- 26 Şubat 2015
- 299
- 131
- 123
- 34
Bende dün oldum canım ya unuttum geciktirici içmeyiTeşekkürler canım, inşallah öyle diyebiliriz biz de. Ben iyimser olmaya çalışıyorum, inşallah gün geçtikçe düzelir diye umuyorum. Ben ameliyat öncesi görüntüyü çok iyi hatırlıyorum ama fotoğrafını saklayamadım herhangi bir yerde. Bugün 12. gün doldu ve ben adet oldum. Pek rahatsız değilim şimdilik, bakalım neler olacak.
Canım bugün nette birseyi araştırırken süleyman eserdağ in yazısını gördüm labioplasti hakkında ve bi foto atmış öncesi sonrası diye çok ii duruyo du şahsen ne kadar gerçek bilmiyorum yani yani özelliklede o klitorisI nasıl yapmış merak ettim inş senin de ole olur canım14. Gun canım. Dr 10 gun pansuman demişti o sırada dedıgın gbi bı krem kullanıyodum. Bunun yapısı cok farklı bende o yuzden böyle bi çözüm buldum kendıme
Canım bugün nette birseyi araştırırken süleyman eserdağ in yazısını gördüm labioplasti hakkında ve bi foto atmış öncesi sonrası diye çok ii duruyo du şahsen ne kadar gerçek bilmiyorum yani yani özelliklede o klitorisI nasıl yapmış merak ettim inş senin de ole olur canım
Canım bana contratubex jel verdi. Yuze atılan dikişlerde bile bunun reçete edildiğini daha önce gördüm. Umarım sonuc ta iyi olurHangi kremi verdi size canım bana terramycin vermişti iz kalmaması için değil ama sanırım siznki iise ondanda alabilirim
İnş olur canım. Bence de dikişler düşmeden cok bişey anlaşılmıcak sanki.Canım bugün nette birseyi araştırırken süleyman eserdağ in yazısını gördüm labioplasti hakkında ve bi foto atmış öncesi sonrası diye çok ii duruyo du şahsen ne kadar gerçek bilmiyorum yani yani özelliklede o klitorisI nasıl yapmış merak ettim inş senin de ole olur canım
Ewet canım şimdi belli olmaz ama inş sonuç öle olurİnş olur canım. Bence de dikişler düşmeden cok bişey anlaşılmıcak sanki.
Hangi sitedeydi canım. Bnde bkayım merak ettım linki yazarmısn. Yada ne yazıp aratayım neteEwet canım şimdi belli olmaz ama inş sonuç öle olur
Hangi sitedeydi canım. Bnde bkayım merak ettım linki yazarmısn. Yada ne yazıp aratayım nete
Baktım cnm saol. Guzel olmuş gercektende :)canım nerden girdim hatırlamıyorum ama fotosunu çekmiştimmsj olarak attım bakabilirsin
Rainbowv ne durumdasın canım. Benım hala bi tarafta acı var. Dikişlerım öyle kısa surede de düşecek gbi degıl. Bir an once düşse de hızlıca iyileşse yaaSenin nerdeyse bir ay oldu canım, ben daha yeni ayaklanmıştım. Doktora 13-14 gün sonra adet olacağım dediğimde o zamana bir şeyin kalmaz demişti, ama inşallah problem olmaz
Ewet canım ben de çok beğendim özellikle de klitorisIn sonucunu ama inş photoshop falan değildir yaniBaktım cnm saol. Guzel olmuş gercektende :)
Ewet canım çok uçuk bi fiyat hemde ben de düşünüyordum ama fiyatI yüksek söyleyince vazgeçtim ben 1000 tl ye oldum düşün yani bence olması gereken fiyatlar da bunlar yani neden bu kadar uçuk fiyat veriyorlar onu da anlamıyorum bence yani yok ipi kaliteli yok herkes yapamaz yani tek yapan benim gibisinden kendinden çokein konuşuyorlar ve bu formda yazılanları çoğu biliyor bence ve burda paylaşmanıni istiyorlar burda en çok konuşulan dr lerden biri de o ama ne kadar gerçekçi yazılanlar söylenenler ondan da emin değilim çoğu reklam gibi geliyo banaBen de labioplasti olmak istyrm süleyman eserdağı düşünüyrdm fiyatı çok yuksek ve indebi biraz olumsz yorumlar yapmis umarim en kisa surede istedgn sonucu elde edersin indebi .
bence de önce bulunduğun şehri araştır yolculuk o kadar da kolay olmaz yani bi sorun falan olduğunda kontrolde sıkıntı yaşanırben de çok güvenemiyorum bazi tavsiyeler bariz reklam gibi. Gidip yuzyuze konusmadim ama telfnla konustm suleyman beyle fiyat konusunda cok kati ben ogrencym ve asla o fiyata yaptiramam aslinda izmirde bi dr benim icin daha iii olur bi de ankaraya git gel yapmam lazm tek basima hic goze alamiyorum .
Anladım canım yani ii araştır bence yani bulunduğun yerde yoksa il dışı olcak mecbur yani bir gün kalırsın olmazsa ve uçakla gider gelirsin o zaman sıkıntı olacağını sanmıyorum ki burda % 90 i il dışına gitti sanırım yani hayırlısı olsun seni için canımAynen ama izmirde de bulamadim hasan yilmaz i dusundum ona bi arkadas cook olumsuz yorum yapmis ki o da buranin en iyisi olarak bilinio o yuzdrn careyi ankarada aradim malesef bulamadm orada da . Ins ben de bi gun oldum kurtldm diyebilirm
Rica ederim canım inş bulursunamin ins Canim. Ewet il disinda olacak bi de istanbulda arastrcm ins bulabilirm cok tesekkr ederm msjlarma donus yaptigin icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?