Labioplasti Olacaklar Dikkat!!!

Bende dün oldum canım ya unuttum geciktirici içmeyi

14. Gun canım. Dr 10 gun pansuman demişti o sırada dedıgın gbi bı krem kullanıyodum. Bunun yapısı cok farklı bende o yuzden böyle bi çözüm buldum kendıme
Canım bugün nette birseyi araştırırken süleyman eserdağ in yazısını gördüm labioplasti hakkında ve bi foto atmış öncesi sonrası diye çok ii duruyo du şahsen ne kadar gerçek bilmiyorum yani yani özelliklede o klitorisI nasıl yapmış merak ettim inş senin de ole olur canım

Senin nerdeyse bir ay oldu canım, ben daha yeni ayaklanmıştım. Doktora 13-14 gün sonra adet olacağım dediğimde o zamana bir şeyin kalmaz demişti, ama inşallah problem olmaz

İnş olur canım. Bence de dikişler düşmeden cok bişey anlaşılmıcak sanki.

Senin nerdeyse bir ay oldu canım, ben daha yeni ayaklanmıştım. Doktora 13-14 gün sonra adet olacağım dediğimde o zamana bir şeyin kalmaz demişti, ama inşallah problem olmaz
Rainbowv ne durumdasın canım. Benım hala bi tarafta acı var. Dikişlerım öyle kısa surede de düşecek gbi degıl. Bir an once düşse de hızlıca iyileşse yaa

Ben de labioplasti olmak istyrm süleyman eserdağı düşünüyrdm fiyatı çok yuksek ve indebi biraz olumsz yorumlar yapmis umarim en kisa surede istedgn sonucu elde edersin indebi .

Ben de labioplasti olmak istyrm süleyman eserdağı düşünüyrdm fiyatı çok yuksek ve indebi biraz olumsz yorumlar yapmis umarim en kisa surede istedgn sonucu elde edersin indebi .
Ewet canım çok uçuk bi fiyat hemde ben de düşünüyordum ama fiyatI yüksek söyleyince vazgeçtim ben 1000 tl ye oldum düşün yani bence olması gereken fiyatlar da bunlar yani neden bu kadar uçuk fiyat veriyorlar onu da anlamıyorum bence yani yok ipi kaliteli yok herkes yapamaz yani tek yapan benim gibisinden kendinden çokein konuşuyorlar ve bu formda yazılanları çoğu biliyor bence ve burda paylaşmanıni istiyorlar burda en çok konuşulan dr lerden biri de o ama ne kadar gerçekçi yazılanlar söylenenler ondan da emin değilim çoğu reklam gibi geliyo bana

ben de çok güvenemiyorum bazi tavsiyeler bariz reklam gibi. Gidip yuzyuze konusmadim ama telfnla konustm suleyman beyle fiyat konusunda cok kati ben ogrencym ve asla o fiyata yaptiramam aslinda izmirde bi dr benim icin daha iii olur bi de ankaraya git gel yapmam lazm tek basima hic goze alamiyorum .

bence de önce bulunduğun şehri araştır yolculuk o kadar da kolay olmaz yani bi sorun falan olduğunda kontrolde sıkıntı yaşanır

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen ama izmirde de bulamadim hasan yilmaz i dusundum ona bi arkadas cook olumsuz yorum yapmis ki o da buranin en iyisi olarak bilinio o yuzdrn careyi ankarada aradim malesef bulamadm orada da . Ins ben de bi gun oldum kurtldm diyebilirm

Aynen ama izmirde de bulamadim hasan yilmaz i dusundum ona bi arkadas cook olumsuz yorum yapmis ki o da buranin en iyisi olarak bilinio o yuzdrn careyi ankarada aradim malesef bulamadm orada da . Ins ben de bi gun oldum kurtldm diyebilirm
Anladım canım yani ii araştır bence yani bulunduğun yerde yoksa il dışı olcak mecbur yani bir gün kalırsın olmazsa ve uçakla gider gelirsin o zaman sıkıntı olacağını sanmıyorum ki burda % 90 i il dışına gitti sanırım yani hayırlısı olsun seni için canım

amin ins Canim. Ewet il disinda olacak bi de istanbulda arastrcm ins bulabilirm cok tesekkr ederm msjlarma donus yaptigin icin.

bi sey daha sormk istyrm ameliyat cok mu zor bn o kadar cok korkuyrm ki bir tane serum da bile bayilma noktasna geln biriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…