Labiaplasti olan var mı?

labioplasti olmayı düşünen arkadaşlar formda bu başlık altındaki bütün yorumları tek tek okumanızı öneririm bütün soruların cevapları detaylı bi şekilde bu forumda mevcut...sonradan yapılan yorumları ciddiye almayın demiyorum fakat maalesef kötüye kullanımda olabiliyo...en azından baştan sonuna kadar sabredip okursanız herşeyi net bir şeklide görebilirsiniz....ben kendi adıma bu şeklide bir yol izledim...ayrıca bu basit bir ameliyat olabilir fakat sonuçta bir operasyon söz konusu ve çok daha dikkatli seçimler yapılmalıdır bence......

Dün yapılan yoruma anında cevap veremem öyle değil mi lavinia? Ben niye milletin reklamını yapayım anam mı babam mı yardımcı olmak amacıyla yazılan bir şey ve bu öneriler gerçekten çok yardımcı oluyor en azından ben forumdan okuduklarıma güvenip gittim. hassasiyetini anlıyorum basitte değil gerçekten o hassasiyet bende de var ama asla pişman değilim çünkü biliyorumki bir gün geçecek ömrüm boyunca acıyacak diye bir şey yokya. bu şekilde bakmak gerektiğini düşünüyorum
"
yanlış anlama yaptığım yorum sana ithafen yapılmış bir yorum değildi sen gercekten mümtaz yüceye ameliyat olmuş olabilirsin ne seni nede doktorunu tanıyorum nede bir fikrim varr .... ben zaten oraya farketiysen" bazı doktorların isimleri yazılıyor " diyede eklemiştim ancak ilginçtirki genelde mümtaz yüceye ait oluyor bu tarz yorumlar ancak seninde biraz hassas davranmanı ve empati kurmanı öneririmm o zaman seninde benimle aynı fikirde olacagını düşünüyorumm....çünkü buraya bir isim yazılıp gerisi takip edilmiyorrr insan kafasında bir sürü soruyla cebelleşiyor bu evrelerden geçtiğimi için nekadar sıkınıtılı bir süreç oldugunu biliyorum saolsun bu forumda beni baştan beri destekleyen arkadaşlarım oldu (baharcım sevgiler) madem herkes doktorunu tavsiye etmek için buraya yazıyor gerisini takip edecekk sonuçta bi bir ameliyattt kimse kimsenin sağlıyla oynayamazz dediğim gibi boyle yazıppp kaçanlara inanmıyorummm benim anlatamak istediğim buydu... sna diyecek bi şeyim yok kusura bakma

Son düzenleme:
Lavinia arkadasim ben de sana katiliyorum...bir girip bol bol yazi doseyip yok oluyorlar...ben mumtaz beyle soole bi olumsuzluk okumustum...ebru hanima yaptiran bi hastanin yaralari keloid denen bisi yapiyomus yani yarada asiri iz kaliyormus...once mumtaz beye sormus labioplasti icin sorun olur mu bu durum diye o da kesinlikle olmaz gelin yapalim demis...sonra ebru hanimi aramis o da boyle bir riskiniz var kesinlikle olmaz diyemem deyince kizcagiz ebru hanima yaptirdi. Mumtaz beyle ilgili boyle bir olumsuzluk yasamisti forumdaki arkadaslardan biri hatta adi da fundaydi galiba...sonra da ebru hanimdan cok memnun kalmisti diye hatirliyorum....

NyS CNM TSK EDIYORUM BILGILERIN ICIN, ANKARADA OLUCAM AMELIYATI KARAR VERDIM YA MUMTAZ YUCE YADA SULEYMAN ESERDAG OLUCAK TERCIHIM, IKISININDE COK FAZLA YORUMLARINI ALDIM GUZEL CUNKU

Rica ederimmm bende ayın 10ndan sonra kontrole gidicem istanbuldaysan birlikte gidebiliriz istersen :KK66:)

arkadaşlar birkaç gündür 2 dikişimi görüyorum ben daha önce yoktu.dokununca batıyor baya sert. düşeceği için mi acaba? ve dış dudaklarda şişlikler var sizce bu normal mi? tamamen iyileşme süreci ne kadar oldu sizde? eskisine göre baya iyi ama kafam karıştı

arkadaşlar birkaç gündür 2 dikişimi görüyorum ben daha önce yoktu.dokununca batıyor baya sert. düşeceği için mi acaba? ve dış dudaklarda şişlikler var sizce bu normal mi? tamamen iyileşme süreci ne kadar oldu sizde? eskisine göre baya iyi ama kafam karıştı

Rica ederimmm bende ayın 10ndan sonra kontrole gidicem istanbuldaysan birlikte gidebiliriz istersen :KK66:)

kocaelideyım bende, özel msg atamıorum kotayı dolduramamısım
dikişlerin alınıcakmı senın şimdi kendılıgınden dusucekmıymıs

Eriyen dikiş kullanıldı. Alınmayacak sadece kontrol. ama ben 1-2 dikişi görüyorum anlamadım niye öyle gidince sorucam

Eriyen dikiş kullanıldı. Alınmayacak sadece kontrol. ama ben 1-2 dikişi görüyorum anlamadım niye öyle gidince sorucam[/QUOT

canım o dikişleri görmen normal çünkü dikişin son kısmını yani biten yerini bağlayabilmek için bikaç tanesi dışardan dikiliyorr o ipler den benim elime kaaaç tanee düştüü nersdeyse vajinanın içine kadar ip doluyduuu desem yeridir sert sert ipler.. zamanla onlar düşüyorr gizli dikilen dikişler tende eriyor hatta sana söyle bişey söyleyeyim.. ben dikişerin oldugu yerdeki deriyi yanlara dogru gerip baktıgımda hani kumaş üzerinde dikilen yeri gerersinde ordan geçen ipleri ortaya çıkar yaa aynen oyle iplerii görüyordumm cokk zaman sonraa görmemeye başladımm erimiş tene karışmıştı ayyy anlatabildimmi acabaa

Gayet iyi anlattın canım :)) ama yeni olan bişey bu ameliyat olalı 1 ay oldu ve en fazla 1 haftadır görüyorum daha önce gizliydi şimdi mi meydana çıktı anlayamadığım o :)) senin başından beri görünüyo muydu yoksa benim gibi mi? bir de şeklini alması ne kadar sürdü bende hala şişlikler var normal mi :KK43:

Gayet iyi anlattın canım :)) ama yeni olan bişey bu ameliyat olalı 1 ay oldu ve en fazla 1 haftadır görüyorum daha önce gizliydi şimdi mi meydana çıktı anlayamadığım o :)) senin başından beri görünüyo muydu yoksa benim gibi mi? bir de şeklini alması ne kadar sürdü bende hala şişlikler var normal mi :KK43:

canımm tabiki başından beri gorunmuyordu cunku cok kocamanlardı şişmişlerdi ve kıpırdatamıyordum bile hatta ben uzun bir süre dokunamadım bile avcuma su yu alıp alıp üsten dökerek temizlendim neyse işte oyuzden o ipler de aralarda kalmış yada hala dikiş sert oldugu için gozukmuyorlardı zamanla hem ipler dikişler yumuşadıkça hem de şişlik indikçe dikişlerde birer bire ortaya çıkmaya başladı

birde sanırım son dikiş 40.gün de düşmüşdü işte tam olarak dikişlerin düşmesi şişlerin inmesi filan 2 ayı buldu gerçi benimde 3 bucuk ay oldu amelıyat olalı ama hala hassasiyetim var arada bır dikkat etmesem wcde temizlenirken filan sızlıyor hala tam olarak iyileşmiş değil zaten 1 yılı buluyormus hassasıyetın gecmesı

Arkadaşlar buraya yorum yazıp, fikir veren herkese çok teşekkür ediyorum, sayenizde cesaret buldum ve Aylin Karanlık'la görüştüm, çarşamba günü inşallah operasyona giriyorum:) Dua edin güzel geçsin güzel olsun:KK70:D Sizleri bilgilendiricem, gün be gün..

Arkadaşlar buraya yorum yazıp, fikir veren herkese çok teşekkür ediyorum, sayenizde cesaret buldum ve Aylin Karanlık'la görüştüm, çarşamba günü inşallah operasyona giriyorum:) Dua edin güzel geçsin güzel olsun:KK70:D Sizleri bilgilendiricem, gün be gün..

Merhaba kırmızıyedi bende bu dertten muzdaribim hatta burda bir konu bile açtım sağolsun lavinia ve gülşende çok destek oldu,bende Dr Yeşim yerçok a gitmek istiyorum fakat ücreti 3500 tl.acaba Aylin karanlığın ücreti nekadar ve ameliyatı nerde yapıyor bilgilendirebilirmisin:KK43:

3500 lira mı? Ne yapıyor bu doktorlarya aslı kökü iki küçük parça kesiyor ve en çok 40 dakika zaman ayırıyor. Sanıyorum bu işe rabet arttıkca doktorlarda, fiyatlara her geçen gün zam yapıyorlar. Ben geçen yıl, 400 tlye yaptırmıştım, enson duyduğum benim benim doktor 750 tl civarındaydı. Mümtaz Yüce Ankara'da aklınızda blunsun o kadar yüksek fiyatlara yapmayanlarda var kızlar.

3500 lira mı? Ne yapıyor bu doktorlarya aslı kökü iki küçük parça kesiyor ve en çok 40 dakika zaman ayırıyor. Sanıyorum bu işe rabet arttıkca doktorlarda, fiyatlara her geçen gün zam yapıyorlar. Ben geçen yıl, 400 tlye yaptırmıştım, enson duyduğum benim benim doktor 750 tl civarındaydı. Mümtaz Yüce Ankara'da aklınızda blunsun o kadar yüksek fiyatlara yapmayanlarda var kızlar.

Merhaba evet maalesef istanbulda fiyatlar hep bu civarda .Genel anestezi ile yapıldıgı için sanırım böyle .Perşembe günü Doktora gideceğim burdan gelişmeleri yazarım.eger istanbulda başka doktor tavsiyesi olan varsa anadolu yakasında lütfen paylaşsın

Canim insallah guzel sonuc alirsin ben de ankarada oldum ebru zulfikarogluna, eger aklina koyduysan bu ameliyati yaptir takintilarinda kurtuluyorsun. Ben ankaradaydim ve ankarada bayan doktor aradim sonucdan memnunum kesinlikle erteleme yaptir derim arkadasim...

X