labioplasti ameliyatım

ben sadece dış dudaklara dolgu yaptırdım yarım saat bile sürnemiş genel anestesi ile oldu çok memnunum, fiyatda uygundu biraz şanslıyım galiba
Slm canım bende dolgu düşünüyorum ama dr bana 8 9 ay gibi bi süresi olduğunu söyledi yani sürekli yaptırmak gerekiyormuş ve fiyata 2 ile 3 bin arası dedi sende nasıl oldu

Arkadaşlar ben de lapioblasti olanlar kervanına katıldım nihayet. Operasyonumu dün oldum bugün evimdeyim ve heyecanla iyileşmeyi bekliyorum 4 günüm var inşallah çalışabilecek hale gelirim.
K karmenn öncelikle geçmiş olsun canım ben de bu ameliyatı düşünüyorum ve 1 ay içerisinde olmak istiyorum aklımda bi iki dr var ama yine de soru işaretleri de var kafam çok karışık yani bigün vazgeciyorm diğer gün hemen olmak istiyorum bunda ki sebepte dr tercihi ve karsilasacagim sorun sanırım bana da yardımcı olur musunuz yanlış karar vermek istemiyorum çünkü senin dr kimdi ve suan durumun nasıl memnun musun

flicker to hope canım ben oldum bitti çok şükür.Ben de çok karışık duygular yaşadım kararsızlıklar falan bir dünya.....Ben 12 martta özel bir hastanede genel anesteziyle izmitte estetik cerrah Nurgül Altuntaş 'a ameliyatımı oldum canım...İlk olduğum günler durum çok kötüydü bir ara acayip pişman bile oldum valla...ama sonra yavaş yavaş ödemler geçince güzel olduğuna karar verdim. Yalnız benim dolgu durumumda vardı şimdi onlar da hala şişliklerim duruyor ama labium minörler güzel ...biri diğerinden biraz uzun ma önceki hali de öyleydi yani çok yapılacak birşey yokmuş ben de sorun etmiyorum hatta doğal görünüyor..Elimden geldiğince anlattım varsa merak ettiklerin sorabilirsin cevaplamaya çalışırım.Sevgilerimle

Teşekkür ederim canım bana da dolgu gerekiyomus ama kalıcı olmadığını sürekli yaptırmak gerektigini söyleyince hoca biraz uzak kaldım çünkü fiyati da pahalıydi yani daha küçültme ye para vermeden onunla aynı fiyat yani inş bende sizler gibi doğru dr seçebilirm

Bende bu ameliyatı olmayı düşünüyorum ama bu çok kesme klitorisi yukarı itme gergin dikip klitorisin dışarda kalma durumları vs beni gerdi açıkçası.
Bende sorun tek tarafta ben öyle çok kesilsin istemiyorum. Dolguda istemiyorum. Yani şuanki görüntüden biraz daha düzgün dursun istiyorum yine de klitorise müdahale etmesi gerekiyor mu bayanlar. Ya da ne kadar kesileceğine doktor mu karar veriyor?Ben daha herhangi bir doktorla görüşmedim ki evlenince İstanbul'da yaptırmayı düşünüyorum şuan kendi şehrimde pek güvendiğim bir isim yok.
Ayrıca nişanlım bu tip durumlarda doktorun erkek olmasını istemiyor yoksa ben direkt Süleyman Eserdağ düşünüyordum o nedenle iyi bir bayan doktor önerisi olanlardan cevap bekliyorum. Ayrıca ameliyatı jinekolog mu yapıyor estetik cerrah mı?
Hepinize geçmiş olsun.

merhaba ben de Nurgül Altuntaşa oldum iki ameliyat birden, çokkaygılıydım çok araştırdım bu forumlardan o yüzden düşünen arkadaşlar için ben de deneyimlerimi paylaşabilirim. meme büyütme ile birlikte olduğum için labiumların ağrısını anlamadım diyebilirim. Buradaki yorumları deneyimleri okuyup moralimin bozulduğu anlar oldu ameliyat öncesi ama önemli olan doktor seçimi bence. Dr.Nurgül hanım bana ameliyatta nasıl bir teknik uygulayacağını çizimlerle anlattı, beni çok ayrıntılı bilgilendirdi böylece biraz rahatladım. Şimdi o kadar kaygılanmama gerek olmadığını düşünüyorum, sonuç güzel gayet de doğal görünüyor, dikişlerim belli bile değil. Önceki görüntüsünü aklıma bile getirmek istemiyorum :))

Öncelikle geçmiş olsun
Nurgül hanım hangi şehirde :)
Ameliyat olalı kaç gün oldu durumunuz nasıl bir de ne kadar ücret ödediniz

merhaba Nurgül Hanım Kocaelinde , kendi özel kliniği var ama ameliyatlarını özel hastanelerde yapıyor benimki de özel bir hastanede oldu. Ben aynı anda meme büyütme de oldum o yüzden tek başına labioplastinin fiyatını bilmiyorum. Bir de hastaneye göre fiyat değişiyor mesela acıbademin fiyatlarının çok yüksek olduğu kaldı aklımda. ameliyat olalı neredeyse 1 ay olacak çok iyiyim. İlk günler biraz zor oldu meme büyütme de olduğum için biraz ağrım vardı ama sonra herşey normale döndü. Bi de ilk günler biraz şişlik vardı o da geçti.

Kızlar bende cuma günü ordu da hilal kurula olcam inş sorunsuz bir şekilde istediğim sonucu alırım ameliyat sonrası gelişmeleri anlatırım dua edin kızlar

Canımm ben labioplasti oldum. Gözde Erten Kilç yaptı ameliyatımı Ankara'da. Çok memnun kaldım. Benim istek ve önerilerimi sabırla dinledi, uyguladı hatta. Estetik Cerrah kendisi ve özellikle genital estetikte sayılı isimlerden. İsmini web de araştırabilirsin. Geçmiş olsun , kolay gelsin.

Canım bende dün oldum bnm de estetik cerrah ama hala aynı gibi duruyo klitorisn altı da çok sis top gibi acaba yeni olduğu için mi öyle ya mikrop falan kapacak diye çok korkuyorum temizliğinden suan gazlı beze barkod sürmüşler onla yapıyorum şu detdirmiyorum sen nasıl yaptın

Merhaba arkadaslar ben de labioplasti ameliyati olmayi dusunuyorum yorumlari okudum cok arastirdim doktorlari ama bi turlu karar veremiyorum. Suleyman eserdag ve aylin kurtla gorustum ama yine de tedirginim. Tavsiyesi olan var mi acaba..

Merhaba arkadaslar ben de labioplasti ameliyati olmayi dusunuyorum yorumlari okudum cok arastirdim doktorlari ama bi turlu karar veremiyorum. Suleyman eserdag ve aylin kurtla gorustum ama yine de tedirginim. Tavsiyesi olan var mi acaba..
Süleyman beyi de olup memnun olanlar var canım bnde onu düşünüyordum ama fiyat I çok yüksekti ve yolculuktan korktum için vazgectim

Süleyman beyi de olup memnun olanlar var canım bnde onu düşünüyordum ama fiyat I çok yüksekti ve yolculuktan korktum için vazgectim
Evet canim yaa ikisi de 5000 tl istio o da gozumu korkuttu. Cok para napicagimi bilmiyorum 1 yildir arastiriyorum. Yoruldum ins. Tez zaman da karar verip olurim ve pisman olmam

Evet canim yaa ikisi de 5000 tl istio o da gozumu korkuttu. Cok para napicagimi bilmiyorum 1 yildir arastiriyorum. Yoruldum ins. Tez zaman da karar verip olurim ve pisman olmam
Ins canım bende dün oldum çok şükür öyle şiddetli ağrı yatağa bağlılık falan yok lavaboya falan kendim gidiyorum yürüyorum ama fazla ayakta durmak istemiyorum birsey olur diye ole kanama falan da yok ama şişlik var inş geçer sonuç iyi mi kötü mü henüz bilmiyorm inş ii olur

Gecmis olsun canim adina cok sevindim. Ins bir an once istedigin sonuca sahit olursun ☺ sen kime yaptirdin bi de kaca yaptirdin.

Gecmis olsun canim adina cok sevindim. Ins bir an once istedigin sonuca sahit olursun ☺ sen kime yaptirdin bi de kaca yaptirdin.
Ben ordu da hilal kurul a yaptirdim canım 1000 tl diğerleri ne göre çok uygun ben de bu form da duydum biri olmuş ve cok memmun kalmıştı inş ben de kalırım

kızlar ben Gözde hanımla epey pazarlık ettim, fazla param da olmadığını anlayınca çok yardımcı oldu, bu dediğiniz rakamlardan epey daha ucuz yaptırdım. haberiniz olsun. Çokda memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…