labioplasti ameliyatım

Merhaba arkadaşlar yeni uye oldum, Bugun Ameliyatımın 6. Günü sislikler disinda gayet iyiyim daha 3. Gun agri sizi kalmadi 5. Gun dikislerin bazilarini aldi iz kalmasin diye. Lokal anestezi ile Plastik cerrahi ve jinekolog yapti ameliyatimi alaninda uzman doktorlar olduklari icin hicbirsey demeden emanet kendimi. Cok sislik var ve 6. Gun goruntu hic iyi degil bana gore ama doktor zamanla seklinin tam oturacagini soyluyor. sizin ne zaman gecti sislikleriniz. Birde sag taraf degil de sol taraf anormal sisti o tarafin dikislerini almadigi icin mi acaba.. Ameliyati olanlar yazabilir mi dikisleriniz ne kadar surede eridi ve sisligi gecti ? Buz koydum bir iki gun ama biraktim madecassol suruyorum. Cok sabirsizlaniyorum bir an once guzel goruntusunu gorebilmek icin. Ama Gercekten soylenildigi kadar kolay degil 30-45 dk suruyor ama sonrasi cok cileli. Allah yardimcimiz olsun..
nilcim öncelikle geçmiş olsun canım,aynı ameliyatı ben olalı yaklaşık iki ay olacak,ve benim dikişlerim daha 2 hafta önce düştü yani ameliyattan 1,5 ay sonra düştü,doktora sorum derinin ve kişinin bünyesine göre dikiş düşmesi uzayabilirimiş,şimdi hiç dikişim yok.Yani o o konuda dert etme,dikiş düşmezse zaten şişlikte inmez,benim şekil tam oturmaya başladı,senin sağ ve sol dudaklar arasında simetri bozukluğu mu var?

nilcim öncelikle geçmiş olsun canım,aynı ameliyatı ben olalı yaklaşık iki ay olacak,ve benim dikişlerim daha 2 hafta önce düştü yani ameliyattan 1,5 ay sonra düştü,doktora sorum derinin ve kişinin bünyesine göre dikiş düşmesi uzayabilirimiş,şimdi hiç dikişim yok.Yani o o konuda dert etme,dikiş düşmezse zaten şişlikte inmez,benim şekil tam oturmaya başladı,senin sağ ve sol dudaklar arasında simetri bozukluğu mu var?
bu arada kime ameliyat oldun doktorun kimdi ve hangi şehirde oturuyorsun?

sana da gecmis olsun arkadasim.benim de bugun tam 1 hafta oldu.ilk gunlere gore baya baya indi sisler ama var tabi dsha.demek dikis dusunce mi tam anlamiyla inecrk sisler??

arkadaşlar ben bu ameliyatı olmadan önce en az 5 doktorla görüştüm hepside çok ikna edici konuşuyor kolay sonuç güzel olacak bu ameliyatı yapıyoruz herkes çok memnun yaşamadan bilinmiyor soncareyle ikimiz aynı doktorun kurbanıyız sonuş berbat ne asimetrik düzgünlük var eğri büğrü birşey olduğu gibi bazı yerleri kökten yok etti bu doktor insan yaşlı görüp yıllardır mesleki hayatında mutlaka gördüğü için bayanların o bölgesini düzgün birşey yapar diye düşünüyor mantıken ama nafile 4 ay oldu hala hassasiyetim var acı hissediyorum öyle basit birşey değil sonuç iyi olsa da çektiklerime değdi deseydim oda yok ben doktora içeride dursun görünmesin dışarıdan bakınca düzgün bir kesim olsun hijyen vs tek tutan tarafı dışarıdan görünmüyor acıda çektim fazlasıyla estetikte olmadı çok üzüldüm hiç olmayan kısımlarım var ikinci kez ameliyat oldum oda başarılı değil aynı doktor yaptı insanların sağlığıyla mutluluğla oynamasın bu bilinçsiz insanlar yapmayın kardeşim beceremediğiniz işi sırf para için beddua anıyorum oderece yani
Eliss ameliyatini kime olmustun bende 2.operasyonu olucam kafamda biri var ama eğer seninkide oysa silerim aklimdan okuyosan cevabıni bekliyorum ozeldende yazabilirsn canim

Belin_ay arkadaşım çok geçmiş olsun öncelikle.Bende bu hafta içi Kocaeli de Dr. Nurgül Altuntaş a lapioblasti ameliyatı olacağım ve çok korkuyorum sonuç istediğim gibi olmazsa diye. Dr. lar olmadan önce hep olumlu konuşuyorlar ama sonuç neden böyle oluyor... bende olmadan önce yeniden ince ince konuşmayı düşünüyorum.İnşallah bu sefer istediğin bir sonuç olur hayırlısıyla....

arkadaşım geçmiş olsun sanırım ilk ameliyatından memnun kalmadın,ikinci ameliyatın için hangi doktoru düşünüyorsun peki?

Teşekkür ederim memnuniyetszligi geçtim sağlığımı etkiliyor artık bu durum :KK43:( birçok doktrla görüştm şu ana kadar en ikna edici aylin kurt oldu..yinede kararsizm ama öncelikle bi çocuk sahibi olup öyle mi yaptrsam diyorum çünkü korkuyorum...

arkadaşım yanlış
Teşekkür ederim memnuniyetszligi geçtim sağlığımı etkiliyor artık bu durum :KK43:( birçok doktrla görüştm şu ana kadar en ikna edici aylin kurt oldu..yinede kararsizm ama öncelikle bi çocuk sahibi olup öyle mi yaptrsam diyorum çünkü korkuyorum...[/QUO

canım senin sorunun dudaklarda asimetri bozukluğumu peki,klitoristemi?ilk ameliyat olduğun doktor sana menuniyetisizliğn hakkında yardımcı olması gerekirdi,forumda aylin kurta ameliyat olan bir arkadaş vardı ondan detaylı bilgi alabilirsin istersen,adı farfella,istersen bir görüş onunla,canım başka derdin olursa elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız canım dert etme sen.

canım senin sorunun dudaklarda asimetri bozukluğumu peki,klitoristemi?ilk ameliyat olduğun doktor sana menuniyetisizliğn hakkında yardımcı olması gerekirdi,forumda aylin kurta ameliyat olan bir arkadaş vardı ondan detaylı bilgi alabilirsin istersen,adı farfella,istersen bir görüş onunla,canım başka derdin olursa elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız canım dert etme sen.
Canım bende dudak diye bişey kalmadi nerdeyse ilk doktorumu Allah nasıl biliyosa öyle yapsın mahfetti beni, bu saatten sonra ne kadr düzelir nolur onuda bilmiyorum:KK43:((

Canım bende dudak diye bişey kalmadi nerdeyse ilk doktorumu Allah nasıl biliyosa öyle yapsın mahfetti beni, bu saatten sonra ne kadr düzelir nolur onuda bilmiyorum:KK43:((
Farfarella Ya özelden yazdım umarim bana dönüş yapar çünkü hic iyi deilim

Farfarella Ya özelden yazdım umarim bana dönüş yapar çünkü hic iyi deilim
farfellayı bulduğuna sevindim canım o seni aydınlatacaktır bu konuda ama dönüş yapmazsa bende yanıtlarım elimden geldiğince canım,sana bu kötülüğü yapan doktor kimdi peki.:KK43: fahiş fiyatlar aldıkları yetmiyormuş gibi birde sağlığımızı tehtid ediyorlar.:KK43: eğer sakıncası yoksa dını yazarmısın canım?

farfellayı bulduğuna sevindim canım o seni aydınlatacaktır bu konuda ama dönüş yapmazsa bende yanıtlarım elimden geldiğince canım,sana bu kötülüğü yapan doktor kimdi peki.:KK43: fahiş fiyatlar aldıkları yetmiyormuş gibi birde sağlığımızı tehtid ediyorlar.:KK43: eğer sakıncası yoksa dını yazarmısın canım?

Farfarella dönüş yapmadi henüz. G.antepte bi estetisyene yaptrmistm ben.guven verdi hergün yapiyoruz dedi ne biliym bende inandim.isminide özelden yazarm yine.sen kime oldun canim bana yardimci olursan gerçekten çok sevinirim

Arkadaşlar operasyonum perşembe günü 11 de kısmet olursa gün yaklaştıkça endişem de artıyor. Ne olur bana yardım edin nelere dikkat etmem gerekiyor doktorla operasyon öncesi yeniden ince ince konuşacağım çok fazla küçültmemesini isteyeceğim burada yazılanlardan sonra gözüm korktu valla.....Olan arkadaşların fikirlerine çok ihtiyacım var bana tecrübelerinden bahsederlerse çok sevinirim..... Ne olur benim için dua edin...

Arkadaşlar operasyonum perşembe günü 11 de kısmet olursa gün yaklaştıkça endişem de artıyor. Ne olur bana yardım edin nelere dikkat etmem gerekiyor doktorla operasyon öncesi yeniden ince ince konuşacağım çok fazla küçültmemesini isteyeceğim burada yazılanlardan sonra gözüm korktu valla.....Olan arkadaşların fikirlerine çok ihtiyacım var bana tecrübelerinden bahsederlerse çok sevinirim..... Ne olur benim için dua edin...
Canim oncelikle simdiden hayirli olsun diyelim.dikkat etmen gereken temizlihe cok dikkat et ilaclarini duzenli al.doktorun kim peki canim

Teşekkür ederim Nazene....Doktorum kocaelin de estetik plastik cerrah Nurgül Altuntaş....Aynı zaman da dış dudaklara dolguda yapılacak nasıl olur bilmiyorum bakacağız artık.....

ben sadece dış dudaklara dolgu yaptırdım yarım saat bile sürnemiş genel anestesi ile oldu çok memnunum, fiyatda uygundu biraz şanslıyım galiba :KK9:

Arastirdin mi peki iyice canim bu ameliyatts profesuonel mi.bu cok onemli biliyorsun.agri en fazla iki gun surdu benim.umarim seninde oyle olur.ama dikis dusmesi bunyeye gore degisiyor.benim bir ayda dustu mesela

X