyordum. Bikini giyince dolgun duruyordu sürwkli sistit mantar enfeksiyonları oooh iyi ki oldum dedim. Sıkıntım yok desem yalan olur hala tam iyileşmedi. İlk İlişki sırasında olmuyor ama ikinciden sonra acıma oluyor. Hissiyat kaybı yaşamadım. Operasyon olunca bir hafta yatacaksınız bunu aklınıza koyun. Yoksa bezlen iş bebek gibi dolaşırsınız. Ben şahsen öyleydim. Olanlar ilişki sorasında acıma hissediyolar mı?

Klitoris dışarda mı olmalıymış? Benim ameliyatımda düz kesim yapıldı v olmadı ama sıkıntı çıkmadı gibi nasıl olmalı bilmiyoruz ki

Merhaba arkadaslar,benimde 6gun oldu ameliyat olali 1gece yattim hastanede. Dun kontrolum vardi bacaklarim acik yuruyordum. Dr sen niye boyle yuruyosun normal yuru dedi. Ama aciyor dedim. Ne acimasi iyilesmissin dedi. Bugun normal yurudum,hatta misafirlige gittim kimse anlamadi bi durum oldugunu :) yuruyusum psikolojikmis meger:) sisliklerim indi,duzenli ozel temizleyicisyle yikiyorum. Oturuken cok az zorlanıyorum kollarimdan destek aliyorum. Cok memnunum tavsiye ederim herkese.

Benim 12 gün oldu ve dün yeniden dikiş attılar. Çok nadir olur dediler. Dikislerim atmis ve süreçte hiç kaynamamis. Çok perişan haldeyim. Acisi bitmiyor.

Benim 12 gün oldu ve dün yeniden dikiş attılar. Çok nadir olur dediler. Dikislerim atmis ve süreçte hiç kaynamamis. Çok perişan haldeyim. Acisi bitmiyor.
Yaa cok üzüldüm cok gecmis olsun. Kendine dikkat et zorlanma bi aklin hep orda olsun dikkat et hep, birde ben ne kadar dogrudur bilemiyorum da kelle paça tarzi seyler yemeye ozen gosteriyorum kolajen icerdigi icin yaralar cabuk iyilesir diye dusundum. Insallah tez zamanda iyilesirsin.

Evet temel amacima ulastim,sarkan birsey yok ve gorsel acidan normal duruyor klitorisin yaninda biraz fazla deri vardi onu almamis dr his kaybin olmasin dedi. Onun haricinde gayet muntazam yapmis siz memnum musunuz goruntuden yoksa sislik var mi hala

Doktor kac ay sonra iliskiye girebilirsiniz dedi size. Dikisler mi acıyor iliski esnasinda,ozel olmazsa bilgi verebilir misiniz

Yeniden dikiş atıldığı için şişlik var. Dikişler kaynarsa iyi olacak inşallah. Kuru tutmak biraz zor oluyor. Terliyorum bir de ameliyat sonrası hemen regli oldum o da dezavantaj oldu. 3 ay ilişkiye girme dedi.

Yeniden dikiş atıldığı için şişlik var. Dikişler kaynarsa iyi olacak inşallah. Kuru tutmak biraz zor oluyor. Terliyorum bir de ameliyat sonrası hemen regli oldum o da dezavantaj oldu. 3 ay ilişkiye girme dedi.
Anladm,benim de adetim yakin korkuyorun mecbur adet geciktirici kullanicam.

Ameliyattan çıktım çıkalı buz var zaten ama davul gibi ve aşırı yanıyo bazen rahat ediyo bazen aglıyorum durmadan. Hic hayal ettigim rahatlığı bulamadım

Ameliyattan çıktım çıkalı buz var zaten ama davul gibi ve aşırı yanıyo bazen rahat ediyo bazen aglıyorum durmadan. Hic hayal ettigim rahatlığı bulamadım
İlk 2 gün böyle sonra acısı azalacak. Şimdi hastanede misin? Ağrı kesici yapsınlar evdeysen eğer Parol vermişlerdi bana sen de deneyebilirsin.

Hastanede kalmk zorundaydim asla eve gidemezdim bugun cikicam 1 2 saat sonra. Agri kesici serum veriyolar surekli. Hemsireler bile üzülüyo halime

Hastanede kalmk zorundaydim asla eve gidemezdim bugun cikicam 1 2 saat sonra. Agri kesici serum veriyolar surekli. Hemsireler bile üzülüyo halime
Nerede oldun ameliyatı? Lokal mi yoksa genel anestezi ile mi oldun? Yanında refakatçi sana destek olan biri var mı? Genel anesteziden uyanınca ağrıyı bir anda hissediyorsun. Bugün geçsin yarına rahatsın. Hep uzan ve boydan elbise giy.

Aylin kurt'ta oldum ameliyatı istanbul aesthetic center'da yaptı. Ilk çıktım bisey yoktu hissetmedim pek sonra bir başladı anlatamam iç dudak dış dudak hepsi birbirine girdi davul gibi oldu abartısız. Sonra bide aylin hanim geldi kan toplamış burayi acmamiz lazım dedi zaten kan görünce ağlamaya başlayan ben delirdim. O dikisin birini gevşetti kanlar bosalsin diye ama acısından doğru düzgün buz koyamazken kafayı yedim 3 4 kişi zor tuttu hayatmda böyle acı hissetmedim zaten ilk defa ameliyat oldum. Ben ameliyatı olurum 5 6 saat sonra çıkar evime giderim sanıyodum nerdeee. Kuzenimle gitmiştim ama sonra annemi aradım gel cok kotuyum ölüyorum diye kosa kosa geldi kadın. Bide asla söylemem dediğim nişanlıma soledim o an ki psikolojiyle hemen o da geldi. Genel anesteziyle yapıldı elbise giydim bide tayt arka koltukta yatıyorum şuan eve gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…