Labiaplasti olan var mı?

Gecen yil odedigim ucreti de 2000 tlydi...ama simdi kac bilmiyorum canim...

Teşekkür ederim arkadasıım ,perşembeye randevu aldım çok heycanlıyım muayne olucam bakalım ücrettede yardımcı olursa doktor hemen olmak istiyorum artık vakit kaybetmek istemiyorumsizlerin burdaki paylaştıklarını görünce cesaret geliyor ,Kerr sende iz kalmadı dimi ben o bölgeme agda bile yapamıyorum doğrusu üst tarafa yapıyorumda alt taraf kalıyor :)inşallah güzel bir sonuç alırım çünkü iç dudaklarım gercekten büyük ve kırışık

suan son durumu hastaneden bildiriyorum arkadaslar:) ne agri ne sizi hicbisey yok, uyudum uyandim hersey bitmis cok konforlu bi operasyondu, hemuz bakamadim ne alemde oldugunu bilmiyorum. aylin karanlik 3000 e yapiyo operasyonu, bi de bi krem var 120 tl fiyati onunla yikanacakmis, hic dusunmetyin varsa boyle bi sikinti gercekten beklemeye degmiyomus. insallah goruntuside tatmin eder eve gidince bakabilirum ancak:)

O halde şimdiden aramıza hoş geldin diyorum sana:) Sonuçtanda memnun kalırsın inşallah.

kızlar benim hiç ağrım sızım falan yok , bugün 2. gün ama görüntü hiç iç açıcı değil, bi taraf diğerinden daha şiş duruyo, bu normalmi? yoksa bu bozuk simetri devam eder mi? valla bakmak istemiyorum azcık canım sıkıldı

geçmiş olsun..canını hiç sıkma ve 1 ay hiçbakma ameliyattan dolayı o bölgede ödem oluştuğu için hem çok koyu hemde şiş durması normal...kesinin fazla olduğu yer daha şiş durur...zamanla geçiyo merak etme....birde doktorun sana 120 tl lik bir ilaç önermiş ne ilacı acaba...jel falanmı...

tesekkur ederim biraz olsun rahatladim aslinda beklemem gerektigini biliyorum ama fprumu okuyunca daha ilk gun goruntusinden bile memnun olmus herkes , o yuzden tereddute dustum, sisler bugun daha da indi ama hala duzensiz gorunum var umarim istedigim gibi olur, evet bi temizleme kremi adi HYSQIA bununla yikoycakmisim henuz baslamadim yarin basliycam onunla yikamaya simdi betadineli suyla yikiyorum

arkadaşlar labioplasti sonrası ağda yapan varmı? ne kadar zaman sonra yaptırdınz??

ilk gün görüntüden nasıl memnun olunur oda şaşılacak bi durum....dikişler,şişlikler ve morluklar bi insanın hoşuna gidiyorsa bilemem...bu ameliyatı bende oldum ve sana net olarak şu cevabı verebilirim gerçekten ilk 2 ayı sabretmen gerekiyor....dikişlerin düşmesi bile 20 günü bulabiliyo....6 aydada yada kişiye göre 1 yıldada deri tam olarak oturuyo......sadece küçük dudaklardamı müdahale var yoksa klitorisle ilgili bir müdahele yapıldımı, eğer yapıldıysa biraz daha fazla hassasiyetin olabilir....bu kremi acaba normal zamandada temizleyici olarak kulanabiliyormuyuz ki...

İnanamayacaksiniz ama hemen ameliyat sonrasi goruntu bile beni cok rahatlatmisti...hic dikis bile yoktu...)

dr mümtaz yüce'ye geçen hafta yaptırdım bu ameliyatı ve bu söylediğiniz fiyatın 3 katı azı fiyata yaptırdım. 3500e yaptıran doktorlar gerçekten de kazıklıyorlar. Mümtaz Bey en iyisi bin kişiden fazla kişiyi bu ameliyatı yaptırmış, haftada 2,3 kişi yaptırmaya geliyor, ve sonuç harika, 1 hafta oldu ve ben çok memnunum,dudaklar inanılmaz küçüldü ve hayal ettiğimden çok güzel oldu. tabi nişanlımda çok beğendi.mutluluğun sırrı gerçekten de buymuş. hem doktor beyde çok sıcak, diğer doktorlar sadece parasına bakıyor, sonuç aynı oysa kızlar.

öncelikle herkese merhaba, herkes gibi bende duygularımı paylaşmak istiyorum ve bu ameliyata cesareti olmayan kızlara cesaret vermek istiyorum.öncelikle hala olmayı düşünüp de olmayan kızlar varsa kesinlikle olun, öncelikle ben doktor Mümtaz Yüce'ye oldum, Eskişehir den Ankara ya gittim. burada okuduğum yorumlara göre seçtim doktor Mümtaz Beyi. ve iyi ki ona yaptırdım. ameliyatı olalı 8 gün oldu. görüntü o kadar çok değişti ki hayal ettiğimden bin kat güzel oldu. ayakta durduğumda neredeyse dudaklar görünmeyecek ki bir hafta oldu hala sertlik var, onlarda indiği zaman zaten hayalimdeki gibi olacak, nişanlım çok beğendi, ameliyat olurken sadece dudaklara anestezi uygulanırken biraz ağrı oluyor. zaten doktor çok güler yüzlü işin ustası olmuş. binden fazla yapmış bu ameliyatı.okuyorum da 3 bin 4 bin alan doktorlar var. mümtaz bey çok uygun fiyata yapıyor. ben 2000 lira toplamıştım paramın yarısı cebimde kaldı. haftada 2 3 kişi yaptırıyor yapmak isteyen varsa durmasın bence adeti biter bitmez yapsın. ayrıca ağrı konusuna gelirsek ilk 2 gün ağrıdı ama ağrı kesici yazıyor içtikten sonra bir şey olmuyor. her şeye rağmen değer. ben 23 yaşındayım ve keşke önceden olsaydım diyorum, inanın ruhen ve bedenen kendimi yeni doğmuş hissediyorum. bir de yapmadan önce fotoğraf çekin kızlar. ben çektim ve önceki sonraki haline bakınca şok oldum. resmen bebek gibi olmuş eski hali neymiş öle dedim. neyse kızlar hiç düşünmeyin, korkmayın, çekinmeyin, bunu öncelikle kendiniz için yapın,...

operasyonu olan biri olarak derim ki sakın olmayın....

ben 1 yıl önce ankarada oldum dikişlerim tutmadı ve berbat izlerim kaldı doktor hiç sorun olmadığını düzeltebileceğini söyledi ve yine yaptı bu defa çok daha kötü oldu birçok doktorla görüştüm bazıları dokunulursa daha da kötü olabileceğini söyledi bazısı hiç yapmak istemedi yapacak olan da 20 000 liraya yakın bir para istedi çok pişman oldum

çok geçmiş olsun öncellikle, fakat insanlar zaten bu durumdan şikayetti oldukları ve psikolojileri iyi olmadığı için bu ameliyatı olmak istiyorlar..bence sen bu konuda yardımcı olmak istiyorsan hangi doktora gittiğinide yazarsan en azından okuyan insanlar bi fikir sahibi olur diye düşünüyorum....sonuçta yaptırıp memnun kalanda çok fazla....

benim yapabileceğim tek şey uyarmaktı.bunu da yapmayabilirdim.gerisi insanlara kalmış

ameliyati ilan arkadaslardan yardim istiyorum bugun 12. gun sisler buyuk oranda birri sanirim ama hala asimetrik bi gorunum var. bi rataf daha ince bi taraf daha kalin ic dudaklarim ve dudaklar bogum bogum sanki . bakmaktan korkar oldum artik, bu boyle mi devam edecek hep, daha cok mu erken bilemiyorum ama cok tedirginim. kontrolum 10 gun sonra off

benim 10. günüm ve söylediğin sorunlar yok bende. benim ilk 3 gün şişti ve hassastı.ama normal da olabilir, kişiden kişiye değişiyordur. bence anormal bir durum yok 1 ay bekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…