- 20 Mart 2009
- 1.655
- 3
ya sormayın yaaaa her birimiz farklı şehirleerde sakaryada uzak kız buraya
napalım gönüller bir olsun yeterki burda buluşuyoruz en azından buda çok güzel
iyki varsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaydirigubbakcemile3ama bn hepinizin başkentinde oturuyorum devletimizin başkentikaydirigubbakcemile3 valla akşam dönerken mhakkak bir devlet adamını arabalrda konvoy halinde görmek mümkün özllikle bnm bulunduğum yerin tam karşısı başbakanlık genel kurmay başkanlığı milli savunma baknlığı herşey burada:hulya:
ay 40 mız karışcak ay bebişlerimize şunalrı yaparız hahaha diye gülüyorlardı...çok kötü oldum eşim bile fark etti....sokakta hamile görünce hemen eşim suratıma bakıyor bakıyormuym diye mafoldumben
benim eşimde küçük bi çocuk görsün gözlerini ayırmıyo bende onu öyle görünce üzülüyorum çok seviyo çocukları
kızlar benim kız coştu bi bağırayımda dursunmu?kaydirigubbakcemile3
bakanlıklardamısın kızz
kızlar ya resimde ecrin kimse beğenmedi galiba kızımı:umursamaz:
ne yapıyo tekmemi atıyo
bağırma kız kıyamam
ay 40 mız karışcak ay bebişlerimize şunalrı yaparız hahaha diye gülüyorlardı...çok kötü oldum eşim bile fark etti....sokakta hamile görünce hemen eşim suratıma bakıyor bakıyormuym diye mafoldumben
ne biliyim 1-2 ay daha bekliyim diyorum aman yoruldum valla akışına bıraktım...
hadi ben kaçar bu kadar mola yeter temizliğime döniym
tekme değil resmen karnıma koyuyo ayağını gezdiriyo karnım şişiyo iniyo şişiyo iniyokaydirigubbakcemile3ya bide büyüdü ya rahatsızlık duyuyorum çoğunlukla ama yinede güzel işte annelik değilmi herşeyine katlanıyosun darısı teker teker sizin başınıza kızlar :Saruboceq:
tekme değil resmen karnıma koyuyo ayağını gezdiriyo karnım şişiyo iniyo şişiyo iniyokaydirigubbakcemile3ya bide büyüdü ya rahatsızlık duyuyorum çoğunlukla ama yinede güzel işte annelik değilmi herşeyine katlanıyosun darısı teker teker sizin başınıza kızlar :Saruboceq:
ne temizliği bu bozom evdede yoktun kim kirletti evini
olurmu kızz amma bişiy anlmıyoruzki ultrason fotolarından öyle deme teyzelerine :hulya:
ayy sorma içim gitti ne güzel bi heycandırevet cnm KENDİNİ nsl iyi hissediyosannn kaydirigubbakcemile5 sabah tülaylada konuştuk dünkü yaprak dök.dede ultrasona giriyor fikret ne duyguluydusenağlama
yok kız şaka diyorum resim baya beli ama doğru zor seçiliyo ama resimde kafa göbek belli baya
hadi ben kaçar bu kadar mola yeter temizliğime döniym