- 26 Şubat 2015
- 299
- 131
- 123
- 34
Hayır canım bende senin gibiyim kan aldırırken hüngür hüngür Ağlıyorum düşün bana ameliyat öncesi daha zor geldi serum takıldı damar açıldı benim renk gitti hemşire sorun yok dimi dedi bende iğneden çok korktuğumu belirttim ameliyata girdiğim de de spinal anestezi oldu benim belden iğne vurdular daha iğne vurulmadan ben ağlamaya başladım herkes şaşırdı dr istersen vazgeçelim korkuyosun dedi bende o kadar iğne yedikten sonra vazgecermiyim iki dakika sonra belden aşağısı felç oldu sanki onlar orda kestiler diktiler sohbet ede ede bi baktım bitti sonra anestezi nin etkisi geçince orda çok az bi sizi oldu ama abartı değil yani ben zaten bir gün kaldım tedbirli olmak için gece de hemşire bi ağrı kesici yaptı hicbirsey olmadı benim hiç kanama da olmadı sonrasında canım sadece şiş vardı yani korktuğum olmadı ilk Ameliyatim bu olmuş oldu inş sonrakiler de böyle olur serum ve igne dışındabi sey daha sormk istyrm ameliyat cok mu zor bn o kadar cok korkuyrm ki bir tane serum da bile bayilma noktasna geln biriyim