"Dün yapılan yoruma anında cevap veremem öyle değil mi lavinia? Ben niye milletin reklamını yapayım anam mı babam mı yardımcı olmak amacıyla yazılan bir şey ve bu öneriler gerçekten çok yardımcı oluyor en azından ben forumdan okuduklarıma güvenip gittim. hassasiyetini anlıyorum basitte değil gerçekten o hassasiyet bende de var ama asla pişman değilim çünkü biliyorumki bir gün geçecek ömrüm boyunca acıyacak diye bir şey yokya. bu şekilde bakmak gerektiğini düşünüyorum
Rica ederimmm bende ayın 10ndan sonra kontrole gidicem istanbuldaysan birlikte gidebiliriz istersen)
Eriyen dikiş kullanıldı. Alınmayacak sadece kontrol. ama ben 1-2 dikişi görüyorum anlamadım niye öyle gidince sorucam[/QUOT
canım o dikişleri görmen normal çünkü dikişin son kısmını yani biten yerini bağlayabilmek için bikaç tanesi dışardan dikiliyorr o ipler den benim elime kaaaç tanee düştüü nersdeyse vajinanın içine kadar ip doluyduuu desem yeridir sert sert ipler.. zamanla onlar düşüyorr gizli dikilen dikişler tende eriyor hatta sana söyle bişey söyleyeyim.. ben dikişerin oldugu yerdeki deriyi yanlara dogru gerip baktıgımda hani kumaş üzerinde dikilen yeri gerersinde ordan geçen ipleri ortaya çıkar yaa aynen oyle iplerii görüyordumm cokk zaman sonraa görmemeye başladımm erimiş tene karışmıştı ayyy anlatabildimmi acabaa
Gayet iyi anlattın canım :)) ama yeni olan bişey bu ameliyat olalı 1 ay oldu ve en fazla 1 haftadır görüyorum daha önce gizliydi şimdi mi meydana çıktı anlayamadığım o :)) senin başından beri görünüyo muydu yoksa benim gibi mi? bir de şeklini alması ne kadar sürdü bende hala şişlikler var normal mi
Ohh rahatladım :) çok teşekkür ederiimmmmm
Arkadaşlar buraya yorum yazıp, fikir veren herkese çok teşekkür ediyorum, sayenizde cesaret buldum ve Aylin Karanlık'la görüştüm, çarşamba günü inşallah operasyona giriyorum:) Dua edin güzel geçsin güzel olsunD Sizleri bilgilendiricem, gün be gün..
3500 lira mı? Ne yapıyor bu doktorlarya aslı kökü iki küçük parça kesiyor ve en çok 40 dakika zaman ayırıyor. Sanıyorum bu işe rabet arttıkca doktorlarda, fiyatlara her geçen gün zam yapıyorlar. Ben geçen yıl, 400 tlye yaptırmıştım, enson duyduğum benim benim doktor 750 tl civarındaydı. Mümtaz Yüce Ankara'da aklınızda blunsun o kadar yüksek fiyatlara yapmayanlarda var kızlar.