- 27 Ocak 2009
- 1.832
- 3
sanaaaaa ne taksam ki eski kaşar takiim bari yarım tekerlek:)))))))))))
-tatlicadiarzu- delüm benümmm kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanaaaaa ne taksam ki eski kaşar takiim bari yarım tekerlek:)))))))))))
slmmm bir iş yapayım dedim ortalığı dağıttım kız kalktı eskisinden daha beter oldukaydirigubbakcemile3
en güzeli akşam kız tam uyuyunca yapayım işlerimi biraz uykusuz kalıcam ama yapacak birşey yok.
canım daha gelmemiş olanlar bayramı fırsat bilip gelmek isteyecekler mecburen toplicam evi.şimdiye kadar gelenler kızıma çok tatlı elbiseler getirdiler onlardan birini giydiricem.Suzanım kıyamam sana olsun boşver işi ..bayramlık cici aldınmı
bebek bir tane değil ki bir de koca bebek eşim var.ben topluyorum o dağıtıyor ortalığı ondan sonrada dağınıklıktan şikayetçi oluyor bende mecburen dokundurmalar yapıyorum.bebek olunca zor tabii.....
hadi bakalııımmmm ben burdayım kim hamileyiiimmm diye yırtarsa sucuk onun okadar:)))))))))
ben ben ben hamileyim pardon hamileydim hani sucuklarkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
suzancım hoşgeldin
canım daha gelmemiş olanlar bayramı fırsat bilip gelmek isteyecekler mecburen toplicam evi.şimdiye kadar gelenler kızıma çok tatlı elbiseler getirdiler onlardan birini giydiricem.
bebek bir tane değil ki bir de koca bebek eşim var.ben topluyorum o dağıtıyor ortalığı ondan sonrada dağınıklıktan şikayetçi oluyor bende mecburen dokundurmalar yapıyorum.
Suzancım fotoğrafını çekip bize paylaş Bayram şekerimiz o bizim
benim bu ay sucuğu alamıyacağım kesinkaydirigubbakcemile3
ayyy bu erkeklerde hepsi aynı demekki bizimkide öyle çorabını banyoya çıkarıyoda ya sepetin içine atmıyo 5 gün boyunca birikiyo köşedekaydirigubbakcemile3 ay deli oluyorum...