Tamam canim arastiricam cok tesekkur ederim. Senin adina cok sevindim.ben de kurtulurum ins bu derttenkızlar ben Gözde hanımla epey pazarlık ettim, fazla param da olmadığını anlayınca çok yardımcı oldu, bu dediğiniz rakamlardan epey daha ucuz yaptırdım. haberiniz olsun. Çokda memnun kaldım
Bnim arkadaşlarımda Gözde hanım'a oldu, ikisi de çok memnun sonuçtan.inşsllsh sen de çabucak kurtulursun şekerim.Tamam canim arastiricam cok tesekkur ederim. Senin adina cok sevindim.ben de kurtulurum ins bu dertten
İnşallah bebeğim çabucak kurtulursın.Tamam canim arastiricam cok tesekkur ederim. Senin adina cok sevindim.ben de kurtulurum ins bu dertten
Geçmiş olsun sana kurtuldun o zaman benim önümÜzdeki hafta hayırlısı o zaman istediğimiz görüntüye kavuşuruz inşallahYillarca suren arastirma sonucu bi cesaret bende oldum bitti..Ucuncu gunum bugun sislikler inmedi cok sismis gibide gelmiyor ama sanki..Dikislerdeki sertliklerde deli ediyor insani zaten..Hic kanamam olmadi acida yok kimisi oyle abartmiski agridan oturamayacagim sanmistimHic oyle problemler yok sukur ki.Ama yinede seklide korkunc geliyor gozume o uzunluklardan kurtuldum ama insallah icerdeki labiummudur nedir onlarda dumduz olur..Ama su haliyle bile icim daha bir rahat..Kizlar dusunenler hic korkmasin ilk gun aciyo o da dayanilmayacak gibi degil..Uc ay nasil sabredicem acaba cok merak ediyorum tam sonucu o kadar merak ediyorum ki cok muhtesem olacagi konusunda hic umutlu degilim ama en azindan kurtarir bi yani var artik aynaya bakinca o kadar kotu hissetmiyorum..Neyse kizlar nolursa olsun ertelemeyin cidden insanin ustunden yuk kalkiyor..Benim ic dudaklar cok yumusakti oyle belli olupta pantolona falan yapismiyordu dokununca o kadar buyuk oldugu hissedilmiyordu bile ama masallah bi arkadas dalga gecmis hatta fil kulagi gibi diye aynen oyleydi hatta erkekler kendi aralarinda palmiye derlermis o goruntuye oyyy nasil olursa olsun kurtuldum o kocaman kocaman goruntuden yehuuuu ( -)
İstanbulda yaptırıcam ama biraz germe de olabilir girmişken olsun istiyorum şu görüntü geçsin de gerçi bakalım cnmGeçmiş olsun sana kurtuldun o zaman benim önümÜzdeki hafta hayırlısı o zaman istediğimiz görüntüye kavuşuruz inşallah
sen nerde yaptirmayi dusunuyorsun ?
Ya insallah canim sende kurtul su sis dikisli haliyle bile eskisinden daha guzelİstanbulda yaptırıcam ama biraz germe de olabilir girmişken olsun istiyorum şu görüntü geçsin de gerçi bakalım cnm
Germe nasıl oluyor canım hiç duymadjm daİstanbulda yaptırıcam ama biraz germe de olabilir girmişken olsun istiyorum şu görüntü geçsin de gerçi bakalım cnm
konuya hala bakiyormusun soncare su anki durumun nedir yeniden oldun mu?arkadaşlar merhaba. ben tecrübelerimi yazmak ve varsa sorularınızı elimden geldiğince yanıtlamak için bu konuyu açıyorum. yaklaşık 2 - 2.5 hafta önce lokal anesteziyle labioplasti ameliyatı oldum. öncelikle benim sorunum iç dudakların sarkıklığı (büyüklüğü) ve klitorisin dışarıda olmasıydı. bu da çamaşırlarda potluk yapıyor aynı zamanda temizliği zorlaştırıyordu. doktorumla bunu konuştum klitorisin hassaslığından bahsedip çok az müdahale edileceğini fakat dışarıda kalmayacağını söyledi. ameliyat esnasında Uyuşturmak için iç dudaklara iğne vuruyorlar. önce birini kesti doktorum sonra diğer tarafa aynı şekilde iğneler vurup diğer tarafı kesti. ilk iğnem çok acıdı açıkçası fakat sonra uyuşuyor hiçbir şey hissetmiyorsunuz. ameliyat bittikten sonra yaklaşık 30- 45 dakika o bölgede yanma falan oldu ama geçti bu sırada dinlendim ameliyat olduğum yerde. ağrım sızım kalmayınca kalktım evime döndüm. ilk üç gün biraz sancılıydı tuvaletten sonra sürekli batikon yapıyorsunuz gazlı bez koyuyorsunuz ve bir kaç gün banyo yapmak yasak. başta çok kötü gözüküyordu şişliklerim 1 hafta sonunda tamamen indi sayılır.
açıkçası ameliyata girerken benim çok yüksek bi beklentim yoktu. istediğim dışarıdan potluk olmaması ve temizliğimi rahat yapabilmekti. şuan iç dudakların kesimi eşit değil, kesim yerleri biraz girintili çıkıntılı. ben bu konuda çok şikayet etmiyorum asıl rahatsızlık duyduğum konu klitorisim dışarıda kaldı bu yüzden dış dudaklar yukarıdan tamamen ayrık. (arada parmak varmış gibi düşünün) yukarıdan ayrık olduğu için aşağı kısmı da ayrık duruyor fakat iç dudaklar kesildiği içinde bikini giydiğim zaman oraya girip tamamen hatlarım meydana çıkıyor. ve buna artı olarak ta klitoris dışarıda kaldığı için yürürken çamaşırıma o bölge devamlı kaşınıyor, rahatsızlık veriyor.
ben kendimi hazır hissettiğimde bir ameliyat daha geçiricem henüz doktor araştırmasına girmedim fakat buradan okuyorum memnun olan arkadaşlar var. sizlere tavsiyem özellikle de klitoris bölgesinden de rahatsız olan arkadaşların doktorla sonuç hakkında çok iyi konuşmaları. bu ameliyatta klitorisede normalde müdahale edilebiliyor o yapıyı bozmadan üstteki deriler vs alınıp dışarıda kalması engelleniyor fakat benim doktorum yapmadığı için şuan böyle bir sorun yaşıyorum. sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
İçten gevşemiş olan kaslarını düzeltiyorlar sanırım bi tamam diyorum bi vazgeçiyorum ama olmuşken o da aradan çıksın dedimGerme nasıl oluyor canım hiç duymadjm da
Ayyy elissssss sanada sorayim ayni doktor cunku sen ne durumdasin..cnm aynı doktorun mağduruyuz malesef ben de sonuçtan memnun değilim çektiğim onca sıkıntı, stres, acıda cabası ucuz etin yahnisi de ucuz oluyor malesef
Yillarca suren arastirma sonucu bi cesaret bende oldum bitti..Ucuncu gunum bugun sislikler inmedi cok sismis gibide gelmiyor ama sanki..Dikislerdeki sertliklerde deli ediyor insani zaten..Hic kanamam olmadi acida yok kimisi oyle abartmiski agridan oturamayacagim sanmistimHic oyle problemler yok sukur ki.Ama yinede seklide korkunc geliyor gozume o uzunluklardan kurtuldum ama insallah icerdeki labiummudur nedir onlarda dumduz olur..Ama su haliyle bile icim daha bir rahat..Kizlar dusunenler hic korkmasin ilk gun aciyo o da dayanilmayacak gibi degil..Uc ay nasil sabredicem acaba cok merak ediyorum tam sonucu o kadar merak ediyorum ki cok muhtesem olacagi konusunda hic umutlu degilim ama en azindan kurtarir bi yani var artik aynaya bakinca o kadar kotu hissetmiyorum..Neyse kizlar nolursa olsun ertelemeyin cidden insanin ustunden yuk kalkiyor..Benim ic dudaklar cok yumusakti oyle belli olupta pantolona falan yapismiyordu dokununca o kadar buyuk oldugu hissedilmiyordu bile ama masallah bi arkadas dalga gecmis hatta fil kulagi gibi diye aynen oyleydi hatta erkekler kendi aralarinda palmiye derlermis o goruntuye oyyy nasil olursa olsun kurtuldum o kocaman kocaman goruntuden yehuuuu ( -)
Suruyormus ama benim simdi bile o kadar sisligim yok tamamen oturmasi alti ay suruyormus cok bi umudum yok ama en azindan kapali dursun.3 ay ne için bekleyeceksiniz?
Tam düzelme o kadar sürüyor mu
Suruyormus ama benim simdi bile o kadar sisligim yok tamamen oturmasi alti ay suruyormus cok bi umudum yok ama en azindan kapali dursun.
Haklısın sıra bende önümüzdeki hafta yazıcam cnmYa insallah canim sende kurtul su sis dikisli haliyle bile eskisinden daha guzelHic korkma rahat rahat gir acisi sizisi cok az..
Sizlerde çok geçmiş olsunHaklısın sıra bende önümüzdeki hafta yazıcam cnm
Bende heryerde alti ay diye okudum tabi sismesi falan iniyordur ama tam goruntu anca oturuyor soyle dusun parmagin bile kesilse bi ay sonra hala azda olsa iz kaliyor bence boyle bi ameliyatta bir ay zor..Bu kadar uzun sürdüğünü ilk defa sizden duydum.
1 aya kadar iyileşme oluyor diye biliyorum.
Geçmiş olsun :)
Guzel haberlerini bekliyoruz :)Haklısın sıra bende önümüzdeki hafta yazıcam cnm