Kzlar Einize nasl hitap edersiniz?

cennet kuxsxu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
143
6
96
Edirne
mesela benim en çok kullandığım kelimeler bebeğim,kuşum.kuşum deyince hemen göstercem ben sana kuşu akşama der sinirlenir.sinirlenincede daha tatlı olur benim kuşum.Şeniz

eşime, sevgiliye genelde hitap edilen sözlerle seslenirim...bitanem, canım, sevgilim, aşkım gibi...

ama aşkım daha yoğun galiba...

İsmiyle hitap etmeyi çok seviyorum ben...
Çok hoşuma gidiyor...
:asigim:

Bebeğim,aşkım,yavrum..yavrukuşum.:asigim:Adam benden gayet iri yarı ama nedense yavrukuşum diye sesleniyorum bazenfisfisfis:roflol:

yavyum, aşkım, hayatım, mücü, mücüş, bebüşüüğmmm,kocacım her bişeyi diyom..çok sinirlendiğimde ya da romantik anlarda ise ismiyle hitap ediyorum..
o da bana en çok hayatım, miniş, kokoş , yavruş, fıstık, bebekkk, fıstığım der....kızdığında ve ailelerimizin yanında ismimle hitap eder

Son düzenleme:
bende paşam derim bide aşkım sözünü cok kullanırım sefgilim var evli degilim suan öle gidio hayatım en agır basan yemek yemişse eger yarasın paşamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa derim normelinde hayatımmmmmmmm cnmmmmmm

daha evli değiliz ama..:)yine de yazabilirim sanırım
balım, bal küpüm, tospam, aşkım, bal tanem, bi tanesi..
canım deyince kavga çıkıyor sahte geliyormuş, hele hele isim söylenirse direkt ayrılık sebebi:) kanlı bıçaklı bile olsak asla ismimizle hitap etmeyiz, o anda bile cümlemiz en kötü aşkımla biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…