Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benim tansiyon çıkmış biliyonuzmu 14tü perşembe bugün 13 korkuyom kötü bişey olmasın yaamafoldumben[/Qc
canım benim korkma hemen drun ne diyor snaıırm son evrelerde olabiliyor...
hamile kalınca yazarız kocaman HAMİLEYİM diye kaydirigubbakcemile5 nede olsa ilk göz ağrımız orası
ayyy kıyamam sana heryere yaz sen annem sırf o topik yetmez.......opuyorumnanaktan
iyi yavrum maşallahı var bugün gördümmm
yok biliyoda devamlı ölçtür dedi o kadar o perşembe dedi bugün sağlık ocağında ölçtürdüm 13 dedidoktorun ne dedi söledinmi funda
kızlar benim tansiyon çıkmış biliyonuzmu 14tü perşembe bugün 13 korkuyom kötü bişey olmasın yaamafoldumben[/Qc
canım benim korkma hemen drun ne diyor snaıırm son evrelerde olabiliyor...
hiç bişey önemli felan dedi devamlı sağlık ocağından ölçtür dedi sağlık ocağıda evinde ölç dedi çıkabilirmiş bebekte etkileniyomuş bundan hayırlısıyla dünyaya gelsinde bebişim mafoldumben
tülay bişi varmı diyenlere kapak olsun bencede:)))))
hg sen nasılsın?nasılsınız hanımlar
hayırlısı olsun canım bende öle diyodum tersi çıktıkaydirigubbakcemile3ayy kızlar inşallah içinizden geçen olur ben çok istiom biliyosunuz, sağlıklı olsun tabikide herşeyden önce ama napim hep erkek geçio içimden. ne güzel spor ayakkabılar gördüm bi görceniz.
kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:roflol:diğer topikte kimse kalmamış bizden :hulya:kaydirigubbakcemile3
iyi sayılırım adet oldum bitmesini bekliyorum bitince rahim flimi cektircem