• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti Olacaklar Dikkat!!!

Ben de seninle aynı şekilde bu forumda sadece iki kişiden Gözde Hanımın adını duyduğum ve ikisi de memnun kaldığı için ona ameliyat oldum. Çok uygun bir fiyata yapıyor sizin söylediğiniz gibi. Benim 17. günüm, 15 gün sonra inşallah sizin söylediklerinizi söyleyebilirim. Eskisine göre elbette iyi görünüyor ama beklediğim gibi değil şuanda. Olmadı bir kontrole gideceğim, hep böyle mi görünecek yoksa daha düzelir mi diye.
Rainbow seni suan rahatsız eden ne. Bnm hala iç dudaklar bakınca görunuyo dıs dudaklar kpanmıyo ama ilk gunlere göre cok iyi tbi. Klitoris şiş hla :( sen bnden daha memnunsun bnce ki bunlar ilk zamanlar. Senınkının sonucu cok iyi olucakmış gibi gelıyo bna inş öyle olur. Bn dış dudakların kapanmasını cok istiyodum ama olmıcak galiba. Bnde regl oldum. Şuan iz kalmasın dıye surdgum kremi kullanmayı bıraktım o yuzden. Hastalığım bittikten sonra devam edicem tekrar. Dikişlerin bazıları düşüyo benım farkediyorum.

Rainbow seni suan rahatsız eden ne. Bnm hala iç dudaklar bakınca görunuyo dıs dudaklar kpanmıyo ama ilk gunlere göre cok iyi tbi. Klitoris şiş hla :KK43: sen bnden daha memnunsun bnce ki bunlar ilk zamanlar. Senınkının sonucu cok iyi olucakmış gibi gelıyo bna inş öyle olur. Bn dış dudakların kapanmasını cok istiyodum ama olmıcak galiba. Bnde regl oldum. Şuan iz kalmasın dıye surdgum kremi kullanmayı bıraktım o yuzden. Hastalığım bittikten sonra devam edicem tekrar. Dikişlerin bazıları düşüyo benım farkediyorum.

Canım benim sol taraf sağ tarafa göre biraz üstte gibi duruyor ama doktor zaten söylemişti, dudaklardan biri daha yukarıdan başlar o yüzden biri daha önde gibi görünebilir diye. Bir de sağ tarafın tam bittiği yerde küçük bir boğum var, susam tanesi kadar belki, dikiş onu sıkıyor galiba o şekilde, dikiş eriyince kaybolur diye umuyorum. Çok iyimserim, eski halini düşününce şükrediyorum. İnşallah zamanla istediğimize yakın bir sonuç elde ederiz. Benim dış dudaklar kapanıyor ondan yana sorunum yok. Belki yapı itibariyle seninki tam kapanmıyor olabilir canım. Klitoris şiş değil benim, hiç dokunulmadı zaten. Benim dikişler sizden farklı anladığım kadarıyla, çünkü dediğim gibi sadece iki tane düğüm görünüyor bende, dikişler içeride kalıyor galiba :)

Reglden yana hiç endişelenme, ben pamuklu bez koydum pedin üstüne iki katlı onu da iki saatte bir falan değiştirdim hiç krem sürmedim 6 gün sürdü hiç bir şey olmadı çok şükür.

indebi öncelikle cevabın için teşekkür ederim. biraz daha araştıracağım ama nedense hep süleyman beyde olmak istyrm sanırım pahalı olan iyidir mantığına saplandım kaldım. ama o kadar çok aklım karışıo ki kimileri ameliyat sonrası harika olduğunu söylüyor kimileri önceki halinden bile kötü olduğunu . :KK43:

indebi öncelikle cevabın için teşekkür ederim. biraz daha araştıracağım ama nedense hep süleyman beyde olmak istyrm sanırım pahalı olan iyidir mantığına saplandım kaldım. ama o kadar çok aklım karışıo ki kimileri ameliyat sonrası harika olduğunu söylüyor kimileri önceki halinden bile kötü olduğunu . :KK43:
Bn hiç olumsz bişey okumamıştım yeterınce arastıramadımmı acaba. Bn phalılığından degıl olumsz yorum görmedgımden terch ettım. İnş bnmkı içinde dogru secımmiş derım. Kafanın dr la ilgili karışması cok normal. Bende birsürü git gel yasadım. Baktım olacak gbi degıl. Birine karar verdm. Sonra daha hiçbişi okumadım. Ve gittim oldum geldım. İnş sonucu guzel olur

Canım benim sol taraf sağ tarafa göre biraz üstte gibi duruyor ama doktor zaten söylemişti, dudaklardan biri daha yukarıdan başlar o yüzden biri daha önde gibi görünebilir diye. Bir de sağ tarafın tam bittiği yerde küçük bir boğum var, susam tanesi kadar belki, dikiş onu sıkıyor galiba o şekilde, dikiş eriyince kaybolur diye umuyorum. Çok iyimserim, eski halini düşününce şükrediyorum. İnşallah zamanla istediğimize yakın bir sonuç elde ederiz. Benim dış dudaklar kapanıyor ondan yana sorunum yok. Belki yapı itibariyle seninki tam kapanmıyor olabilir canım. Klitoris şiş değil benim, hiç dokunulmadı zaten. Benim dikişler sizden farklı anladığım kadarıyla, çünkü dediğim gibi sadece iki tane düğüm görünüyor bende, dikişler içeride kalıyor galiba :)

Reglden yana hiç endişelenme, ben pamuklu bez koydum pedin üstüne iki katlı onu da iki saatte bir falan değiştirdim hiç krem sürmedim 6 gün sürdü hiç bir şey olmadı çok şükür.
Endişelenmiyorum canım. Pamuklu bezde koymuyorum. Onla basa cıkamam diye :) anladim canim sen artik icini rahat tut o zaman seninki olmus bitmis simdiden bile guzel. Basarılı bi operasyon olmuş. Birdss senin doktoru da düşünmeli bence.

Indebi ben suleyman bey hakkinda olumsz yorum gormedim genel konustm yani birinin olumlu yorum yaptgi doktra
bi baskasi olumsz yorum yapio . Yoksa bn de suleyman bey hakkinda hicbir yerde olumsz bi sey gormedim. Insallah istedigin gibi olur sonuc

Endişelenmiyorum canım. Pamuklu bezde koymuyorum. Onla basa cıkamam diye :) anladim canim sen artik icini rahat tut o zaman seninki olmus bitmis simdiden bile guzel. Basarılı bi operasyon olmuş. Birdss senin doktoru da düşünmeli bence.

Çok şükür canım, günden güne daha iyi olacağından şüphen olmasın senin de. İnşallah düğününden önce, içini rahat ettirecek sonucu elde edersin. Benim vücudum çok hassas, normalde regl olduğumda bile tahriş olabiliyor bir miktar, sende sorun olmadığına sevindim :) Birdss de inşallah tez zamanda bu sorundan kurtulur.

Indebi ben suleyman bey hakkinda olumsz yorum gormedim genel konustm yani birinin olumlu yorum yaptgi doktra
bi baskasi olumsz yorum yapio . Yoksa bn de suleyman bey hakkinda hicbir yerde olumsz bi sey gormedim. Insallah istedigin gibi olur sonuc

Birdss İzmirde olsam iyi olacak diyordun, labioplasty'de nasıl bilmiyorum ama göğüs estetiğinde Ebru Durmuş iyi. 2500 civarı ücret istiyor. Kendine güveni tam bir doktor, eğer yakınsan git bir görüş derim. Sana örnek fotoğraf göstersin mümkünse.

tamam canım internetten bi araştırayım ilk müsait olduğum zamanda görüşmeye gideyim . evet izmir benim için daha iyi olacak ama bulamazsam da ankara veya istanbul da olucam

yorumları hiç iç açıcı değil canım Ebru durmuş'un :KK43: çok fazla olumsuz yorum var

Kendisi o yorumların hepsine bir cevap vermişti canım yine o sayfalarda. Mesela çok havalı ve alakasız olduğunu söylüyorlar ama bence öyle değil. Her yoruma güvenmemek lazım. Yine de sen bilirsin.

yorumları hiç iç açıcı değil canım Ebru durmuş'un :KK43: çok fazla olumsuz yorum var

Yine de seni yanlış bir yere yönlendirip, sonradan pişman olacağın şeyler yapmana vesile olmak istemiyorum canım. En iyisi Ankara'dakileri değerlendir sen. Ben sonucumdan memnun kalırsam doktorumu sana öneririm. Klitoris düzeltilsin istiyorsan benimki olmaz, dokunmuyor çünkü çok riskli olduğunu söylüyor. 15 gün sonra falan son yorumumu söylerim doktorum hakkında. 1500 liraya oldum ben, çok uygun bir fiyat, inşallah iyi sonuç alırım da 5bin vermek zorunda kalmazsın.

Yine de seni yanlış bir yere yönlendirip, sonradan pişman olacağın şeyler yapmana vesile olmak istemiyorum canım. En iyisi Ankara'dakileri değerlendir sen. Ben sonucumdan memnun kalırsam doktorumu sana öneririm. Klitoris düzeltilsin istiyorsan benimki olmaz, dokunmuyor çünkü çok riskli olduğunu söylüyor. 15 gün sonra falan son yorumumu söylerim doktorum hakkında. 1500 liraya oldum ben, çok uygun bir fiyat, inşallah iyi sonuç alırım da 5bin vermek zorunda kalmazsın.
1500 tl çok düşük değil mi?lokal anesteziyle mi oldunuz?

Whiteorchid ben de labioplasti olmak istiyorum . kime olmayi düsunuyrsn benim dr konusunda cok kafam karisik

Evet canım cvp vermiş ama o kadar cok kötü yorum yapmislar ki artk iyi bile olsa ona binbir tereddutle gidecegim icin kafam rahat olmaz . Yine de dusundugun icin cook tesekkur ederim. eger baska tavsiye edebilecgn olursa degerlendiririm .

1500 tl çok düşük değil mi?lokal anesteziyle mi oldunuz?
Yoo bence olması gereken fiyat canım bakma bazı dr ler uçuk fiyat söylediği için bu fiyatlari duyunca şaşırıyoruz ben 1000 tl ye oldum mesela :D ve iyiki de olmuşum diyorum o kadar para vermemisim diyorum üstelik bende klitoris ve makata giden yerde çok az koyuluk vardı mesela onu bile aldı kadın ve ek ücret talep etmedi canım bence ii arastirin çoğu burda reklamının yapıldığını bildiği için öyle fiyatlar veriyor

Back