- Konu Sahibi buket143
baharcım aslında olması gereken o tabı..bu forumda kimse kimseye doktorumu tavsıye edıyorum yada etmıyorum gıbı soylemlerde bulunmamalı bence sadece ameliyat surecını anlatmalı cunku tavsıye ederek yada etmeyerek bır vebalın altına gırmıs oluruz her doktor her amelıyatta aynı basarıyı gosterecek yada her hasta sonuctan memnun kalacak dıye bır sey yok cunku bu saglık meselesı ve herkesın bunyesi farklı mesela bende bu forumda kı yazılanlara ıstınaden doktorumu sectım saolsun psıkolojık anlamdada bana yardımcı oldu bır psıkolog gıbı konustu benımle ameliyattan sonra hatta bır ara pısman oldum aglama tuttu beni onu aradım saolsın ozman bıle destek oldu senle ısım bıttı benım ısım cerrahlık deyıp telefonu kapatmadı yuzume tabı ben sadecce onu tanıyorum dıger doktorlar nasıldır belkı onlarda hastalarına karsı duyarlıdır bılemıyorum allah herkese kolaylık lar versın ve kimseyi pişman ettirmesin benide inşallah bu iş te karar vermek cok zor sonrasında sabretmek cok zor sağlık işi bu inşallah benimde amelıyat sonucum ıyıye dogru gıdıyor ama tabı tam ıyılesmeden super oldu ıyıkı yaptırdım fılan bende dıyemıyorum şuan için diyebildiğim tek şey eski halıne gore cok daha ıyı oldugu baharcım senın de ıkı ayı yenı gectı daha bencede biraz daha bekle 6 aya şekli oturuyor dıyorlar onunde evlılık gıbı bı planında yoksa bence bu durumu bır sure unut hem o arada epey zman gecmıs olur sonra bakarsın gercekten cok kotu ondan sonra yıne arastırır olursun ama inşallah cok cok ıyı olur da olmak zorunda kalmazsınn
evet rukayye bende zaten şimdilik böyle bir ameliyat dşünmüyorum evlendikten sonra yada evlenmeden öncede olabilir fakat evelendikten sonra eşim böyle bir işleme onay vermeyecek birisi olursa ve ben ısrarla yaptırmak istersem işte bu sorun olucaktır, sen bu konuda çok şanslısınki eşin sonuna kadar yanındaydı....belkide ben fazla takıyorum bilmiyorum senin dediğin gibi 6 aya kadar herşey çok güzel olucak, eminim senin içinde gerçekten içine sinen bir görüntü olucak...bu çok hassas bir konu ve eminim bu işlemi yaptırmak isteyen birçok bayan var allahım inşallah hepsinin karşısına insani duyguları ağır basan iyi hekimler çıkarır...bu ameliyatı yaptırmak isteyen arkadaşlar iyi bir hekim bulduysanız ve içinize sindiyse yaptırmaktan korkmayın.. bu basit bir ameliyat olabilir fakat sonuçta bunun bir operasyon olduğunu unutmayın..çok hassas bir bölgeye bu işlem yapıldığı için mutlaka ufak tefek zorlukları olucak...sağlam bir bünye,bolca sabrınız varsa ve kesin karalıysanız ve bu durumu kendinize dert ediyor iseniz yaptırabilirsiniz...annenizle ablanızla yada kendinize yakın hissettiğiniz birisiyle bu durumu paylaşmanızı öneririm, manevi olarak gerçekten desteğe ihtiyacı oluyor insanın..utanılacak.,çekinilecek hiç bir durum söz konusu değildir...rukayye sende içini ferah tut, ayrıca senin adına çok sevindim daha iyiye gittiğini yazmışsın, eminim çok daha iyiye gidecek :)..bende de ilginçtir 2 ay geçmesine rağmen sanki halen değişiyormuş gibi geliyo...