Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tülayımmm
ANNE OLMAK İSTİYORUM
Ben anne olmak istiyorum! Anne olmak bebeğim için telaşlanmak,
Onun için her çileye katlanmak istiyorum,Onu istiyorum bebeğimi istiyorum
Mutluluğunu hüznünü paylaşmak ,Bana ‘ANNE’ demesini istiyorum
Bu nasıl bir duygu bilmiyorum,Bu dile getirmek ne acı
Keşke mutlulukla yazabilseydim olan bebeğimi
Müjdeler verebilseydim sizlere
Ama yok işte…
Gelse yüreğime dokunsa benim parçam olsa
Bana umut olsa bana çare olsa
Bir dokunuşuyla hayatımı değiştirse
Bunu bilse ve gelse..
Bebeklerin kokusu nasıldır kim bilir?
Ya da anneciğine nasıl kokar?
Bu dünyadaki cennetimsin bebeğim
Cennetimi istiyorum
Rabbim onu bana ver onu benden esirgeme
Onu bana çok görme..
Hazırladığım boş odam onu bekler durur yıllarca ,O gelecek o gelmeli O gelmese ben gitmeliyim…
slm kızlar mutlu ve umutlu günler sizlerin olsun
nasıl geçti bayramınıza.s.
amin canım hepimizin inş.
benim bayramında sakin huzurlu geçti büyükler hep derlerdi de inanmazdım eski bayramlar yok diye meğersem eski bayramlar çocuklukta yaşanıyomuş kapı kapı gezmeler şekerler .....
merhaba kızlar
ceylanım sana cevap yazmıştım ama birtürlü gönderemedim sayfa sürekli hata verdi kızda uyanınca kapattım.bu arada eltim biraz önce acil doğum yaptı.
son zamanlarda tansiyonu çok yükseliyordu.37. haftaya kadar dayanabilsem diyordu 2 gün önce 35 haftalıktı doğum yaptı.akşam hastaneye gidicez kızım kuzenini görecek abla oldu artık.
Allah bu duyguyu sizlerede yaşamayı nasip etsin
merhaba kızlar
ceylanım sana cevap yazmıştım ama birtürlü gönderemedim sayfa sürekli hata verdi kızda uyanınca kapattım.bu arada eltim biraz önce acil doğum yaptı.
son zamanlarda tansiyonu çok yükseliyordu.37. haftaya kadar dayanabilsem diyordu 2 gün önce 35 haftalıktı doğum yaptı.akşam hastaneye gidicez kızım kuzenini görecek abla oldu artık.
Allah bu duyguyu sizlerede yaşamayı nasip etsin
benim bayramım çok yorucu geçti.kızım ev gezmelerini hiç sevmiyor anlamış oldum.bugün evimizde biraz huzur bulduk.İnşallah diğer bayrama kadar kızım bu gezmelere alışır yoksa o bayramda bana zehir olacak.