- 1 Eylül 2010
- 872
- 9
-
- Konu Sahibi buket143
Kızlar 9. Gunum hıc kanamam yoktu evdeydım hep uznamıstım bugun ısyerındeyım oturuken cok gergınlıgım var klitorsın ustundekı dıkıslerden kan sızmıs yaa tedırgın oldum bu gergınlık nezmana gecer yaa acıl yardım ya gergınlıgn yumusaması ıcın surulen bısey yokmu
rukayye benim klitorise bi müdahele olmadı ama bence bu durumda bi doktoru arayıp sor belki bi ilaç tavsiye edebilir sana...hiç canını sıkma boşuna ,zaman o kadar çacuk geçiyoki ben bile yaptıralı 2 ay olmuş eminim senin içinde öyle olucaktır, işe başlaman iyi olmuş, kafanın dağılması emin ol psikolijinide rahatlatıcak senin...ben yaptırmayı düşünüyorum ama çok fazla bi müdahale olmicanı düşünüyorum zaten mutlaka doktorla detaylı konuşup öyle yaptırıcam acelesi yok bekliyorum bakalım...ayrıca klitoris iç dudaklardan daha hassas bir yer olduğu için bu gerginliği orda daha fazla hissetmen bence normal....
Cok gecmis olsun ama benim de o kadar agrim olmadi hatta once bankadan para cekmeye gittim sonra da kendi arabami surerek eve geldim...ablam da da olmadi...belki senin agri esigin dusuktur...bu hafta kuru tutmaya ozen goster...1 ay sonra aynaya baktiginda ameliyat oldunu bile hatirlamakta zorluk cekeceksin canim...ben oyleyim iyi ki yaptirdik sukur....
Geçmiş olsun! Kime ameliyat oldunuz acaba? cevap için şimdiden tşkrbenim de aynı şekilde hiç kanamam olmadı.ameliyattan ziyade operasyon gibiydi benimkisi.lokal oldu ve 20-25 dakıka surdu.. sonrasında kalktım ve eve gittim.. seninkisi gerçekten zor geçmiş.geçmiş olsun bir an önce iyileşirsin umarım
Geçmiş olsun! Siz Aylin hn.a mı oldunuz? ben de ameliyat olmak istiyorum,ama izin alamam işten
Canim ben ankarada oldum...op dr ebru zulfiksrogluna. Ayni zamanda ablam da benden once oldu biz cok memnunuz cok sukur gozunde hic buyutme.
bahar ne guzel yaa senın yerınde olmayı cok ısterdım ne guzel 2ayın dolmus artık senın tamamen ıyılesmısdır elını dokunca hıc bır acı sızı hıssedıyormusun yoksa vucudunun gayet normal bır bolgesı gıbı olur ya hıc bır sey hıssetmıyormusun ben bunu merak edıyorum aslında hanı amlıyattan once nasıl hıc bır acı sızı yok sadece et parcası dokunuca ıste oyle nezmana oluyor:44::44:
benımde cok enteresean hakkaten her gun farklı bı sekıl alıyormus gun gectıkte genede pek ıncelemıyorum umarrım cok cok guzel olur 2hafta sonra kontrola gıdecegım doktorum un soyledıklerıne gore karar verecegım tam olarak bakmak ıcın
kızlar doktoruma sordum içerde birikmiş kan boşalabilir dedi ayrıca ameliyattan yenı cıkmıstım ilk 10 gun kanama olur demıstı ama benım hıc olmayıp bırden olunca korktum klitors uzerındekı dıkıs cok gerılıyor gergınlık hıssıde umarım zamanla gecer genıtal bolge nemlediricisi kullanabılrısın dedı bahar senın kullandıgın jel bundanmı? bırde bende boyle acayıp kahverengı bıseyler gelıyor tuvalet kagıdının camasırmın ustune dıkıslerim erıyor herhalde boylemı oluyor dıkıslerın erımesı acayıp bısey ne bılım ya dıkıslerım batıyor ıhtıyaten dıkkatlı hareket edıyorum en kotusude bu gergınlıkmıs yaa oda yenı basladı evde hep yatıyordum hareket etmeye baslayınca gergınlık cıktı
ne bılım tum bunlara ragmen hepsının bırgun gececegı umuduyla gunlerı sayııyorum zaman gecıyor bugun 10.gunum
o gerginlik hissi kişi bünyesine göre değişiyor rukayye ben hala vücudumun normal bir parçası gibi hissedemiyorum..önceleri daha sert ve acı hissi vardı hafifledi emininm 1 ay kadar sonra falan hiç bir sorun kalmaz diye düşünüyorum yani bu bölgedeki hassasiyet ne zaman biticek kesin birşey söyleyemem 2 ayda biten var benim yoğun sertliğin geçmesi 2 ayı buldu sabrediyorum..acı yada sızı yok sadece hafif bir hassasiyet söz konusu , oda geçicektir zamanla....benim kullandığım jel cont.....bex (başı ve sonunu yazdım belki yazmak yasaktır diye)..bu jel ameliyat bölgesindeki pürüzleri vs gideriyo dedi doktor bana....bende tatilden yeni geldim bakamadım buralara unutmuş değilim formu, sormak istediğin herşeyi sorabilirsin, eminim sende biraz zaman geçince çok rahatlayacaksın herşey süper olacak.....[/QUOT
anladım baharcım benim bugun 21.gunum.. cumartesı gunu kontrola gıdene kadar hala sıkıntılıydım hatta o gune kadar hıc elımle dokunamıyordum bıle tuvalette bıle elıme su doldurup usten dokuyordum ancak doktorum temızlıgımı ıyı yapamadıgımı soyledı cunku benım dıkıslerın uzerınde, yan aralarda fılan boyle beyaz beyaz birikintiler olmusdu ben onları dikiş erimesi sandımancak doktor düzgün temizleyememişsin tabı acır diye elını suremedın herhalde dedı ancak korkma artık rahat rahat suyla yıka dedı hakkatende oyle yapınca temızlendı oranın rengi daha iyi oldu doktorum bırde kontrolda istersen dikişlerini alalım dedi bende şaşırdım kendisi düşmeycekmiydı dedım tabı düşecek ancak geç düşebilir istersen alayım ama acır dedı bende aldırmadım ancak cok mutlu oldum boyle deyınce dıkıslerını alalım dedıgıne gore artık tamamen kaynamıs demekkı dımı ...ayrıca doktorum gergınlık ıcın genıtal bolge nemlendırısı temızlık ıcınde genıtal bolge temızlıyıcısı kullanbaılrısın dedı ama ben hıc bırını kullanmadım temızlıkde daha bol yıkyorum gergınlıgıde dayanıyorum napım gecıcek ınsallah zamanla
bende klitorisle ilgili bir operasyon düşünüyorum rukayye, evdekiler sakın yaptırma falan diyolar hatta açtım gösterdim bile hiç bişey yok sorun yok diyorlar ,fakat bende napsam yaptırıp yaptırmamak arasında kaldım, uff bide yetmiyo gibi onlarada baktım ve her kadının genital bölgesi gerçekten çok farklı ne yapsam bilemiyorum şimdi...klitoris ameliyatıyla ilgili o bölgeye nasıl bir işlem yapılıyo sağdan soldan gererekmi yada aşağı doğrumu geriyorlar veya askılama yöntemimi yapılıyo yukarı doğru, sende nasıl bir işlem yapıldı, önceki hali boğum boğum etmi vardı yoksa hafif bi etlenmemi söz konusuydu...ikinci operasyonda insan daha kararsız kalabiliyo...
ayrıca benim kullandığım jelin nemlendirme özelliği varmı hiç bilmiyorum gerçekten ve 15 gün sonra falan pansumanlar bitince kullanmaya başladım ben..daha 10. gün çok erken senin için sabır ve zaman işte bunlar en gerekli ilaçlar oluyo bu ameliyattan sonra :)
ayrıca baharcım yanlarda boylu boyunca dıkıs oluyor dedım ama oyle dıkıs bellı olmuyor gızlı gızlı dıkılmıs sadece bıtıs yerlerınde dıkısler baglanmıs benım sag tarafım cok sorunluydu hem dudak buyuktu hemde bastan baslayıp sona dogru uzanan 3. bı dudak vardı artık oda yok tabı sag tarafda daha buyuk bı ışlem oldugundan herhalde orası bıraz daha acıyor sadece..ama şimdi eski halini düşündükçe valla bu hale nasıl geldi o dikişler nasıl gizlendi şaşırıyorum sol tarafta iz bile yok sağ tarafta bıraz var gıbı gerçi şunuda soylemek isterim yukardan baktıgım kadarıyla boyle alttan bakmadım fazla ıncelemeye gerek yok yaa dıye dusnuyorum yada oyle bakmaya korkuyorum... canım eger sende bı ıslem yaptırısan zannedıyorum senınde oyle olur o fazla derıleri yanlara gererek dıkıyorlar klıtorsın uzerındekı derıyı sakın komple aldırayam deme cunku klıtorıs uzerının acık olması hem cok kotu gorunuyor hemde aylın hanım bana demısdı oyle bır hastası dıs dudaklarını bantlamadan camasır bıle gıyemıyormus orası acıkta tamamen olunca dusun artık oranın ustunu orten bır derı muhakkak olması lazımmıs