- 26 Şubat 2015
- 299
- 131
- 123
- 34
Hayır canım bende senin gibiyim kan aldırırken hüngür hüngür Ağlıyorum düşün bana ameliyat öncesi daha zor geldibi sey daha sormk istyrm ameliyat cok mu zor bn o kadar cok korkuyrm ki bir tane serum da bile bayilma noktasna geln biriyim
ben de çok güvenemiyorum bazi tavsiyeler bariz reklam gibi. Gidip yuzyuze konusmadim ama telfnla konustm suleyman beyle fiyat konusunda cok kati ben ogrencym ve asla o fiyata yaptiramam aslinda izmirde bi dr benim icin daha iii olur bi de ankaraya git gel yapmam lazm tek basima hic goze alamiyorum .
Rica ederim canım yardimci olduysam ne ala bende kendimde bilirdim de meğer tek ben degilmisimBen de ilk defa bi ameliyat olucam. Offf ismini bile yazarken stres basiyo ama ne kadar korkarsam korkayim olucam bana da eger canin cok tatliysa spinal yaparz dedi tatlilikla ilgisi yok aslinda sadece korku . Keske seninki gibi kolay oluverse ertelemicem zaten ne uyku uyyyabiliyrm ne bisey yapabiliyrm . Bir an once olup kurtlmak istyrm iyi ki buraya uye olmusum ya tek problemli benim saniyrdm cook buyuk cesaret aldim burdan ozellikle de szden cok tesekkur ederim
Rainbowv ne durumdasın canım. Benım hala bi tarafta acı var. Dikişlerım öyle kısa surede de düşecek gbi degıl. Bir an once düşse de hızlıca iyileşse yaa
Ben de ilk defa bi ameliyat olucam. Offf ismini bile yazarken stres basiyo ama ne kadar korkarsam korkayim olucam bana da eger canin cok tatliysa spinal yaparz dedi tatlilikla ilgisi yok aslinda sadece korku . Keske seninki gibi kolay oluverse ertelemicem zaten ne uyku uyyyabiliyrm ne bisey yapabiliyrm . Bir an once olup kurtlmak istyrm iyi ki buraya uye olmusum ya tek problemli benim saniyrdm cook buyuk cesaret aldim burdan ozellikle de szden cok tesekkur ederim
Aynen canım öyle tek başına olcak is değil bence dr ler çok basit mis gibi söylüyor ama hele de şehir dışı ise kesinlikle olması gerekiyo ben de bi ara süleyman bey le konuştum tabi ki tek geçebilirsiniz aynı günde gidebirsiniz demişti bi ara gaza gelip gidcektim iyi ki de ole bişe yapmadım yani eşimle gittim ama o hala labioplasti olduğumu bilmiyor tabi ki kist ameliyatı oldum sanıyorBirdss sakın tek başıma gelirim, o gün ya da ertesi gün yola çıkarım eve giderim diye düşünme. Ben 10 gün üzerine oturamadım. Hele ilk 5 gün falan bence kesinlikle yatmak gerekiyor.
Bu ameliyati kimse bilmesin istyrdm ama :-( tek yapamazsin mi diyrsnz
Rainbowv siz kimde oldunuz peki
Zaten hic bi dr tek gidemezsnz demiyo . Kimse olmasina gerek yok diyip gecistryr ama basit de olsa ameliyat haklisnz ki ben bu korkyla hic yalniz olamam sanirm
Anladim canim okumustm once hatrladim simdi sizinkini . Şaşkin ordek gbym okudgmu da unutyrm artk bunu dsnmekten .
Ewet günlerdir uyuyamiyrm aynen ruyalarima giryr ne zormus ya zaten artik acisindan gectim psikolojik olarak kurtlmak istyrm okulmn bitmesini bekliyrm 1 aya kadar olmak istyrm ben de.
ameliyat olursam gitmem tekrar yurda donerm kendi kendime bakarm diye dsnyrdm ama olay hic ole deilmis soyledgnize gore . Annemle paylasablr miyim bilmiyrm uffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?