Kızlar ben GAnkara'da Gözde Erten Kılıça oldum, 2. gün herşey normaldi, sadece idrar yapmadan önce bir kre sürüyordum, 3. günden sonra onu da sürmedim. Ve 3 ayı geçti ve çok normal e güzel görünüyor. Çok dua ediyorum...Bende heryerde alti ay diye okudum tabi sismesi falan iniyordur ama tam goruntu anca oturuyor soyle dusun parmagin bile kesilse bi ay sonra hala azda olsa iz kaliyor bence boyle bi ameliyatta bir ay zor..
Benimkide normale dondu gibi su an artik unutuyorum hatta ameliyat oldugumu bi haftadan fazla oldu birazcik daha sislikler var ama.Kızlar ben GAnkara'da Gözde Erten Kılıça oldum, 2. gün herşey normaldi, sadece idrar yapmadan önce bir kre sürüyordum, 3. günden sonra onu da sürmedim. Ve 3 ayı geçti ve çok normal e güzel görünüyor. Çok dua ediyorum...
Çok hızlı iyileşiyorum. Fiyatlar da korktuğum kadar yüksek değildiBende Gözde Hanım'a ameliyat oldum. Benimkide normale dondu gibi su an artik unutuyorum hatta ameliyat oldugumu bi haftadan fazla oldu birazcik daha sislikler var ama.
Ben de Çok hızlı iyileştim. Fiyatlar da korktuğum kadar yüksek değildi
Herkese selam labioplasty bugun 9 günüm ben karın germe ile birlikte oldum
Acı çekmedim karın birAz tabi
Dudaklarım kalın ve sarkıktı ilk 3 gün hiç bişiye benZetemedim çok şişti su an dada hala şiş sarkık değil ama aynı gibi değişen hiç bişiy göremedim sanırım şiş hala ne zaman düZelicek çizgi görmek çok mu zor
1 ay beklicez sizi. Nasıldı bilmiyorum ama sanırım hemen hemen aynıdır o sarkıklıklar 1 ay sonra gitti mi ?ozo76 cım geçmiş olsun ...Benim 3 ay doldu ancak 1 aysonra net oturuyor ama 3 ayda herşey çok güzel olcak inan.... Ben asıl karıngermeyi merak ettim nasıl gidiyor süreç ben de düşünüyorum ama malüm maddiyat el vermiyor.... Sakıncası yoksa nerede kime ve fiyatı ne kadar dı?
Anladım tboz bende göremediğim içinRica ederim cnm Hiç tuhaf olma ilk zamanlar şişlikten kendim göremedğimden ablama baktırıyordm ama ordaki şil morluklar aniden gecince gercekten küçük estetik bi görünüm oluşmuştu
Kombin olunda insan hangisine takılacağını şaşırıyo :)Anladım tboz bende göremediğim için
Yatıp foto çekip bakış hemen yok ediyorum 1
Ay sonra çizgiyi görebildin mi
Anladım tboz bende göremediğim için
Yatıp foto çekip bakış hemen yok ediyorum 1
Ay sonra çizgiyi görebildin mi