Canim insallah guzel sonuc alirsin ben de ankarada oldum ebru zulfikarogluna, eger aklina koyduysan bu ameliyati yaptir takintilarinda kurtuluyorsun. Ben ankaradaydim ve ankarada bayan doktor aradim sonucdan memnunum kesinlikle erteleme yaptir derim arkadasim...
suan son durumu hastaneden bildiriyorum arkadaslar:) ne agri ne sizi hicbisey yok, uyudum uyandim hersey bitmis cok konforlu bi operasyondu, hemuz bakamadim ne alemde oldugunu bilmiyorum. aylin karanlik 3000 e yapiyo operasyonu, bi de bi krem var 120 tl fiyati onunla yikanacakmis, hic dusunmetyin varsa boyle bi sikinti gercekten beklemeye degmiyomus. insallah goruntuside tatmin eder eve gidince bakabilirum ancak:)Teşekkür ederim arkadasıım ,perşembeye randevu aldım çok heycanlıyım muayne olucam bakalım ücrettede yardımcı olursa doktor hemen olmak istiyorum artık vakit kaybetmek istemiyorumsizlerin burdaki paylaştıklarını görünce cesaret geliyor ,Kerr sende iz kalmadı dimi ben o bölgeme agda bile yapamıyorum doğrusu üst tarafa yapıyorumda alt taraf kalıyor :)inşallah güzel bir sonuç alırım çünkü iç dudaklarım gercekten büyük ve kırışık
Merhaba evet maalesef istanbulda fiyatlar hep bu civarda .Genel anestezi ile yapıldıgı için sanırım böyle .Perşembe günü Doktora gideceğim burdan gelişmeleri yazarım.eger istanbulda başka doktor tavsiyesi olan varsa anadolu yakasında lütfen paylaşsın
kızlar benim hiç ağrım sızım falan yok , bugün 2. gün ama görüntü hiç iç açıcı değil, bi taraf diğerinden daha şiş duruyo, bu normalmi? yoksa bu bozuk simetri devam eder mi? valla bakmak istemiyorum azcık canım sıkıldı
tesekkur ederim biraz olsun rahatladim aslinda beklemem gerektigini biliyorum ama fprumu okuyunca daha ilk gun goruntusinden bile memnun olmus herkes , o yuzden tereddute dustum, sisler bugun daha da indi ama hala duzensiz gorunum var umarim istedigim gibi olur, evet bi temizleme kremi adi HYSQIA bununla yikoycakmisim henuz baslamadim yarin basliycam onunla yikamaya simdi betadineli suyla yikiyorum
ilk gün görüntüden nasıl memnun olunur oda şaşılacak bi durum....dikişler,şişlikler ve morluklar bi insanın hoşuna gidiyorsa bilemem...bu ameliyatı bende oldum ve sana net olarak şu cevabı verebilirim gerçekten ilk 2 ayı sabretmen gerekiyor....dikişlerin düşmesi bile 20 günü bulabiliyo....6 aydada yada kişiye göre 1 yıldada deri tam olarak oturuyo......sadece küçük dudaklardamı müdahale var yoksa klitorisle ilgili bir müdahele yapıldımı, eğer yapıldıysa biraz daha fazla hassasiyetin olabilir....bu kremi acaba normal zamandada temizleyici olarak kulanabiliyormuyuz ki...[/
aynen dediğin gibi bi görüntü bende ki de, sanırım kişiden kişiye değişiyo, klitoris üzerindeki fazla deride gerildi, güzel olacak inanıyorum ve dediğin gibi beklmek gerekiyo, kremin adını google a yazdım aynı krem nette 82 lira 2 farklı çeşidi daha var ve günlük hayatta da kullanılan kozmetik bi krem gibi göründü, bana verdiğinin antibakteriyel özelliği var , yalnız yıkanmıyomuş durulama gerektirmeyen bi krem sürüyosun o bölgeyi temizliyo, bi süre temiz tutuyo
3500 lira mı? Ne yapıyor bu doktorlarya aslı kökü iki küçük parça kesiyor ve en çok 40 dakika zaman ayırıyor. Sanıyorum bu işe rabet arttıkca doktorlarda, fiyatlara her geçen gün zam yapıyorlar. Ben geçen yıl, 400 tlye yaptırmıştım, enson duyduğum benim benim doktor 750 tl civarındaydı. Mümtaz Yüce Ankara'da aklınızda blunsun o kadar yüksek fiyatlara yapmayanlarda var kızlar.
ben 1 yıl önce ankarada oldum dikişlerim tutmadı ve berbat izlerim kaldı doktor hiç sorun olmadığını düzeltebileceğini söyledi ve yine yaptı bu defa çok daha kötü oldu birçok doktorla görüştüm bazıları dokunulursa daha da kötü olabileceğini söyledi bazısı hiç yapmak istemedi yapacak olan da 20 000 liraya yakın bir para istedi çok pişman oldum[/QUO
çok geçmiş olsun öncellikle, fakat insanlar zaten bu durumdan şikayetti oldukları ve psikolojileri iyi olmadığı için bu ameliyatı olmak istiyorlar..bence sen bu konuda yardımcı olmak istiyorsan hangi doktora gittiğinide yazarsan en azından okuyan insanlar bi fikir sahibi olur diye düşünüyorum....sonuçta yaptırıp memnun kalanda çok fazla....
ameliyati ilan arkadaslardan yardim istiyorum bugun 12. gun sisler buyuk oranda birri sanirim ama hala asimetrik bi gorunum var. bi rataf daha ince bi taraf daha kalin ic dudaklarim ve dudaklar bogum bogum sanki . bakmaktan korkar oldum artik, bu boyle mi devam edecek hep, daha cok mu erken bilemiyorum ama cok tedirginim. kontrolum 10 gun sonra off