- 14 Aralık 2014
- 89
- 5
- 40
nilcim öncelikle geçmiş olsun canım,aynı ameliyatı ben olalı yaklaşık iki ay olacak,ve benim dikişlerim daha 2 hafta önce düştü yani ameliyattan 1,5 ay sonra düştü,doktora sorum derinin ve kişinin bünyesine göre dikiş düşmesi uzayabilirimiş,şimdi hiç dikişim yok.Yani o o konuda dert etme,dikiş düşmezse zaten şişlikte inmez,benim şekil tam oturmaya başladı,senin sağ ve sol dudaklar arasında simetri bozukluğu mu var?Merhaba arkadaşlar yeni uye oldum, Bugun Ameliyatımın 6. Günü sislikler disinda gayet iyiyim daha 3. Gun agri sizi kalmadi 5. Gun dikislerin bazilarini aldi iz kalmasin diye. Lokal anestezi ile Plastik cerrahi ve jinekolog yapti ameliyatimi alaninda uzman doktorlar olduklari icin hicbirsey demeden emanet kendimi. Cok sislik var ve 6. Gun goruntu hic iyi degil bana gore ama doktor zamanla seklinin tam oturacagini soyluyor. sizin ne zaman gecti sislikleriniz. Birde sag taraf degil de sol taraf anormal sisti o tarafin dikislerini almadigi icin mi acaba.. Ameliyati olanlar yazabilir mi dikisleriniz ne kadar surede eridi ve sisligi gecti ? Buz koydum bir iki gun ama biraktim madecassol suruyorum. Cok sabirsizlaniyorum bir an once guzel goruntusunu gorebilmek icin. Ama Gercekten soylenildigi kadar kolay degil 30-45 dk suruyor ama sonrasi cok cileli. Allah yardimcimiz olsun..