Labioplasti Olacaklar Dikkat!!!

Annm anlysla karsilar ama bn soyleme cesartni kndimde bulamam :-( evlilik dusunyrm okulm bitio artk ve hayatmda ciddi dusndgm ve evlilige dair planlar yaptgm bi insan var . O yuzden ne kadar cabuk halledersm o kadar iyi olur diye dsnyrm onu da gectim kendim cok dusunuyrm boyle erteyelerek psikolojimi alt ust edicem

Canım illa labioplasti olduğunu bilmeleri gerekmiyor zaten eğer annen bilirse tabu ki daha ii olur ama eğer çık yakın arkadasin falan varsa onda da kalabilirsin zaten ilk 3 4 gün önemli iki haftaya kadar da rahat yuruyebirsin kimse anlamaz yani

12-13-14-15. Günler

12. gün bir AVM'de yaklaşık 2 saat kadar dolaştım. Onun öncesinde de arkadaşımla bir kafede bir saat kadar oturdum. Sadece oturup kalkarken dikkat etmem gerekti. Yürürken de bazen ameliyatlı olduğumu bile unuttum.

13. Gün 1,5 saat civarı alışveriş yaptım. Sonra da yine arkadaşımla bir kafede 2 saat kadar oturdum. Bunu yaparken adetim 2 gündür devam ediyordu.

14. Gün bir arkadaşımla yaklaşık yarım saat yürüyüp, 2 saat kadar bir kafede oturup ardından 1 saat kadar daha yürüdüm. Tabi hala otururken biraz arkama yaslanarak ya da öne eğilerek oturmam gerekiyor. Tam üzerine oturmak istemiyorum ne olur ne olmaz diye. Bu arada tavsiyem şu ki direkt pedle temas ettirmeyin ameliyat alanını. Ben pedle arasına pamuk bez koyuyorum 2 katlı.Taşacak sızacak diye endileşelenmeyin. 2 saatte bir falan değiştirmeniz yeterli oluyor. Bu arada doktorum, adet kanının yaraya iyi geldiğini iddia edenlerin bulunduğunu söylemişti. Galiba haklı, çünkü inanın hiç rahatsız olmadım. Eğer hijyene dikkat ederseniz problem olmuyor. Bugün 15 gün doldu, tamamen normal bir insan gibi yürüyebiliyorum. Ama dikkat etmek gerekiyor tabii ki. Mesela kendimi koltuğa pat diye bırakmıyorum ya da oturduğum yerden sıçrayarak kalkmıyorum, çok dikkatliyim.

Bugün 3 gün aradan sonra ilk defa pansuman yaptım ne olur ne olmaz diye. Önceden batticon ve kremi sürünce bir süre yanma oluyordu galiba açık yara olduğu için ama bugün yanmadı, ben de bunu yaranın kapandığına yordum.

Bu arada internetteki örneklere bakıyorum, inanılmaz ödem toplamış, morarmış siyahımsılaşmış görüntüler var, benim hiç öyle bir görüntü olmadı çok şükür. Evet şişlik kızarıklık vardı ama koyu değildi öyle. Bugün renginin artık eskisi gibi olduğunu fark ettim. Dikişler de kendini baya bırakmış görünüyor. Zaten 2 dikiş görüyorum ben dışardan, içerisini bilemiyorum 15 gün sonra kontrolüm var bakalım ne olmuş dikişlerin akıbeti :))

Umarım faydası olmuştur günlüğümün, sevgiler selamlar.

Dr gercekten cok samimiymis . Ben hangi dr la grstysem yalniz gelebilrsin dedi eger burda sizlerle konusmasaydm basip gidecektim ☺Allahim ya .
Canım. Yeni gördüm mesajları. Ben olumsz yorum yapmk istemedım aslında ama belkıde yenı dıye pımpırıklendım. Ikı ayım dolduktan sonra olumlu yada olumsz yorum yapıcam. Bnde aylarca para birktrdım zar zor denklestrdım. Bn anneme söyledim iyiki söylemişim ilk gun pansumanlarımı o yaptı. Sen 10 gun boyunca işe yada okula gtmeyecgın bi zamn aralığı sevmelısın bnce. İlk gunler cok zor. Suleymn bey bazı seylerı nasılda küçümsemiş diyorum ben. İlkk gun yolculuk yapma sakın. Bn orda otelde kaldım. Annmle. Sonrakı gun otobüsle geldım. Koltugu sonuna kdr yatırıp. İlk gun iki krre bayılcak gbi oldum. Daha klinikteyken. Bnde süleyman beyle ilgılı hiç olumsz bişi okumamıştım. Bu kdr zorlu sıreclerde yazmamışlardı oldum bitti sankı bu sorunu hiç yasamamışım gbi yazmışlar. Valla bnm için suan kesınlıkle öyle degıl. İnş sende kısa zamnda sorununu cözebılırsın canım

Canım sen dikşlerı nasıl gormuyosun senın iç dudakları tamamen dış dudakların içinde ve görunmuyomu dısardan. O iki dikş göruyorum dedın onlar nerede pekı. Bn dikşlerımı görüyorum elleyınce sertlığını hssedıyorum da ondan sordum

Bende görüyorum canım acaba benim ipler siyah diye mi

Benim dikişler iç dudakların da iç tarafında kalıyor. Sadece atılan iki düğüm dışarıda kalıyor. İki düğüm dışında hiç ip görünmüyor. Benim iplerim sarı renkte. Ben de doktor hakkındaki son yorumumu iki ay sonra yapmak istiyorum.

Benim bir ay oldu canım ve sonuçtan memnunum yani olması gerektiği gibi çok şükür şişlik falan kalmadı çoğunda 3 6 ay falan geçmesine rağmen özellikle de klitoris te şişlik devam etmiş bende öyle birşey olmadı dikisler de düştü düşecek yani ben iyiki de hilal hanım da olmuşum diyorum normalde formda sadece 3 4 kişinin adı geçerken hilal hanım I iki kisiden duydum ince çok tedirgindim yani formda yazilanlarin hepsini okudum ama sadece iki kisiJin onda olmasi ve fiyatın diğerlerine göre çok uygun olması acaba dedirtti bana yani ucuza yaptiripta sonrasında pişman olup tekrar dr aramak vardı üstelik cesaretmde kırılmış olacaktı kimseye guvenemezdim ama sonra dr ile görüştükten sonra ve formda o hastanede yaptıran arkadaşla görüştükten sonra bi anda karar verdim ve oldum iyiki de olmuşum diyorum ilk günlerde pismanligim olmuştu şişliklerden dolayı keşke dedim ama şimdi cesaretim yerine geldi artık aynada kendime bakabiliyorum umarım yaptıran herkes sonunda istediği sonucu alır

Ben de seninle aynı şekilde bu forumda sadece iki kişiden Gözde Hanımın adını duyduğum ve ikisi de memnun kaldığı için ona ameliyat oldum. Çok uygun bir fiyata yapıyor sizin söylediğiniz gibi. Benim 17. günüm, 15 gün sonra inşallah sizin söylediklerinizi söyleyebilirim. Eskisine göre elbette iyi görünüyor ama beklediğim gibi değil şuanda. Olmadı bir kontrole gideceğim, hep böyle mi görünecek yoksa daha düzelir mi diye.

Bence şimdi görüntü ii se 15 gün sonra daha da düzelir yani biz en azından waaaaw muhteşem oldu bebek gibi oldu iki günde ayağa kalktım 3.gun ise başladım demiyoruz dr övme amacımız da yok sadece o kadar da abartılacak uçuk bi fiyat verilip olunacak ameliyat olmadığını söylüyoruz keşke herkeste böyle düşünse reklam yapmasa ve aynı mağduriyeti yaşadığımız insanlara herseyi doğrusu ve yanlisiyla anlatsa yani 5000 ne demek ya birde sanki klitoris başka yerdeymiş gibi ondan ayrı para alınıyor 1500 o diyolar böyle saçmalık mi olur ben hem dudaklara yaptirdim hemde klitoris üzerinde ufak bi işlem yaptı arti bi para alınmadı bence biz bu konuda sansliyiz canım yani bu formda bi arkadaşımz 4000 veripte çok kötü bi sonuçla karşılaştığı oluyo ben de ön yargılı davrandımı önce yani fiyat yüksekse mutlaka ii yapiyordur diye ama şöyle bişe var ben hasteneye gittiğimde labioplasti dediğimde kimse sasirmadi o ne demedi yani sekreter bile demek ki çok sık yapiliyo e bu formu herkes bilmiyor ya da bilen var sa bile bu durumu paylasmiyo olabilir yani demek istediğim aa bu dr yi hiç duymadım kimse yaptirmamis ii olmayabilir demesin gitsin görüssun ve tabi resim falan varsa görmek istesin

Aynen katılıyorum canım, sen bunun en güzel örneğisin. Bence de kimse 5bin 4bin vermemeli. Ben de 1500 liraya oldum, doktorum her hafta birine de hayrına ücretsiz ameliyat yapıyormuş. Aç gözlülükten başka bir şey değil, yarım saatte 5bin ne demek ya... Benim derdim de doktorumu övmek değil, alenen söylüyorum 17. gün ve henüz beklediğim gibi değil, inşallah güzel bir sonuç elde ederim. Şunu da söylemek isterim ki benim maddi durumum iyi, istesem 5bine de rahatlıkla olurdum ama onaylamıyorum bu ameliyattan 5bin 3bin alınmasını, insanlar bu gibilerin isteklerine boyun eğdikçe, bunun sonu gelmez bir iki yıla 6bin de olur o fiyat...

aynen canım bende yolculuktan korkmasam 5000 vercektm yani ole bi konuşuyorlar ki sanki onlardan başka kimse bunu yapamıyor gibi normalde ben meme büyütme de istiyordum ikisine 10000 vercektm ama şimdi aynı dr yi düşünüyorum 5000 e ikisinide halletmiş olcam 5000 cepte kaldı yani

Canım bak çok dikkatli ol, göğüs ameliyatlarında duyu kaybı olabiliyor. Onu çok iyi araştır.

Canım, benim 17 gün doldu bugün itibariyle, adetim de bitti. Temizliğime nasıl devam etmeliyim acaba? Sen bir aya sorunsuz ulaştığına göre bir önerin olabilir belki.
Walla canım bende kanama vs olmadığı için 2 haftadan sonra sadece krem sürdum ve eve geldiğimde iç çamaşırı falan da giymedim ki hava alsın yani dr ye kalsa sadece sabah akşam krem sur demişti baticona gerek yok dedi benim adetim de bitti iki gün oldu ben sadece akşam yatarken krem sürüyorum şimdi ameliyatli olduğunu bile unuttum dikisler var ama hala düştü düşecek

Hangi kremi kullanıyorsun? İz için olanı mı yoksa antibiyotikli olanı mı? Ne güzel ya ben de epey rahatım artık, 15 gün sonra çok daha iyi olurum inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…