- 14 Aralık 2014
- 89
- 5
- 40
Gecmis olsin canim sen kime oldun.senin sadece dolgumuyduben sadece dış dudaklara dolgu yaptırdım yarım saat bile sürnemiş genel anestesi ile oldu çok memnunum, fiyatda uygundu biraz şanslıyım galiba
Hic duymadik budoktoru nerdeegorev yapiyor pekibenim sadece dolguydu iç dudaklarda sarkma olmadığı için.. dr mirza çevirme yaptı benmkini..
komşum önermişti arkadaşıyla tanıştırdı ameliyat olan, memnun olduğunu söyleyince bende gittim muyaneye baya detaylı detaylı anlatınca güvendim adama...3 ay oldu iyi gidiyo şimdilik
Chetaux geçmiş olsun arkadaşım. Dolguların durumu nasıl nekadar zaman geçti ağrı olayı oldu mu.?... Doktorun ve yaptırdığın yeri sormak istiyorum sakıncası yoksa.....ben sadece dış dudaklara dolgu yaptırdım yarım saat bile sürnemiş genel anestesi ile oldu çok memnunum, fiyatda uygundu biraz şanslıyım galiba
bağcılar medicalistte yaptı ameliyatı, bakırköy medicalparkta da yapıyormuş ama bana pahalı geldi orasıHic duymadik budoktoru nerdeegorev yapiyor peki
yağ dolgusu yaptı bu arada bana kalıcılığı uzun olsun diyeChetaux geçmiş olsun arkadaşım. Dolguların durumu nasıl nekadar zaman geçti ağrı olayı oldu mu.?... Doktorun ve yaptırdığın yeri sormak istiyorum sakıncası yoksa.....
sağol canım :) dolgular hiç erimedi henüz ağrı ilk gece oldu ama hala garip bi hissizlik var birazyağ dolgusu yaptı bu arada bana kalıcılığı uzun olsun diye
Bu işin magduru olarak canim sana tavsiyem eline aynayi al tam olarah hatta çizerek nasil alcagini göstersin sana.ayrica kesinlikle fazla aldırma bacaklarini kapatinca gorunmesin yeter..bi de google a "labiplasty before after" yaz orada birçok resim var sana ve istediğine en yakin resmi indir doktoruna göster böyle olurmu diye.tabi kendiside daha önce yaptiklarni gösterse daha iyi olur.5 gün yeterli dinlen iyice fazla ayaga kalkma.insallah canim hersey yolunda gider ve gönlünce olur..Arkadaşlar operasyonum perşembe günü 11 de kısmet olursa gün yaklaştıkça endişem de artıyor. Ne olur bana yardım edin nelere dikkat etmem gerekiyor doktorla operasyon öncesi yeniden ince ince konuşacağım çok fazla küçültmemesini isteyeceğim burada yazılanlardan sonra gözüm korktu valla.....Olan arkadaşların fikirlerine çok ihtiyacım var bana tecrübelerinden bahsederlerse çok sevinirim..... Ne olur benim için dua edin...
ben duymuştum o doktoru, arkadaşımın tanıdığını ameliyat etmiş karnında 4-5 kilo fazlalık çıkarmışbağcılar medicalistte yaptı ameliyatı, bakırköy medicalparkta da yapıyormuş ama bana pahalı geldi orası
Rica ederim arkadasm bu çok basit görünen operasyondan ben cok büyük bi zarar gördüm ve kimsenin gormesini istemiyorum. Bu arada genel anestezi altinda mi olucaksin bilmiyorum ama tercihin genel anastezi olsun.o ana dair hiç bi şey hatirlamaman gerek.yoksa hic biri gözünün önünden gitmiyorBelin_ay çok tşk ediyorum ne kadar güzel fikirler verdin Evet aynayı da yanıma alacağım çizim de yapacağım evde yazıcım yok ta birşekilde halledeceğim resim işini de. Bana yol gösterdiğin için tekrar çok tşk ediyorum.
Gecmis olsun karmen.Nasılsın cnm?nasıl geçti ?? Herşey yolundadr inşallahArkadaşlar ben de lapioblasti olanlar kervanına katıldım nihayet. Operasyonumu dün oldum bugün evimdeyim ve heyecanla iyileşmeyi bekliyorum 4 günüm var inşallah çalışabilecek hale gelirim.
Canım dr kimdi öğrenebilir miyim inş düşündüğüm dr lerden değildir :-(Canım bende dudak diye bişey kalmadi nerdeyse ilk doktorumu Allah nasıl biliyosa öyle yapsın mahfetti beni, bu saatten sonra ne kadr düzelir nolur onuda bilmiyorum((