ankarada. umarım bakalım zaman gerekli. birde söylediğin adrese mail attım beni bilgilendirirsen memnun olurum. inşallah senin ameliyatın istediğin gibi geçer.[/Q
Sağol canım ,Hemen geri dönüş yaptım mailine :)
tamam tatlım bende geri dönüş yaptım haberleşelim :) iyi haberlerini bekliyorum
soncare eminim 2. ameliyatın daha iyi olucak belkide aylar geçtikçe daha iyi olur ve ameliyattan bile vazgeçersin...simetri sorunu bariz belli değilse bence takmana gerek yok...doktor adını vermemişsin tabiki senin kendi tercihin, doktorun bayanmıydı?
doktorum erkekti. Sorun bariz belli yani ben direk simetriye takılmıyorum zaten. Eğer klitorisimi bu kadar dışarı çıkartmasaydı tekrar olmazdım simetrik olmasa da, düzgün dikmemiş olsa da. Ama sorun şu ki şuan bikini giydiğimde, çamaşır giydiğimde daha da kötü duruyor ve bunun sebebi klitorisimi aşağı doğru çekip iyice belirgin yapmış olması. Yukarıdan da biraz gerdirseydi böyle bir sorun olmıcağını düşünüyorum ya da belki farklı yöntemlerde vardır bilmiyorum.. şuan bekleme aşamasındayım daha sonra gidip doktorlarla yüzyüze görüşüp fikir alıcam bakalım ne dicekler. Inş dediğin gibi iyi olur..
bence doktorun adını vermelisin bizlerde ona göre hareket edebilelim bu ayıp bişey değil . Yani mücadelesini verdiğiniz hatta verdiğimiz olay çok ama çok önemli çok hassas. Herkesin bu konuda en ufak bilgileri bile paylaşması gerek. Bendede iç dudak problemi var çok sarkıklar büyükler ama klitorisle ilgili bi problemim yok küçük zaten. Yanlız şimdi kafama takıldı senin klitorisin öncedendemi büyüktü yoksa ameliyattan sonramı böyle öne çıkıp büyük görünmeye başladı. Bende iç dudakları aldırayım diyordum fakat şimdi tırstım
aklıma şöyle bir şey takıldı. Bu doktorda ameliyat olup sonuçtan pek memnun olmadığınızdan sadece sen ve adını unuttum şimdi bir kişi daha bahsetti. bu konuda ikinizede çok minnettarım. bende bu doktoru düşünüyordum ama sayenizde vazgeçtim. ama şöyle bir şey var bu doktora ameliyat olup sonuç sizin gibi olsada eskisine göre daha iyi diye memnun oluyorlar ya ya diğer doktorlarda da aynı durum söz konusu ise. belki onlarında çıkardığı iş aynı ama insanlar diğer haline göre bu halini sevdikleri için olumlu yorumlarda bulunuyorlardır. kimseninde samimiyetine güvenemiyorsunuzki çoğu reklam yapıyor. var mı başka doktorlara ameliyat olup sonuç kusursuz diyenler hiç? :44:
arkadaşlar bu ameliyatın fiyatı hakkında bilgi verirmisiniz. iç dudakları kısaltmanın ortalama maliyeti nedir?
ilk bu doktorun ismini duyduğumda burada hiç olumsuz yorum yoktu. herkes memnuniyetini yazmış. ben gittim ameliyat sonucundan memnuniyetsiz kaldıktan sonra olumlu yorum yapanlardan bir kaçıyla özelden mesajlaştım. Ve onların memnuniyeti eskisinden daha iyi olduğu içinmiş. Bu sırada olumsuz şeyler yazanlar da oldu. bu bende tam bir hayal kırıklığı yarattı açıkçası. zaten doktor ayrılırken kk'da olumlu şeyler yazarsın artık diye yolcu etmişti beni. kimsenin böyle durumlara düşmesini istemem çünkü psikolojik olarak ta oldukça olumsuz bir etki bırakıyor. ben zaten bu yüzden açtım bu konuyu. benim dikkat etmediklerime başkaları dikkat etsin aynı sorunlar yaşanmasın diye. Bence kendin birden fazla doktor gezip güvendiğine, aklına yatana ameliyat olucaksın. burası sadece bir ön araştırma gibi düşünülebilir.
Benim de aklımı başkalarıyla da konuştum onlarda da durum aynı ama eski halinden daha iyi olduğu için bir şey demediler demen karıştırdıu. Belki o doktorlarda öyle. Doktoru görüp, konuşup ne kadar anlayabilirsin yaşanmışlıklar çok önemli oluyor bu konularda. Keşke herkes sizin kadar detaylı anlatsa. Şimdi aklımda bir doktor var ama en iyisi düşündüğüm doktora ameliyat olanlarla özelden görüşmek. Sana tekrar teşekkür ederim eğer senin ve o diğer arkadaşın yorumları olmasaydı çoktan kararımı vermiştim ben.
Bu ameliyat icin hangi doktoru tercih edersiniz?? Fatih Dagdelene yaptiran var mi?
arkadaşlar ben bu ameliyatı olmadan önce en az 5 doktorla görüştüm hepside çok ikna edici konuşuyor kolay sonuç güzel olacak bu ameliyatı yapıyoruz herkes çok memnun yaşamadan bilinmiyor soncareyle ikimiz aynı doktorun kurbanıyız sonuş berbat ne asimetrik düzgünlük var eğri büğrü birşey olduğu gibi bazı yerleri kökten yok etti bu doktor insan yaşlı görüp yıllardır mesleki hayatında mutlaka gördüğü için bayanların o bölgesini düzgün birşey yapar diye düşünüyor mantıken ama nafile 4 ay oldu hala hassasiyetim var acı hissediyorum öyle basit birşey değil sonuç iyi olsa da çektiklerime değdi deseydim oda yok ben doktora içeride dursun görünmesin dışarıdan bakınca düzgün bir kesim olsun hijyen vs tek tutan tarafı dışarıdan görünmüyor acıda çektim fazlasıyla estetikte olmadı çok üzüldüm hiç olmayan kısımlarım var ikinci kez ameliyat oldum oda başarılı değil aynı doktor yaptı insanların sağlığıyla mutluluğla oynamasın bu bilinçsiz insanlar yapmayın kardeşim beceremediğiniz işi sırf para için beddua anıyorum oderece yani
tatlım amalıyat ucretı ne kadara mal oldu pekı senın ıcın ?ben yeni labioplasti amilyatı oldum bu konuda cok mutlu oldugumu soylemek ısterım ılk basta .yaklasık bır ay oldu amilyat olalı ve sankı yenıden hayata dondum pskolojim düzeldı tam anlamıyla.bu konuyu ben yaklasık 3 senedir arastırıyorum bi kac doktora gıttım muane oldum.doktora gıttıgınzde zaten hangı doktorun bu konuda uzman oldugunu bır zman sonra anlayabılıyosunuz ınanın hıc ıcım rahat degıldı ve sonunda doktorumla tanıstım tabı yanına gıderken dıger doktorlar gıbı tedırgın olacagımı zannettım.doktorum YESİM YERÇOK istanbulda muanesi.ınanın ozguvenımı yerıne getırdı zaten sızle konusmasından tecrubelerınden o guler yuzlulugunden ılk basta ıçnızde bı rahtalama oluyor sonra tereddutsuz teslım edıyısunuz kendızı ona bu kadar onemlı ve hassas bı konuda guven duymanız gercekten cok onemlı benım onceden yasadım sorunları sızınde yasamanızı ıstemedgımden tavsıyede bulunmak ıstedım bır suru doktor ısmı duyuyorum ve ben coguylada ırtıbata gecmis bır ınsan olarak yesim hanımı tavsıye edıyorum gercekten ben sımdı o kadar rahat ve huzurlu hıssedıyorum kı kendımı . bu amlıyatı dusununen arkadaslar lutfen cok ıyı arastırma yapsınlar cunku ozel bolgeye yapılan en kucuk bir hatanın gerı dönusu yok bu kounda cok cektıgım ıcın oncden sorun yasayan arkadaslara cok uzuluyorum. ben zaten amilyat olmadan once forumdan hep arastırma yapardım ve kendıme soz verdım mutlu olursam bunu mutlaka paylasıcam dıye ınsallah yardımcı olabılmısımdır sızlere mutlu olmanız dılegıyle :)
doktorum erkekti. sorun bariz belli yani ben direk simetriye takılmıyorum zaten. eğer klitorisimi bu kadar dışarı çıkartmasaydı tekrar olmazdım simetrik olmasa da, düzgün dikmemiş olsa da. ama sorun şu ki şuan bikini giydiğimde, çamaşır giydiğimde daha da kötü duruyor ve bunun sebebi klitorisimi aşağı doğru çekip iyice belirgin yapmış olması. yukarıdan da biraz gerdirseydi böyle bir sorun olmıcağını düşünüyorum ya da belki farklı yöntemlerde vardır bilmiyorum.. şuan bekleme aşamasındayım daha sonra gidip doktorlarla yüzyüze görüşüp fikir alıcam bakalım ne dicekler. inş dediğin gibi iyi olur..