labioplasti ameliyatım

Ayıp bir şey olduğunu düşünsem gelip burada kötü tecrübemi paylaşmazdım. Konu benim için de fazlasıyla hassastı ama olumsuz şeyler yaşadım buna rağmen burada birilerine yardımcı olmaya çalışıorum. Doktorun ismini soranlara da, özelden mesaj atanlara zaten söylüyorum. yaşadığım olayı ayrıntısıyla anlattım zaten ben. Bunlar benim düşüncelerim ve ben böyle yapıyorum.
Merhaba bende labioplasti oldum sonuç berbat siz ne durumdasiniz
Labioplasti olan varmi benim gibi kadin dogum uzmanina
Bende kadin dogum uzmanina labioplasti oldum
bende labioplastı oldum ve doktoruma söylemesem klitorise hiç dokunmayacakmış. orası haz bölgesi olduğu için bişey yapamam dedi ama ben ısrarla üzerindeki fazla derinin alınmasını istedim. ilk zamanlar çok şiştiği için korkmuştum ama 3 hafta oldu normale döndü. küçük dudaklarında fazlalıklarını kesip içtarafa dikti. şimdi normal görünüyor.ama seninkininde zamanla yerine oturacağını düzeleceğini düşnüyorum. daha yeni çünkü
İç dudaklari dış dudaklara mi dikti

merhaba teşekkür ederim iyi dileklerin için. evet normalde de klitorisim dışarıdaydı doktora isteğimi söyledim önce hiç müdahale edemiyeceğini söyledi sonradan biraz müdahale edebilirim dedi. ben bacaklarımı kapattığım zaman dışarıdan sadece klitorisim gözüküyor ve bu çok rahatsız edici bir şey. ameliyatı özgüvenim yerine gelsin, bir şey giydiğimde tedirgin olmayayım diye yaptırdım fakat şuan klitorisim dışarıda olduğu için hala potluk oluyor. yine de bende yaklaşık 1 yıl beklicem eğer düzelmezse ameliyat olucam. benim bir hatam da birden fazla doktora gitmemek oldu ameliyat olmayı düşünenlere tavsiyem muhakkak birden fazla doktora gidin.
cnm aynı doktorun mağduruyuz malesef ben de sonuçtan memnun değilim çektiğim onca sıkıntı, stres, acıda cabası ucuz etin yahnisi de ucuz oluyor malesef
Hangi doktor acaba bu

ben antlayada dr funda yazıcı erola oldum,ameliyat ve iyileşme sürecinde asistanı ile birlikte bana olan destekleri çok mükemmeldi gerçekten,en ufak bir sorun dahi olsa memnun etmeden kesinlikle bırakmıyor,düşünen arkadaşlara tavsiye ederim,sonuçtan çok memnunum,darısı herkesin başına.:))
Merhaba bende vajinal estetik olmayı düşünüyorum ama kafam cok karısık korkuyrum funda hanıma gitmeyi düşünüyorum sence gitmelimiyim

muane olduktan sonra yeşim hanıma bırlıkte amilyat gunu belirledık yesim hanım amilyatı genel anestezi altında olmamı istedi ıyıkı de oyle olmuusm cunku en basarılı sonuc oyle oluyor bnce cunku cok ozel bır bolge hata kabul etmez. ılk 4 gun bazı ınsanlarada sişme olabılıyor yapıya baglı tabı bnde cok az oldu ılk gun hastaneden 2 saat sonra cıktım ve eve geldım dıksler erıyen dikiş yanı kendılıgınden dusuyor ama doktorum daha cabuk ıyılesmesı ıcın bır hafta sonra aldı dıkılseri ve ınanılmaz rahatlıyorsun hemen o guzel yenı halıne alısıyorsun bır ay oldu suan ve tamamıyle anlasılmaz halde oyleydı sankı hep:) bır ay sonra zaten yesim hanım cagırdı ve hersey yolunda muanesiı mınubus yolunda gostepede sıtesıne gırıp arastırabılrsın
Merhaba, Yeşim hanım klitoris bölgesindeki cilt katlantılarina müdahale ediyor mu?

X