- 1 Eylül 2010
- 872
- 9
-
- Konu Sahibi buket143
baharcım dikişlerimin tamamı nihayet düştü hele son dikişim düştüğünde acayip mutlu oldumsuan için sol tarafım gayett ıyı durumda ancak malum sağ tarafda halen daha bi hassasiyet soz konusu doktorumla gorustum durumu izah ettım artık cinsel hayatıma başlamamda bir sakınca olmadıgını soyledı ozellıkle ne kadar acırsa acısın endısenlenmemı gerektırecek bırsey olurmu artık dıye sordum beklememe gerek varmı dedım yok dedı. şimdi tek sıkınıtım tum korkularımı yenerek cinsel hayatıma donmeyı basarmam lazımmm hatta bır konu actım deneyımı olanlardan destek beklıyorum suan , bunuda atlattımı benden mutlusu yokk bu arada bahar sanki seninki gıbı benımde klitoris uzerınde sağ yana dogru bı derı fazlalıgı oldu zamanla seklı degısıyor yaa ama onu kafaya takmamaya calısyorum hem taksam ne olur ancak kendımı uzerımm valla bır daha aynı sıkınıtılara katlanacak gucum yokk
dogru söylüyorsun baharcım bır kere takmaya basladık ya artık iflah olmucaz galıba yaptrıdık ıste amelıyatı bır suru sıkıntı cektık azıcık bı fazlalık kaldı dıye yıne kafaya takıp yıne amelıyat olcaz valla amann bosverelım gıtsın yaaa eskı halını dusununce tabı cok cok ıyı oldugunu anlayabılıyoruz ben de takımıyorum artık dedıgın gıbı en azından dısarıya sarkan bısey yok derlı toplu ıcerde artık .... bahar 7 haftanın ıcındeyım artıkcınsel hayatıma coktan başlamam gerekırdı ama napayım dıkıslerımın dusmemesı sonra nebılım benım korkum fılan erteledim hep ama kaçış yok enınde sonunda olacak , ınanırmısın ben evlendıgım ılk gece bukadar korkmadım yenıden ılk gece korkusu yasıyorum senağlama
rukayye bence de eninde sonunda olucak ama çok şanslısın , eşin bu konuda sana destek oldu ,bence sende kendini fazla korkutma ve artık dikişlerinde düşmüş eminim eskisi kadar çok hassas değildir, vajina daralttıranlar bile bu kadar beklemiyo heralde : D...
biran önce korkularından kurtulup normal yaşantına dönebilirsin, sen bebek düşünüyodun artık senden baby haberleri bekliyoruz , sadece biraz cesaret sonra bunun içinmi bu kadar korkmuşun diyeceksin bana kalırsa....bencede hiç şeklini dert etme, ilerde çocukların olduktan sonra olursa sarkma falan yada buna benzer durumlar o zaman düşünürsün şimdi hiç dert edilecek bi durum olduğunu sanmıyorum.....
baharrrrrrr sonunda oldu dün akşammmmm amaaa birde bana sorrr 1 bucuk yıldır evlıyımmm ılkdefa acıdan agladımmmmmmm ilk gecem bile boyle zor gecmedı cokkkkkkkkk acıyorrrrr mafoldumben
bu operasyon ilgimi çekiyor.
özellikle çok yakın bir akrabam için bilgi istiyorum.,
yaptıran varmı aranızda
canım yaa evet okdar sabrettıkkı artık mutlu olalım ınsallah ama bahar ben sanaa oldu dedım olmasına tabıkı cok ama cok sevındım yınede tam olarak mutlu oldum dıyemem cunku benım acımdan olmadı cınsel hayatına baslayan esım oldu bende acıdan kıvrandımmcok ama cok canım yandı ne zaman kı artık hıc bır acı hıssetmez artık hersey eskısı gıbı olur ıste ozmana gercekten mutlu olacagımmm ve hersey bıtmıs olacak ama yıne ne yapmamıs lazım yıne sabır yıne sabır.... bak hersey adım adımm zamanla oluyormus valla cınsellıgı yasamak bıle adım adım mılım mılım oldu desem yerıdır
eğe oda zamanla olucak, zamanla dediysemde bu çok bi zaman almaz emin oabilirsin en fazla 1 hafta sonrasında daha rahat olursun...ayrıca bebek müjdesini burdan verirsin : D......bizde kızmı erkekmi tahminlerde buunuruz...bak şimdiden bi tahmin yapıyorum hatta , senin oğlun olucak...
bahar canımmm artık herşey eskisi gbi olmaya başladı dediğin gibi hakkaten 1 hafta sonra yoluna gırdı canım yanmıyor artıkinşallah hayırlısıyla bebek müjdesini forumda ilk sana vereceğim tüm yardımların ve desteklerin için bıkmadan her mesajıma cevap verdıgın ıcın cok ama cok teşekkur ederım laf aramızda bebiş topiklerinde takılmaya başladım bile oglan olacak demıssın ben daha cok kızım olsun ısterım ama tabı allahın takıdrı saglıklı hayırlı bı evlat olsunda sen nasılsın kendini nasıl hıssedıyorsun
rukayyecim senin adına çok sevindim gerçekten biz birbirimize destek olduk burdan bende sana teşekkür ederim ,ayrıca ben gerçekten ne düşünüyorsam onu söyledim, kız istiyorsan kızın olsun inşallah, ama çok fena oluyolar benden sölemesi : D...bende çok iyiyim şükürler olsun : ) bayadır bakamadım buraya eminim sende artık her türlü korkuyu stresi üstünden tamamen atmışsındır, bebek haberlerini bekliyorum, inşallah herşey hepimiz için çok iyi olsun ,mutlu olalım biz hemde çok mutlu : D....
Öncelikle hepinize geçmiş olsun... yıllardır bu sorunu yaşıyordum forumu takip ettim araştırma yaptım DR.MUMTAZ YÜCE'ye yapılan övgüler sonucunda ameliyatı ona yaptrmaya karar verdim. Başta tedirginlik yaşadım çünkü ailemin haberi yoktu ve şehir dışından gittim. pek konuşmadık çünkü ben yeterince bilgi sahibi oldum araştırmalarımla. ama kafama takılan soruları rahatlıkla cevapladı. eşiyle birlikte ameliyata giriyorlar. ve 2side çok şirin insanlar. ameliyat sırasında da muhabbet ettik. iğneden korkan bi insan olarakta biraz fazla kasıldığımdan canım yandı ama gülü seven dikenine katlanır. ameliyat sonrasında 1-2 saat orda kalıp dinlendim. ardından çıkıp yemek yemeye kahve içmeye falan gittik. :))) herhangi bi sorun olmadı ama anestezinin etkisi geçince biraz zorlandım. 3-4 gün sabit yattım otururken kasılmalar oldu. ama 1 hafta sonunda hiçbi şekilde bi ağrı sızı olmadı. 1 ay sonra kontrole gitcem. gün geçtikçe dahada mutlu oluorum. doktorumda arada arıyor nasıl olduğumu herşey yolunda mı die soruyor. ve 24 saat onu arayabilceğmi sölüyor. ve kendisi daha öncede söledikleri gibi asla para için yapmıyor bu işi. gittiğinizde aile oluyorsunuz resmen:) kesinlikle öneriyorm.
mümtaz yüceye ameliyat olanlarr bir giriyorsunuzzz sadece bir yorum yazıyorsunuzzz yaptırdım cok guzel oldu da bitti filan filann sonraaa birdaha yokk gerisi nerde yorumların sorulara cevapp nerde yokkk bu vajina estetiği ile okudugum bütün topiclerde hemen hemen bununla karşılaştım ve en sonunda dayanamayarak yorum yazmak istedimm dogrusu ben sizin reklam amaçlı yazdıgınızı düşünüyor ve inanmıyorumm arkadaşlar lütfen acele karar vermeyinnn bu ameliyat gercekten bukadarrr basit bir ameliyatt degıl ben ameliyat oldum 3 ayy oldu hala hassasiyetım devam ediyorrr ilk günlerimi anlatamam bilee herkesın bunyesi farklı tabıkı ama benim asıl demek ıstedıgımmm doktorunuz secerkenn burdakı sayfaların tamammını okuyunnn okudugunuz sahısların rumuzlarını aklınızda tutunnn sayfalarına gırın bakınn kaç kez gırmıs kk ya kac kez yazmıs buralara reklam amaclı cok yapıldıgını dusunuyorumm bu yazdıklarımdan kendı doktorumdan memnun olmadıgımm algılanmasım aslaaa ben memnunum... sadece içimde taşıyamadım bu düşüncemii bazı doktorların ismi tek bir yorumda geçiyor oldum cok guzeldi cok ıyıyımm bıttı devammı yokk sanki adece doktoru tanıtmak istercesine işte buna kızıyorummmmmmm
canım msgını okuyunca umıtlendım kendı adıma, nerede bu doktor hangı ılde yaptrdın ? bırde ucret hakkında bılgı verırmısın