Labiaplasti olan var mı?

evet rukayye bende zaten şimdilik böyle bir ameliyat dşünmüyorum evlendikten sonra yada evlenmeden öncede olabilir fakat evelendikten sonra eşim böyle bir işleme onay vermeyecek birisi olursa ve ben ısrarla yaptırmak istersem işte bu sorun olucaktır, sen bu konuda çok şanslısınki eşin sonuna kadar yanındaydı....belkide ben fazla takıyorum bilmiyorum senin dediğin gibi 6 aya kadar herşey çok güzel olucak, eminim senin içinde gerçekten içine sinen bir görüntü olucak...bu çok hassas bir konu ve eminim bu işlemi yaptırmak isteyen birçok bayan var allahım inşallah hepsinin karşısına insani duyguları ağır basan iyi hekimler çıkarır...bu ameliyatı yaptırmak isteyen arkadaşlar iyi bir hekim bulduysanız ve içinize sindiyse yaptırmaktan korkmayın.. bu basit bir ameliyat olabilir fakat sonuçta bunun bir operasyon olduğunu unutmayın..çok hassas bir bölgeye bu işlem yapıldığı için mutlaka ufak tefek zorlukları olucak...sağlam bir bünye,bolca sabrınız varsa ve kesin karalıysanız ve bu durumu kendinize dert ediyor iseniz yaptırabilirsiniz...annenizle ablanızla yada kendinize yakın hissettiğiniz birisiyle bu durumu paylaşmanızı öneririm, manevi olarak gerçekten desteğe ihtiyacı oluyor insanın..utanılacak.,çekinilecek hiç bir durum söz konusu değildir...rukayye sende içini ferah tut, ayrıca senin adına çok sevindim daha iyiye gittiğini yazmışsın, eminim çok daha iyiye gidecek :)..bende de ilginçtir 2 ay geçmesine rağmen sanki halen değişiyormuş gibi geliyo...

bahar daha iyiye gıttı dogru ama canım benım kafama takınlan bazı sorular var sana sormak istiyorum ilk sorum ben ameliyattı olunca doktorum alaturka wc kullanmamı soylemıstı dıkıslerım gerılıp acılmaması ıcın dün tam 3 hafta oldu ve nekadr devam edecegım bu duruma bılmıyorum ne kadar surcegını sormayı unuttum sende boyle bır yasak varmıydı ? dikişlerim de hala düşmedi cok kasıntım var ayrıca normalde pek sızım yokken bazen anıden bır sızlıyor yani ara ara bır agrı sızı vuruyor 3 hafta olmasına ragmen boyle arada bır sızlaması normalmı sence bırde sabahları kalktıgımda sısmıs oluyor ılk tuvalte cıkarken sızlıyor mesela ne bılım hala cok hassas bu bellıde 3 hafta oldu artık yaa ne ne zaman duzelcek bıde bu hafta adet oldum bu hafta cokzor gectı bana dogrusu ancak sunu soyleyebılırm baharr hıssızlık olmadıgı kesın cunku bıraz ozel olcak ama dun aksam dokunarak fılan test ettım hıssızlık yok hatta tam emın olmayrak galıba daha ıyı oldu dıyebılırm... ama bu sabah kalkınca cok sısmıs ve acıyordu erkenmı oldu test ıcın bılmıyorum ama doktorum bana cınsel ılıskı 3 hafta yasak demısdı sadece dokunmayla acıyorsa valla normal cınsel ılsıkı ıcın epey zman lazımmıs tabı senın suan ıcın oyle bı sorunun yok o acıdan sansılısın evlı olmanın hem ıyı hem kotu yanı esının destegı oluyo ama senın ona bı destegın olamıyoo

Son düzenleme:

rukayye bana doktor öyle bir yasak koymadı fakat bende alaturka wc kullandım.. sadece ilk hafta su değdirme dedi ama bacaklar kapalı duş yapılabiliyomuş...benim dikişlerimde geç düştü hatta dikişlerin yoğun olduğu tarafta bi kaçtane dikişim nerdeyse 20 gün sonra düşmüştü, atılan dikişlerin yoğunluğuna göre değişir bence bu, diğer taraftaki dikişlerimin düşmesi daha kısa sürede olmuştu benim....bende hafif bi kaşıntı olmuştu yoğun bir kaşıntım olmamıştı,ilk haftalarda bendede hafif yanmalar oldu ...benim klitorise müdahale olmamasına rağmen ve 2 ay geçmesine rağmen bendede farkettim ara ara şişme oluyo klitoriste, hatta o bölgeye dudakların yanlarına baskı yaptığımda hafif bi acıma hissi bi şişkinlik var ,doktorlar 6 ayda şeklini alır bilgisini iletirken bence aynı zamanda kastettikleri 6 aydada tamamen iyileşme olacağını düşünmeleri, eminim bu zorlukları yaşayacağımızı bildikleri için 6 aylık bir süreçten bahsediyorlardı...bence telaş etmene gerek yok, ben eğer klitorise müdahale olmamasına rağmen orda bile şişkinlik yaşıyorsam senin müdahale olduğu için bunu yaşaman ve ağrı ve sızıyı daha yoğun hissetmen gayet normaldir...hissiyat konusunda ise bence hiç canını sıkma,hatta kafana bile takmana değmez, sonuçta üzerindeki fazla derin alındı doğrudan oraya bi işlem yapmadılar nede olsa, ayrıca sende kontrol etmişsin sorun olmadığınıda yazmışsın çok sevindim adına,hergeçen gün daha iyi olduğunu anlıyorum sen yazdıkça....benimde sormak istediğim rukayye aylin hanım iç dudak ameliyatında pasta dilimi şeklinde bir ameliyat yapmış sana, ben diğer yöntemle ameliyat oldum ama benim küçük dudaklarda uçlara doğru renk koyuluğuda vardı, sende renk koyuluğu varmıydı ve varsa bu yöntem haricinde artı başka bir yöntem dahamı uyguladı sana....

baharcım benim normalde sol dudak dıs dudaklardan taşmıyor pek rahatsız etmıyordu benım asımetrı vardı (gercı hala var ama) benim sağ dudak cok buyukdu dıs dudakların arasından tasıyor du o dısarda kalan yerde renk koyulugu ve büzüşbüzüş bi goruntu vardı hatta aylın hanım burası buyuk olmasaymıs pek sorun yokmus dıye kendı bıle dedı yanı oyle abartılı cok buyukbı sorun yok du bende ama dısarı tasan yer bıle benı cok rahatszı edıyordu otururken fılan sıkısyordu neyse amelıyatta tabı orası nın alt tarafdan herhalde buyuk bı bolumu kesılıp gerılerek dıkılınce buzus buzus goruntu kalmadı gerılınce sankı rengıde eskısı kadar koyu degıl ama bahar bılıyosun ben hala alttan ayn tutup ıncelemedım yukardan oyle gorunuyor ama sag taraf yıne buyuk kaldı bukadar oluyor herhalde cunku her sekılde kendımı kontorl edıyorum ayakta otururken yatarken sol dudak hıc cıkmıyor ama sag dudak bazı sekıllerde gene elıme degıyor anlatabıldımmı bılmıyorum herhalde oyl e oluyor

sende hala renk koyulugumu kaldı bahar aslında senın dıger yontemle yapıldıysa hıc kalmaması lazım cunku tamamen kenarı alınmıs oldugu ıcın aslında benım amelıyat yontemımde kalıyor renk koyulugu cunku kenarı koruyorlar keserken kalan kenarı bırlestıryorlar bu yuzden bır mıktar koyuluk kalıyor

Son düzenleme:

renk koyuluğu kalmadı bende rukayye şuan tamamı aynı renkte neyseki o sorun kalmadı bende, diğer yöntem uyguladı doktor, aslında bendede özellikle tek tarafta parmamın ucu kadar bi çıkıklık ve uçlarında renk koyuluğu ve kıvrımlı bir durum söz konusuydu ameliyattan önce, hafif simetri sorunu şuan bendede var fakat rahatsız etmiyor ,ameliyat olmadan önce simetri sorunu bariz belliydi ve rahatsız ediciydi..bbacaklarımı tamamen kapattığımda hiç birşey görünmüyor hafif araladığımda görünüyor oda doğal olsa gerek sonuçta bebek değiliz biiz hehe...rukayye bi kaç gündür daha iyiyim hassasiyet sanırım bitiyor yani maksimum 3 ayı buluyomuş az çok iyileşme onu anladım, kendimi bi kaç gündür çok daha iyi hissetmeye başladım desem yalan olmaz....sende içini rahat tut mutlaka herşey yoluna giriyor, gerçekten zaman önemliymiş....inşallah 6 ay sonra tamamen bu konuyu mutlu bir şeklide kendi adıma kapatmış olurum, sende bence şimdi aynayla bakma, senin daha sabredip geçirmen gereken zamanın var, ben senin içinde herşeyin çok mutluluk verici olacağına inanıyorum....

rukayye bence hiç dert etmene gerek sonuçta senin oturken yada hareket ederken rahatsız eden durumun ortadan kalktı ve yaşam kaliten arttı..bence iç dudak çok küçük olmamalı sonuçta bizler yetişkiniz, ben özellikle doktora ameliyat öncesi çok küçültmemesini istemiştim, istediğim gibide oldu ne çok küçük, nede o eski rahatsız edici dışarı taşan bir görüntü yok..bacaklarını kapadığında bariz taşan bir görüntü yoksa bence sorunda yok demektedir yani kafana takmana değecek bir problem olmadığını düşünüyorum şahsen...

evet baharcım dogru soyluyorsun biz daha iyi olabilirdi diyerek üzülüyoruz aslında şöyle düşünmek lazım eski hali dahamı iyiydi ..boyle dusununce ınsan kendını ıyı hıssedıyor cunku eskı halı gerçekten su halıne gore cok kotuydu.. oyuzden hep sabır sabır .. benım hassasıyetım hala gecmedı dıkıslerım bıle hala duruyor oyuzden eskıden nasıl otururken orası sıkısır acırdı sımdıde sankı aynı seyı hıssedıyorum acaba hala dısarı mı tasıyorda boyle hıssedıyorum dıyorum, soyle bı bakayım dıyorum yok dısarı tasan hıc bısey yok sadece tek bır cızgı o acıdan cok guzel ama anladımkı hassasıyetı hala gecmedıgı ıcın boyle sıkıyormus gıbı bı acı hıssedıyorum ınsallah zmanla hepsı gecınce ozman anlaycagım ne kadar rahat oldugunu dediğin gıbı umarım 6 ay bile olmadan bu konu bızım ıcın bıtmıs kapanmıs olur hayatımızda kendımız ıcın yaptıgımız ıyı seylerden bırı olarak hatırlarırz hep umarımm kendini iyi hissetmene cok sevınıdım baharcım valla bende senın ıyılısetıgını gorunce hem senın adına cok sevınıyorum hem kendı adıma uzuluyorum cunku benım daha 2 ayım var bu pazar gunu benımde tam 1 ay dolmus olacak cok sukur dıyordun ya zman cok cabuk gecer bıraz dah sabırlı ol dıye hakkaten gecıyor zaman ,1 aydır benı yalnız bırakmayıp gercekten destek verdınn cok tesekkur ederım baharcımmm

Son düzenleme:

rukayye aynı şeyleri yaşadık halada yaşıyoruz ve birbirimizi yine en iyi biz anlarız ,ben her zaman sormak istediğin şeyler olursa cevaplarım ,aynı şeklide olmayı düşünen yeni ameliyat olmuş arkadaşlarda sorabilirler...şuan senin sürtünme hissinin olması hassasiyetten kaynaklı, aynısını bende yaşadım hatta halamı problem var diye korkmuştum, giydiğimde beni özellikle rahatsız eden bi pantolunum vardı, dün onu giydim ve hiçbir rahatsızlık hissetmedim...işte bu çok güzel bir duyguydu....1 ay gerçektende çok çabuk geçmiş ,bende sana teşekkür ederim sende aynı şeklide bana destek oldun rukayye...

vayy işte bu süper o sıkıstıran pantolunun artık acıtmaması valla cok sevınıdım baharcım bende o gunlere bıran once kavusmak ıstıyorum bırde artık cınsel yasantıma donmek ıstıyorum doktorum 3 hafta yasak demıstı ama benım hala dıkıslerım dusmedı nasıl olcakkı valla şimdide onun korkuları varrr ya cok acırsa ya dıkısler acılırsa senın bu konuda tecruben yok bılıyorum ama bu konuda yardımcı olabılecek arkadas yok galıba hıc forumda

Son düzenleme:

rukayye benim bu konuda tecrübem yok fakat formu takip eden ve bu konuda deneyimli olan arkadaşlar mutlaka vardır diye düşünüyorum ve sana destek olucaklardır, ayrıca doktorunla istersen bi görüş derim en azından doktorun bir bayan ve en samimi biçimde seni yönlendirecektir, en azından 1 ay sonra cinsel ilişki dikileri açarmı sorusunun cevabını alırsın...çünkü 1 ay geçmiş ve mutlaka dikişlerin kaynamıştır ve açılıpta kanama olmaz diye düşünüyorum ben ama tabi doktorun daha net ve doğru yönlendirir seni...

bahar bilmiyorum yaa valla 1 ay gecmesine ragmen hala dikiş hattı boyunca sızlama oluyor bazen dıyorum herkes ameliyattan cıktıktan sonra hıc ağrım sızım olmadı dıyor benım 1 ay oldu hala sızlıyor canım sıkılıyor bu duruma yaa artık tamamem ıyıleşmek istıyorum offfff:2::2:

herkesin iyileşme süreci farklılarlar gösterebilir rukayye canını sıkma ,sen zaten çok büyük kısmı atlattın bence, bendede iyileşme kısa olmadı hatta sırf bu yüzden 2. kez olma düşüncesi çok uzaklaşıp gidiyo benden, ameliyat gerçekten çok kolay ama sonrası çok uğraştıyo sürekli hijyen bakım,aman mikrop kapmasın,2 ay 3 ay bununla yatıp bununla kalkıyosun, insan psikolojik olarak rahatsız oluyor...ama emin ol bi şeklide bu sürecide geçiriyosun....

bahar bu durumu doktoruma sordum hala acıyor sızlıyor dıye bazı kışılerde olabılır dedı ben enfeksıyon fılanmı kaptım acaba dedım bu sızlama gecmedı dıye doktorum ilk haftadan sonra kapma olasılıgı yok dedı cok sukur rahatladım sonra ama bahar bısey sorcam benım sol taraftakı yan ara dıkısler varya onun tam baslangıc yerınde hanı boyle kıl donmesı olurda sert sert bı acı olur yaa oyle bı acı ve sıslık var onceden oyle bı acı ve sertlık yoktu bıkac gundur bısey batar gıbı bı hıs oldu acaba orda kıl donmesı mı oldu dıyecem ama kıl cıkan bı yer gıbı degılkı ama ozman dıkısdemı bı sıslık var acaba nıye oyle oldukı madem ıltıhap da kapmaz artık dedı doktorum orası nıye oyle oldu acaba bı fıkrın varmı ????ayrıca bugun o acıyan yere ne oldugunu gorebılmek ıcın aynayla baktım ılk defa seklı gercekten ıyı gorunuyor cok dogal duruyor sekli

rukayye anladığım kadarıyla küçük dudaklarda değilde klitorisle ilgili dikiş atılan taraftamı böyle bir acı var..bende yan ara dikiş yoktu hiç , sadece küçük dudaklarda dikiş vardı, bende 1 ay sonra hiç öyle bi acı olmadı, belki sivilce çıkmıştır.. kullandığın antibiyotik kaynaklı,varsa bi iltahap yada mikrobik bi durum dışarıda atmaya çalışıyo olabilir vücudun..fazla dokunma bence sen o şişliğe, doktorun mikrop kapmaz demiş ama dokunarak enfiksiyon kaptırma nede olsa hala dikişli ve hassas durumdasın....ayrıca şeklinin doğal ve iyi olmasına sevindim.....gün geçtikçe herşey daha güzel oluyo.....

bilmiyorum baharcım agrının nerden kaynaklandıgını anlayamadım sol dış dudakta bı sıvılce gıbı bısyemı var yoksa dıkıslerdenmı kaynaklanıyor anlayamıyorum ama ınsallah amelıyat yerımde bı sorun yokturrr ve ınsallah en kısa zamanda kurtulurum bı sıkıntıdan acaba o dıkıslerde kan bırıkmıs olabılırmı bahar sence, 1 ay sonra boyle bısey olmaz herhalede dımı cunku genelde amelıyat sonrasında karsılasılabılecek sıkınıtılar ilk 1 haftada oluyor dıye zannedıyorum ıltıhap dıkıs acılması ve bunların arasında kan bırıkmesı gıbı bı bırseyde varmıs bunu yenı ogrendımm benn ılk ıkı soyledıgım gıbı sıkıntım olmadı sukur ama dıkıslerde kan bırıkmesı hakkında hıc bır fıkrım yokk

eline gelen bi kitleyse rukayye mutlaka bunu doktoruna söyle derim, en azından müdahale edilmesi gereken bi durum varsa yakın zamanda kontrol etmesi daha iyi olur...acı ve sızı normal bi durum fakat özellikle sivilce gibi eline gelen kitle gibi bi durum varsa o farklı bir sorun olabilir....bende yoğun dikişlerin olduğu tarafta hasssiyet ve sertlik daha fazlaydı hatta şuanda bile hafif bi serlik hissediyorum ama öyle bi durum yaşamadım ben.....geçici bir durumda olabilir tabi ama bunu aslında kontrol ettiğinde sen daha iyi hissedebilirsin, birkaç gün bekle baktın durum aynı,doktoru ara belki görmesine bile gerek kalmaz sana jel tavsiye edebilir....

baharcım cok endıselendım ama kendımı daha ıyı hıssedıyorum sankı o sızlama gectı gıbı dedıgın gıbı biraz daha beklemekte fayda var umarım hıc bır sorun yoktur hala cok hassasıyetım var tabı ama dıkıslerım baya azaldı gıbı elımle kontrol edıyorum 1 - 2 tane fılan kaldı inşş kısa zamanda düşerde rahatlarım bende artık dikişlere dokunuca bir sızlama oluyor ama genel olarak daha ıyıyim bugun artık 37. gunum 2ayı doldurunca tam olarak ıyılesmıs olmayı umuyorum sen nasılsın artık tamamen ıyılesmıssıdır umarım

bahar sen nezamanlar kontorla gıttın yada gıttınmı ben amliyattan 2 hafta sonra gıtmıstım bayramda istanbula gıdecegım sence bir kez daha gıtsemmı kontrole cunku bılıyorsun hala cınsel hayatıma başlamdım ve korkuyorumm napsam sence :26::26:

rukayye sevindim daha iyi olduğuna bende kendimi çak daha iyi hissediyorum...ben kontrole ameliyattan 1 hafta sonra gittim bidaha gitmedim gidermiyim onuda bilmiyorum, başka durumlara kafamı takıp farklı doktora gitme düşüncesi olduğu için, kontrole gitmek pekte aklıma gelmedi, fakat bi şikayetim olsaydı ameliyatla yada dikişle ilgili mutlaka giderdim.....eğer baktığında görünür bi durum varsa (şişlik,kızarıklık,yanma) gibi sen mutlaka gitmelisin kontrole..sonuçta ameliyatı yapan doktorun sonuna kadar yanında olmak zorundadır senin...gittiğinde dikişlerin durumuna ve hassasiyetine bakıp cinsel ilişkinde bi sorun yaşamazsın diyebilir bence kendisi...
hemde için rahatlamış olur......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…