- 20 Mayıs 2015
- 53
- 21
- 3
- 44
Bence 1500 tl bu ameliyat için olması gereken fiyat. Adamlar yolunu bulmuş, uçuk fiyatlar söyleyince en iyi kendileri yapıyor imajını vermiş, insanların zor durumunu değerlendiriyorlar.
Whiteorchid ben de labioplasti olmak istiyorum . kime olmayi düsunuyrsn benim dr konusunda cok kafam karisik[/QUOTE
Walla canım yurtdışıni bilemiyoruz tabi ama burda fiyatlar olr çokta abartı değil bende meme büyütme istiyordum ikisine 5000 dedi de yani kimse istemez kötü bir sonuçla karşılaşmak ama yani 5 katı veripte ii sonuç alacağını nerden biliyorsun burda 4000 e yaptiripta çok kötü oldu diyen de var 750 ye yaptirip memnun kalan da önemli olan fiyattan ziyade doğru dr seçimi evet spinal anestezi oldu benim yani zaten çoğu da öyle burda genel anestezi çok az kişi olanlar da aynı anda başka operasyon yaptiranlarBen yurtdışında yaşıyorum ve açıkçası burada elinize diken batsa 500 doların altında çıkarttıramıyorsunuz,ucuz olan herşeye şüpheyle yaklaşmam bu yüzden,hiç riske atılacak bir şey değil sağlık,lokal anesteziyle olduysanız olabilir tabi,hiçbir masrafı yok,ama ben o şekilde olamam,ameliyathaneye girince de zaten maliyet artıyor.
Ben yurtdışında yaşıyorum ve açıkçası burada elinize diken batsa 500 doların altında çıkarttıramıyorsunuz,ucuz olan herşeye şüpheyle yaklaşmam bu yüzden,hiç riske atılacak bir şey değil sağlık,lokal anesteziyle olduysanız olabilir tabi,hiçbir masrafı yok,ama ben o şekilde olamam,ameliyathaneye girince de zaten maliyet artıyor.
Bence sen kafanda bitirmissin zaten olayı ucuz demek kötü is çıkarmak demek umarım istediğin sonucu alırsın benim ki plastik cerrahtiHenüz bir doktordan olur almış değilim,ama forumda aynı anda olan hastalar var,o kadar da imkansız değil anladığım kadarıyla,herşeyin bir değeri var bence,ben çok ucuz olan herşeye şüpheyle yaklaşırım,drlarınızın branşları neydi acaba?
Canım sen nasıl oldun daha iyisin sanırım buarada meme operasyonun neydi acaba büyütme mi malum bende istiyorumWhiteorchid, yurtdışında fiyatlar yüksek olabilir ama burada bence bazı doktorlar, hastalar aman pahalı olsun, pahalıysa iyidir diye düşündükleri için, onların bu düşüncelerini sömürüyor. Ben 1500'e yaptırdım ve sonuçtan memnunum. Ayrıca daha önce de söylemiştim, bu ameliyat için genel anesteziye bence gerek yok. Daha önce genel anestezi ile de ameliyat oldum. Eğer siz göğüs ameliyatı ve labioplastiyi birlikte yaptırmayı düşünüyorsanız, bunu kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmem. Çok pişman olursunuz. Ben 3 yıl önce göğüsten ameliyat oldum, 20 gün önce de labioplasti oldum. Birisinde kollarınızı oynatamıyorsunuz yaklaşık 3 ay hareketleriniz kısıtlanıyor. Diğerinde de 10 gün uzun oturmanız ve kendi pansumanınızı yapmanız gerekiyor. İkisi aynı anda olursa kabus olur. Doktorlar her şeye "olur" gözüyle bakıyor ama iş onların sandığı gibi değil, acıyı çeken biliyor.
Henüz bir doktordan olur almış değilim,ama forumda aynı anda olan hastalar var,o kadar da imkansız değil anladığım kadarıyla,herşeyin bir değeri var bence,ben çok ucuz olan herşeye şüpheyle yaklaşırım,drlarınızın branşları neydi acaba?
Canım sen nasıl oldun daha iyisin sanırım buarada meme operasyonun neydi acaba büyütme mi malum bende istiyorum
Hmmm anladım canım tekrar geçmiş olsun o zamanBenimki dikleştirmeydi canım. Benimkiler yeterince büyük ama ilaç kullandığım için kilo alıp verdim çok, o yüzden sarkmıştı. 3 yıl oldu, gayet memnunum.
Hmmm anladım canım tekrar geçmiş olsun o zaman
Iyi iyi çok sevindim canım ii olmana zoru atlattık çok şükür bundan sonra birşey olmaz inş benim de birkaç dikiş var ucta sallanıyor ama gerek var mı acaba aldırma ya düşer diye bekliyorum hiç kontrole de gitmedimSağ ol canım, nasıl olduğumu sormuşsun onu cevaplamamışım kusura bakma. Çok şükür iyiyim. Dün pantolon giydim ilk defa, gayet rahat hareket ediyorum. Bir hafta sonra kalan dikişleri alacak doktor :) Sonuç olarak da memnunum galiba :)
Iyi iyi çok sevindim canım ii olmana zoru atlattık çok şükür bundan sonra birşey olmaz inş benim de birkaç dikiş var ucta sallanıyor ama gerek var mı acaba aldırma ya düşer diye bekliyorum hiç kontrole de gitmedim
Hmmm anladım canım :)Benim doktorum, normalde bir ayda erir ama düğüm noktaları 3 ayda bile zor erir, 1 ay sonra gel alalım kalanları dedi o yüzden gideceğim. Sen gerek görmüyorsan gitme canım :) Ben gideyim de bir an önce tüm izler kaybolsun :)
Oncelikle olacağın ameliyat için şimdiden gecmis olsun bu formda başka dr lerde amelıyat olanlar var ama şimdi bu formda lar mi hala bilmiyorum öncelikle nerde oturuyosun şehir dışı düşünüyor musun mesela inş yaptiran arkadaşlar da görür ve yardımcı olur sana çünkü ben merak ettiğim herseyi bu formda buldum inş sende bulursunMerhabalar arkadaslar. Ayni baslikta ne cok konu acilmis. Haala takip edileni bulmam sasirtti :) ben de ise bacak estetigiyle basladim (ki haala olmadim onbesinde olucam) sonra da aklima derinlere itip gormedigim icin ustunu kapamaya calistigim derdim geldi. Bu anlamda doktor bilgim hic yok. Sizlerden yardim alicam
Ne gibi yani özel sıkıntıSagolasim canim Insallah Ben yalova ist bursa taraglari istiyorum. Gerci emin olucagim guvenicegim bi doktor olursa yerde cok onemli degil. Kalkar giderim. Ama su doktor meselesi insaninyoruyor. Bir de nette yazildigi gibi ozel skintilara neden oluyor mu diye dusunuyorum
His kaybi olurmu acaba diyorum klitorisin etrafi da temizlenicek bir de.Ne gibi yani özel sıkıntı
Yani ben klitorisé de birseyler yapmasını istedim dr ne kadar istemese de yani o istemedi ama mesela ebru zülfikaroğlu ve süleyman eserdag hiç bir sorun olmayacağını söyleyince bende dr den yapmasını istedim o da ufak da olsa isteki deri fazlalığıni ve sanırım klitorisi biraz itti yani henüz ne yaptığını bende anlamadım kontrole falan da gidemedim sorun yaşadığım için ama gittiğim zaman sorcam tan olarak ne yaptığını çünkü en çok orda dikiş vardı merak ettimHis kaybi olurmu acaba diyorum klitorisin etrafi da temizlenicek bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?