• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti Olacaklar Dikkat!!!

bi sey daha sormk istyrm ameliyat cok mu zor bn o kadar cok korkuyrm ki bir tane serum da bile bayilma noktasna geln biriyim
Hayır canım bende senin gibiyim kan aldırırken hüngür hüngür Ağlıyorum düşün bana ameliyat öncesi daha zor geldi :D serum takıldı damar açıldı benim renk gitti hemşire sorun yok dimi dedi bende iğneden çok korktuğumu belirttim ameliyata girdiğim de de spinal anestezi oldu benim belden iğne vurdular daha iğne vurulmadan ben ağlamaya başladım herkes şaşırdı dr istersen vazgeçelim korkuyosun dedi bende o kadar iğne yedikten sonra vazgecermiyim :-) iki dakika sonra belden aşağısı felç oldu sanki onlar orda kestiler diktiler sohbet ede ede bi baktım bitti sonra anestezi nin etkisi geçince orda çok az bi sizi oldu ama abartı değil yani ben zaten bir gün kaldım tedbirli olmak için gece de hemşire bi ağrı kesici yaptı hicbirsey olmadı benim hiç kanama da olmadı sonrasında canım sadece şiş vardı yani korktuğum olmadı ilk Ameliyatim bu olmuş oldu inş sonrakiler de böyle olur serum ve igne dışında :-p

Ben de ilk defa bi ameliyat olucam. Offf ismini bile yazarken stres basiyo ama ne kadar korkarsam korkayim olucam bana da eger canin cok tatliysa spinal yaparz dedi tatlilikla ilgisi yok aslinda sadece korku . Keske seninki gibi kolay oluverse ertelemicem zaten ne uyku uyyyabiliyrm ne bisey yapabiliyrm . Bir an once olup kurtlmak istyrm iyi ki buraya uye olmusum ya tek problemli benim saniyrdm cook buyuk cesaret aldim burdan ozellikle de szden cok tesekkur ederim

ben de çok güvenemiyorum bazi tavsiyeler bariz reklam gibi. Gidip yuzyuze konusmadim ama telfnla konustm suleyman beyle fiyat konusunda cok kati ben ogrencym ve asla o fiyata yaptiramam aslinda izmirde bi dr benim icin daha iii olur bi de ankaraya git gel yapmam lazm tek basima hic goze alamiyorum .

Birdss sakın tek başıma gelirim, o gün ya da ertesi gün yola çıkarım eve giderim diye düşünme. Ben 10 gün üzerine oturamadım. Hele ilk 5 gün falan bence kesinlikle yatmak gerekiyor.

Ben de ilk defa bi ameliyat olucam. Offf ismini bile yazarken stres basiyo ama ne kadar korkarsam korkayim olucam bana da eger canin cok tatliysa spinal yaparz dedi tatlilikla ilgisi yok aslinda sadece korku . Keske seninki gibi kolay oluverse ertelemicem zaten ne uyku uyyyabiliyrm ne bisey yapabiliyrm . Bir an once olup kurtlmak istyrm iyi ki buraya uye olmusum ya tek problemli benim saniyrdm cook buyuk cesaret aldim burdan ozellikle de szden cok tesekkur ederim
Rica ederim canım yardimci olduysam ne ala bende kendimde bilirdim de meğer tek ben degilmisim :D bende herseyi burdan öğrendim cesaret aldım çok yardımcı oldular ama inan değiyor ben o kadar korkmama rağmen hiç ameliyatı düşünmedim sonuç korkutuyor du hep beni çünkü pişman olanlar da vardı ama cok sukur ben anlattım inş sende doğru seçim yaparsın ve kurtulursun canim

Rainbowv ne durumdasın canım. Benım hala bi tarafta acı var. Dikişlerım öyle kısa surede de düşecek gbi degıl. Bir an once düşse de hızlıca iyileşse yaa

Indebi, işlerim yoğun olduğu için gün gün yazamadım. Bugün 14 gün doldu. 3 gündür adetim devam ediyor. Ben dikiş göremiyorum dışarıdan, sadece iki tarafta birer düğüm var en baştan beri, onlar da pek düşeceğe benzemiyor. Doktor zaten 1 ay sonra gel düğümleri alalım onlar 3 ayda bile zor erir yoksa demişti. Bende acı yok çok şükür, adetim başladıktan sonra pansuman ve krem de sürmediğim için öyle oturup eskisi gibi incelemiyorum. Yürürken baya rahatım, otururken yavaş oturup kalkıyorum, dikkat ediyorum, şuan kanasa bile fark edemem. Ama kendimi iyi hissediyorum, zor kısmı gitti gibi geliyor artık.

Birdss ameliyattan korkmana gerek yok bence de. Oluyorsun, kurtuluyorsun. Yıllardır üzerinde taşıdığın yük uçup gidiyor. Ameliyat esnasında acı olmuyor, hatta sonrasında da olmuyor, ilk gün biraz ağrı oluyor o da ağrı kesici ile geçiyor. Ben iki kere ağrı kesici aldım başka gerekmedi. En büyük problem şişlik ve yanma oluyor, onlar da 3-4 günde geçiyor zaten.

Birdss sakın tek başıma gelirim, o gün ya da ertesi gün yola çıkarım eve giderim diye düşünme. Ben 10 gün üzerine oturamadım. Hele ilk 5 gün falan bence kesinlikle yatmak gerekiyor.
Aynen canım öyle tek başına olcak is değil bence dr ler çok basit mis gibi söylüyor ama hele de şehir dışı ise kesinlikle olması gerekiyo ben de bi ara süleyman bey le konuştum tabi ki tek geçebilirsiniz aynı günde gidebirsiniz demişti bi ara gaza gelip gidcektim iyi ki de ole bişe yapmadım yani eşimle gittim ama o hala labioplasti olduğumu bilmiyor tabi ki kist ameliyatı oldum sanıyor :-p

Bu ameliyati kimse bilmesin istyrdm ama :-( tek yapamazsin mi diyrsnz

Hayır birdss bak yanındaki kişilerin fark etmemesi mümkün değil zaten. İlk bir kaç gün normal yürüyemiyorsun, paytak paytak yürüyorsun bezli bebekler gibi. Uzanarak oturman gerekiyor. Hele ilk gün kesinlikle birinin sana bakması gerekir bence. Bir yardımcın olsun yanında. Başkaları ile aynı ortamda yaşıyorsan, aile ya da yurt, ortak ev gibi, onların fark etmemesi mümkün değil. Hele 2 gün sonra iş başı yaparsın diyorlar ya Allah'ım o ne büyük yalan...

Zaten hic bi dr tek gidemezsnz demiyo . Kimse olmasina gerek yok diyip gecistryr ama basit de olsa ameliyat haklisnz ki ben bu korkyla hic yalniz olamam sanirm

Rainbowv siz kimde oldunuz peki

Birdss son bir kaç sayfayı iyice okursan ben gün gün gelişmelerimi bile yazdım, yaşayacaklarını orada görebilirsin yani. Ben Gözde Erten Kılıç'a oldum. 14. günüm. 1500 liraya yapıyor. Ama tam sonucu görmeden kimseye tavsiye etmek istemiyorum. Kimsenin ahını almak istemem.

Anladim canim okumustm once hatrladim simdi sizinkini . Şaşkin ordek gbym okudgmu da unutyrm artk bunu dsnmekten .

Zaten hic bi dr tek gidemezsnz demiyo . Kimse olmasina gerek yok diyip gecistryr ama basit de olsa ameliyat haklisnz ki ben bu korkyla hic yalniz olamam sanirm

Canım benim doktorlar olaya biyolojik olarak bakıyor. Evet bunun iki gün sonra ayağa kalkıp işe gitmesi lazım. Ağrı olursa da ağrı kesici içer, kanama olursa önemli değil bir kaç gün geç iyileşir ne olacak değil mi? Ama ameliyatı olan sensin. Benim doktorum kesinlikle sana yardımcı olacak biri olsun yanında, seni alıp evine götürecek birisi dedi. İlk gün yola çıkmayı asla tavsiye etmediğini de söyledi sağ olsun. Ama bazıları "ilk gün yola çıkmanızda, yalnız olmanızda hiç bir sakınca yok" diyor. Ben ameliyattan yarım saat sonra baygınlık geçirdim. Yanımda biri olmasa yığılır kalırdım korkudan o geceyi hastanede geçirirdim. Ama o bana cesaret verdi sağ olsun.

Anladim canim okumustm once hatrladim simdi sizinkini . Şaşkin ordek gbym okudgmu da unutyrm artk bunu dsnmekten .

Ben de gece gündüz bunu düşünüyordum. Rüyamda defalarca birilerinin o fazlalığı kesip aldığını gördüm. Gecelerce uyuyamadığımı hatırlarım. Seni çok iyi anlıyoruz biz. İnşallah kurtulacaksın sen de, sadece doğru zamanda doğru karar vermen gerekiyor.

Dr gercekten cok samimiymis . Ben hangi dr la grstysem yalniz gelebilrsin dedi eger burda sizlerle konusmasaydm basip gidecektim ☺Allahim ya .

Ewet günlerdir uyuyamiyrm aynen ruyalarima giryr ne zormus ya zaten artik acisindan gectim psikolojik olarak kurtlmak istyrm okulmn bitmesini bekliyrm 1 aya kadar olmak istyrm ben de.

Ewet günlerdir uyuyamiyrm aynen ruyalarima giryr ne zormus ya zaten artik acisindan gectim psikolojik olarak kurtlmak istyrm okulmn bitmesini bekliyrm 1 aya kadar olmak istyrm ben de.

Şimdi ben senin durumunu tam bilmiyorum. Okul bitince ailenin yanında mı olacaksın? Bence annene söyle, o sana yardımcı olur. Odana girersin, diğer aile mensupları şüphelenirse karnı ağrıyor biraz rahatsız falan geçiştirilebilir belki. Yani kimsenin bilmemesini istemeni anlıyorum ama bir kişi bilse iyi olur, sana yardımcı olacak ve güvendiğin biri.

ameliyat olursam gitmem tekrar yurda donerm kendi kendime bakarm diye dsnyrdm ama olay hic ole deilmis soyledgnize gore . Annemle paylasablr miyim bilmiyrm uffff

ameliyat olursam gitmem tekrar yurda donerm kendi kendime bakarm diye dsnyrdm ama olay hic ole deilmis soyledgnize gore . Annemle paylasablr miyim bilmiyrm uffff

Yurtta hijyenik olur mu bilemiyorum canım. Kendi kendine bakman zor olur. Annenle olan ilişkini bilmiyorum, bence iyice düşün telaş yapmadan kararını ver. Evet hijyenik olarak görüntü olarak psikolojik olarak seni rahatsız ediyor biliyorum ama eğer yakın zamanda evlenme gibi bir planın yoksa, düşünmek için vaktin var demektir. Hiç moralini bozmaya, korkmaya gerek yok. Sakin sakin düşün, hallolur inşallah.

Back