labioplasti ameliyatım

Soncarr ozelden de yazdim sana ama bana da doktorun adıni atabilir misin arastirdiklarimin arasindaysa ben de yanmak istemiyorum. Bu arada revizyon dusunuyisan ozelden konusalim bende labioplasti oldum seni cok iyi anlıyorum

arkadaşlar ben de labioplasti ameliyatı oldum daha çok yeni. "kadınlar kulübü"ndeki paylaşımlar bu kararı almamda ve dr. seçimimde fazlasıyla yol gösterici oldu. ameliyatımı olduktan sonra ben de buradan deneyimlerimi merak edenlerle paylaşırım diyordum çünkü karar vermesi zor bir süreç ve bunu yaşayan birinden duymak çok önemli. sorularınız varsa severek cevaplarım.

gecmıs olsun sonc ıstedıgınız gıbıdır umrım nasıl su an durumunuz kıme amelıyat oldunuz fıyat verırmısınız

bu derdi yaşayan ne çok kadınmışız allah bize yardım etsin,aslında hiç fazla maliyeti olmayan bir ameliyat ama talep çok diye doktorlar ne yazık ki raydan çıktı ücret konusunda.

sonuçtan gayet memnunum arkadaşlar beklentimin üstünde çıktı klitorise müdahale edilmeden sadece labioplasti yaptırdım 3500 tl ödedim dr. adını özelden yazmayı tercih ediyorum.

bu derdi yaşayan ne çok kadınmışız allah bize yardım etsin,aslında hiç fazla maliyeti olmayan bir ameliyat ama talep çok diye doktorlar ne yazık ki raydan çıktı ücret konusunda.
Ben de ayni sekilde dusunuyorum malesef dr lar kendılerı de cok abartılacak buyuk bır amelıyat olmadıgını soyluyor kucuk bır operasyon dıye nıtelendırıp bukadar ucuk fıyatlar vermelerı de cok celıskılı bı durum tabı kı allah yardım etsın de bızlerde kurtulalım ıns en kısa zamn d...

merhaba,
bende aynı halden muzdaribim. 6.günüm ama yürüyemiyorum yatamıyorum ağrıdan ölüyorum. ve aynaya baktığımda eskisinden daha kötü hatta şu an korkunç olduğunu görüyorum. senin tam olarak durum nedir ne kadar zaman oldu?

Son düzenleyen: Moderatör:

merhaba yeni mı oldun acaba? benim 6. günüm ve herşey korkunç

mesajını yeni gördüm. korkunç derken ağrın mı var sonuçtan mı memnun kalmadın?

Ben yeni üye oldum son care.bende labioplasti olmak istiyorum.bu dr un adını banada özelden atar mısn lütfen.yanlış bi karar vermeyeyim.son derece ciddi bir konu..

Mrb arkadaslar ben de 3 gun once labioplasti oldum.silikon ameliyatiyla birlikte oldugu icinmidir bilmem alt taratan yana hic agrim olmadi.su an tuvalet sonrasi batikon ve gazli bez pansumanina devam ediyorum.ilk tuvalet zor oldu ve bazen otururken dikisler batiyo onun disinda sorun yasamadim.sanirim klitorisi de biraz geri itmis kuculmus cunku.uzerinde deri fazlaligi vardi su an yok.doktora onu sormayi unutmusum .yarin kontrolum var sorucam.zaten ameliyat oncesi deri fazlaligi varsa alirim demisti.su an cok sis.kotu gorunuyo tabi ama zamanla ne olur bilmiyorum.burada baya kisi hayalkirikligina ugramis korktum dogrusu....

Silver5 cok büyük geçmiş olsun cnm.atlattın sonunda.bikaç gün snr şişlikler indikten sonra yine bilgi verirsen sevinirim..

silver geçmiş olsun canım sen kime ameliyat oldun peki doktorun kimdi?
Cnm ben kayseri de saffet ors e yaptirdim.ben kombine oldum silikon+diklestirme+vajinoplasti ve labioplasti..su an cok sis tabi bakalim ilerde gorucez nasil oldugunu

sen baya operasyon geçirmişsin canım senin ki anca geçer daha bazı bünyelerde 3 ay sürüyormuş şişliklerin inmesi,sabret bekle bakalım,duruma göre bizide bilgilendir olur mu,çünkü bu derdi çeken çok kadınız.

Evet cnm.alt taraf pek zorlamiyo da silikon fena...tabiki bilgi veririm.ben buradan cok sey ogrendim.bugun 5.gun ve hala cok sis ama dun kontrolum vardi dikisler iyiymis ..zaman gectikce sisler indikce yazicam..

sen silikonu dış dudaklara mı yaptırdın canım,bende ona ihtiyaç duyuyorum çünkü benim dış dudaklar çok ince,gerekli olabilir dedi doktor,nasıl bir işlem merak ettim sanırım o biraz farklı bir işlem?

Merhaba arkadaşlar yeni uye oldum, Bugun Ameliyatımın 6. Günü sislikler disinda gayet iyiyim daha 3. Gun agri sizi kalmadi 5. Gun dikislerin bazilarini aldi iz kalmasin diye. Lokal anestezi ile Plastik cerrahi ve jinekolog yapti ameliyatimi alaninda uzman doktorlar olduklari icin hicbirsey demeden emanet kendimi. Cok sislik var ve 6. Gun goruntu hic iyi degil bana gore ama doktor zamanla seklinin tam oturacagini soyluyor. sizin ne zaman gecti sislikleriniz. Birde sag taraf degil de sol taraf anormal sisti o tarafin dikislerini almadigi icin mi acaba.. Ameliyati olanlar yazabilir mi dikisleriniz ne kadar surede eridi ve sisligi gecti ? Buz koydum bir iki gun ama biraktim madecassol suruyorum. Cok sabirsizlaniyorum bir an once guzel goruntusunu gorebilmek icin. Ama Gercekten soylenildigi kadar kolay degil 30-45 dk suruyor ama sonrasi cok cileli. Allah yardimcimiz olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…