labioplasti ameliyatım

kızlar ben Gözde hanımla epey pazarlık ettim, fazla param da olmadığını anlayınca çok yardımcı oldu, bu dediğiniz rakamlardan epey daha ucuz yaptırdım. haberiniz olsun. Çokda memnun kaldım
Tamam canim arastiricam cok tesekkur ederim. Senin adina cok sevindim.ben de kurtulurum ins bu dertten

Tamam canim arastiricam cok tesekkur ederim. Senin adina cok sevindim.ben de kurtulurum ins bu dertten
Bnim arkadaşlarımda Gözde hanım'a oldu, ikisi de çok memnun sonuçtan.inşsllsh sen de çabucak kurtulursun şekerim.

Yillarca suren arastirma sonucu bi cesaret bende oldum bitti..Ucuncu gunum bugun sislikler inmedi cok sismis gibide gelmiyor ama sanki..Dikislerdeki sertliklerde deli ediyor insani zaten..Hic kanamam olmadi acida yok kimisi oyle abartmiski agridan oturamayacagim sanmistim Hic oyle problemler yok sukur ki.Ama yinede seklide korkunc geliyor gozume o uzunluklardan kurtuldum ama insallah icerdeki labiummudur nedir onlarda dumduz olur..Ama su haliyle bile icim daha bir rahat..Kizlar dusunenler hic korkmasin ilk gun aciyo o da dayanilmayacak gibi degil..Uc ay nasil sabredicem acaba cok merak ediyorum tam sonucu o kadar merak ediyorum ki cok muhtesem olacagi konusunda hic umutlu degilim ama en azindan kurtarir bi yani var artik aynaya bakinca o kadar kotu hissetmiyorum..Neyse kizlar nolursa olsun ertelemeyin cidden insanin ustunden yuk kalkiyor..Benim ic dudaklar cok yumusakti oyle belli olupta pantolona falan yapismiyordu dokununca o kadar buyuk oldugu hissedilmiyordu bile ama masallah bi arkadas dalga gecmis hatta fil kulagi gibi diye aynen oyleydi hatta erkekler kendi aralarinda palmiye derlermis o goruntuye oyyy nasil olursa olsun kurtuldum o kocaman kocaman goruntuden yehuuuu ((

Geçmiş olsun sana kurtuldun o zaman benim önümÜzdeki hafta hayırlısı o zaman istediğimiz görüntüye kavuşuruz inşallah

Geçmiş olsun sana kurtuldun o zaman benim önümÜzdeki hafta hayırlısı o zaman istediğimiz görüntüye kavuşuruz inşallah
sen nerde yaptirmayi dusunuyorsun ?

sen nerde yaptirmayi dusunuyorsun ?
İstanbulda yaptırıcam ama biraz germe de olabilir girmişken olsun istiyorum şu görüntü geçsin de gerçi bakalım cnm

İstanbulda yaptırıcam ama biraz germe de olabilir girmişken olsun istiyorum şu görüntü geçsin de gerçi bakalım cnm
Ya insallah canim sende kurtul su sis dikisli haliyle bile eskisinden daha guzel Hic korkma rahat rahat gir acisi sizisi cok az..

konuya hala bakiyormusun soncare su anki durumun nedir yeniden oldun mu?

3 ay ne için bekleyeceksiniz?
Tam düzelme o kadar sürüyor mu

Suruyormus ama benim simdi bile o kadar sisligim yok tamamen oturmasi alti ay suruyormus cok bi umudum yok ama en azindan kapali dursun.

Bu kadar uzun sürdüğünü ilk defa sizden duydum.
1 aya kadar iyileşme oluyor diye biliyorum.
Geçmiş olsun :)

Bu kadar uzun sürdüğünü ilk defa sizden duydum.
1 aya kadar iyileşme oluyor diye biliyorum.
Geçmiş olsun :)
Bende heryerde alti ay diye okudum tabi sismesi falan iniyordur ama tam goruntu anca oturuyor soyle dusun parmagin bile kesilse bi ay sonra hala azda olsa iz kaliyor bence boyle bi ameliyatta bir ay zor..

bende izmir de aralık ayında oldum. doktorum hasan yıldız. ilki oldukça sıkıntılıydı. sanırım ilk gittiğimizde tam olarak ne istediğimizi anlatamıyoruz diye düşünüyorum. yaşayınca insan anlıyor şurası burası böyle olmamalı diye. ilkinde çok acılar çektim benim bünyem fazla hassas çünkü. atibiyotik dokundu vs sıkıntılarım oldu çok fazla. 20 gün evde bir fiil yattım dışarı çıkamadım zaten. 3 aya kadar dikişlerimde sızılar vardı sonra zamanla geçti fakat işlem istediğim sonuç değildi. o nedenle doktorum sağolsun mutlu olmamı istediğine inanıyorum çünkü ikinci operasyonu yaptı 23 nisanda.
bu kez çok çok çok rahat geçti işlem falan. önceki gibi hiçbirşey yaşamadım şükürler olsun ki ve 10. gün kontrolume kendim yürüyerek gittim. bu benim için büyük gelişme. şimdi hala az biraz ödemim var. batikon kullanmaya devam ediyorum. contractubex kremini kullanıcam yaklaşık 10 gün sonra. herşey iyi gibi derken sıkıntım var evet ama labiolarla ilgili değil orası olabilecek şekilde, fiziksel yapım gereği daha fazla normal insanlar gibi olamaz ben bunu kabullendim zaten bu haline de şükürler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…