labioplasti ameliyatım

benim sadece dolguydu iç dudaklarda sarkma olmadığı için.. dr mirza çevirme yaptı benmkini..

komşum önermişti arkadaşıyla tanıştırdı ameliyat olan, memnun olduğunu söyleyince bende gittim muyaneye baya detaylı detaylı anlatınca güvendim adama...3 ay oldu iyi gidiyo şimdilik

Araştırdım Nazene....ilk muayenede oldukça güven verdi ben beklentilerimi de açıkça ifade ettim.Ameliyattan önce yine tekrar konuşacağım ve çıkarılacak parçanın boyutunuda önceden göstermesini isteyeceğim aklıma gelenler bunlar. Dolgu konusunda çok fikrim yok ve açıkcası çok kalıcı olmuyormuş en fazla 1 yıl diye söyleniyor...Bu arada iyilşemek için 5 günüm var ve sonrası işe döneceğim ilk ağrıları atlatırım inşallah....

benim sadece dolguydu iç dudaklarda sarkma olmadığı için.. dr mirza çevirme yaptı benmkini..

komşum önermişti arkadaşıyla tanıştırdı ameliyat olan, memnun olduğunu söyleyince bende gittim muyaneye baya detaylı detaylı anlatınca güvendim adama...3 ay oldu iyi gidiyo şimdilik
Hic duymadik budoktoru nerdeegorev yapiyor peki

ben sadece dış dudaklara dolgu yaptırdım yarım saat bile sürnemiş genel anestesi ile oldu çok memnunum, fiyatda uygundu biraz şanslıyım galiba :KK9:
Chetaux geçmiş olsun arkadaşım. Dolguların durumu nasıl nekadar zaman geçti ağrı olayı oldu mu.?... Doktorun ve yaptırdığın yeri sormak istiyorum sakıncası yoksa.....

Chetaux geçmiş olsun arkadaşım. Dolguların durumu nasıl nekadar zaman geçti ağrı olayı oldu mu.?... Doktorun ve yaptırdığın yeri sormak istiyorum sakıncası yoksa.....
yağ dolgusu yaptı bu arada bana kalıcılığı uzun olsun diye

Benim dolgu olayım da benden alınan yağlarla yapılacak. Hissizlik olayı dikkatimi çekti daha önce duymamıştım bunu da doktoruma sormam gerekenler listesine eklemiş oldum çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar operasyonum perşembe günü 11 de kısmet olursa gün yaklaştıkça endişem de artıyor. Ne olur bana yardım edin nelere dikkat etmem gerekiyor doktorla operasyon öncesi yeniden ince ince konuşacağım çok fazla küçültmemesini isteyeceğim burada yazılanlardan sonra gözüm korktu valla.....Olan arkadaşların fikirlerine çok ihtiyacım var bana tecrübelerinden bahsederlerse çok sevinirim..... Ne olur benim için dua edin...
Bu işin magduru olarak canim sana tavsiyem eline aynayi al tam olarah hatta çizerek nasil alcagini göstersin sana.ayrica kesinlikle fazla aldırma bacaklarini kapatinca gorunmesin yeter..bi de google a "labiplasty before after" yaz orada birçok resim var sana ve istediğine en yakin resmi indir doktoruna göster böyle olurmu diye.tabi kendiside daha önce yaptiklarni gösterse daha iyi olur.5 gün yeterli dinlen iyice fazla ayaga kalkma.insallah canim hersey yolunda gider ve gönlünce olur..

bağcılar medicalistte yaptı ameliyatı, bakırköy medicalparkta da yapıyormuş ama bana pahalı geldi orası
ben duymuştum o doktoru, arkadaşımın tanıdığını ameliyat etmiş karnında 4-5 kilo fazlalık çıkarmış

Belin_ay çok tşk ediyorum ne kadar güzel fikirler verdin Evet aynayı da yanıma alacağım çizim de yapacağım evde yazıcım yok ta birşekilde halledeceğim resim işini de. Bana yol gösterdiğin için tekrar çok tşk ediyorum.

Belin_ay çok tşk ediyorum ne kadar güzel fikirler verdin Evet aynayı da yanıma alacağım çizim de yapacağım evde yazıcım yok ta birşekilde halledeceğim resim işini de. Bana yol gösterdiğin için tekrar çok tşk ediyorum.
Rica ederim arkadasm bu çok basit görünen operasyondan ben cok büyük bi zarar gördüm ve kimsenin gormesini istemiyorum. Bu arada genel anestezi altinda mi olucaksin bilmiyorum ama tercihin genel anastezi olsun.o ana dair hiç bi şey hatirlamaman gerek.yoksa hic biri gözünün önünden gitmiyor :KK43:

Belin_ay tekrar ince düşüncen için çok tşk ediyorum. Genel anestezi olarak yapılacak. İnşallah sonucum iyi olur çok ta korkuyorum hayırlısı artık...

Arkadaşlar ben de lapioblasti olanlar kervanına katıldım nihayet. Operasyonumu dün oldum bugün evimdeyim ve heyecanla iyileşmeyi bekliyorum 4 günüm var inşallah çalışabilecek hale gelirim.

Arkadaşlar ben de lapioblasti olanlar kervanına katıldım nihayet. Operasyonumu dün oldum bugün evimdeyim ve heyecanla iyileşmeyi bekliyorum 4 günüm var inşallah çalışabilecek hale gelirim.
Gecmis olsun karmen.Nasılsın cnm?nasıl geçti ?? Herşey yolundadr inşallah

Belin_ay çok sağol canım. Bilmiyorum nasıl geçti şu an çok fazla ödemlerim var ve bişey anlamadım bakalım 2-3 sonra ne olur.Ama ağrım fazla yok çok şükür...

arkadaşlar İstanbul'dan doktor önerisinde bulunabilecek birileri var mı? hep öneriler Ankara ve başka şehirden geliyor.

ben antlayada dr funda yazıcı erola oldum,ameliyat ve iyileşme sürecinde asistanı ile birlikte bana olan destekleri çok mükemmeldi gerçekten,en ufak bir sorun dahi olsa memnun etmeden kesinlikle bırakmıyor,düşünen arkadaşlara tavsiye ederim,sonuçtan çok memnunum,darısı herkesin başına.:))

X