Kzlar Einize nasl hitap edersiniz?

O bana pisi pisim jelibonum gurbaa kermit güçcük kedim dadlu fıstığım bitanem hayatım der cadaloz der şakalaşırken eşşek der yada uyuz köpek der ben ona aşkım pislik uyuzum bitter çikolatam sevgilim derim ciddi konuşuyosak bebeğim diyoruz hiç isimle hitap etmedik daha :d evlenincede değişceğimizi pek sanmam :teytey:

normal de aşkım diyozz birbiriimize :asigim:
bu ara ama ismimizin sonuna hanım/bey eki takıozz..
bu ciddiyet hoşumuza gidiyooda:kedi:

valla duruma ortama ruh hallerimize göre değişken ...

aşkım- canım : normal rutin olan bir an ın habercisi..

kocişşşşş : bir isteğimin habercisi

adı ile seslenmem : bir kızgınlığımın habercisi..

şişşşşt lennn : bu da, ''gel burayı çabukk topla''nın önündeki cümlem...

Ben genelde hayatim, bebiskom ve askim derim
esimde hayatim, findukgurdum ve papatyam v.s. der.
ama simdiye kadar birbirimize hic adimizla hitap ettigimiz olmamistir cok tuaf geliyo onun icinde benim icinde

ben bitanem,fıstığım canım oda canımıniçi ve ikimizde isimlerimizlede hitap ederiz Şeniz vereliniortak

arkadaslar bız ıkı yıllık evlıyız ama hala bırbırımızn adını soyleyemıyorum esım genelde bana hıc bır sekılde hıtap etmez ama ben ona askım derım yanımızda bırılerı varsa hoca derım

eşlerinize,nişanlılılarınıza,sevgilinize söyledikleriniz gerçekten çok güzel
fakat evliler bu sözcükleri kaç yıldır söylüyosunuz yani kaç yıllık evlisiniz?

minik kuşum hayatımın erkeği derim.o da bana kadınım,saçlarım sarı olduğu için sarı kedim der

Son düzenleyen: Moderatör:
genelde aşkım,canım,hayatım derim ama evlendiğimizden beri birbirmize ismimizle hıtap etmeyiz başkalarının yanında bile aşkım demek garıp geliosacanım deriz :) sadece kızgın oldugmuzda ismimizle cagrırız birbirmizi o da gerçektem çok garıp oluo sankı başka adama seslenıomus gibi.. :)

biz birbirimize canım aşkım bitanem diyoruz ama bazen pislik şişgom,gıcık aşkım,uyuz filan da diyoruz.o bana prensesim diyo bende ona gurbaa prensim,yeşil gurbam diyorum hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…