Yillarca suren arastirma sonucu bi cesaret bende oldum bitti..Ucuncu gunum bugun sislikler inmedi cok sismis gibide gelmiyor ama sanki..Dikislerdeki sertliklerde deli ediyor insani zaten..Hic kanamam olmadi acida yok kimisi oyle abartmiski agridan oturamayacagim sanmistim
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
Hic oyle problemler yok sukur ki.Ama yinede seklide korkunc geliyor gozume o uzunluklardan kurtuldum ama insallah icerdeki labiummudur nedir onlarda dumduz olur..Ama su haliyle bile icim daha bir rahat..Kizlar dusunenler hic korkmasin ilk gun aciyo o da dayanilmayacak gibi degil..Uc ay nasil sabredicem acaba cok merak ediyorum tam sonucu o kadar merak ediyorum ki cok muhtesem olacagi konusunda hic umutlu degilim ama en azindan kurtarir bi yani var artik aynaya bakinca o kadar kotu hissetmiyorum..Neyse kizlar nolursa olsun ertelemeyin cidden insanin ustunden yuk kalkiyor..Benim ic dudaklar cok yumusakti oyle belli olupta pantolona falan yapismiyordu dokununca o kadar buyuk oldugu hissedilmiyordu bile ama masallah bi arkadas dalga gecmis hatta fil kulagi gibi diye aynen oyleydi hatta erkekler kendi aralarinda palmiye derlermis o goruntuye oyyy nasil olursa olsun kurtuldum o kocaman kocaman goruntuden yehuuuu (
![Smile (: (:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
-)