- 4 Şubat 2009
- 17.940
- 28
ayy canım etmiş kadar oldun saolsana bozo nutella hediye edecektim kendim aldım yanlışlıkla =))
Nerde gördün bizde bakalım
profil resmi yapmış ben ordan gördüm...bi yanakları var maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy canım etmiş kadar oldun saolsana bozo nutella hediye edecektim kendim aldım yanlışlıkla =))
Eski topicten eser yok oh be ne güzel oldu burası...
Eski topicten eser yok oh be ne güzel oldu burası...
hee valla orda yenilerle aynı şeyleri yaşa yaşa hepten sıkılmıştık belirti dinlemekten dinleye dinleye ne olduysak sanki bir senedir....
kızlar ben hamile kaldığım ay kafamdan çıkarmıştım kendimi başka işlere verdim. deli gibi kiralık ev aradım o ay hiç düünmedim bile. merdivenleri ikişer atladım zıpladım hiç dikkat etmedim kendime bol bol temizlik yaptım çamaşır suyuyla uğraştım. o ay 5 gün gecikti ben yine ihtimal vermedim kesin ev bulamadım strestendir dedim. eşim test aldı yaptık 2.çizgi silik çıktı yine sevinmedim. kanda çıkmayınca sevinemem dedim. kan testi yaptık Allah sevinçten havalra uçtum.
Allah isteyen herkese nasip etsin. benimki böyle oldu işte.çok kafama takıyordum üzülüyordum bu ay olcakmı olmayacakmı diye ama boş kızlar lütfen üzmeyelim hem kendimizi hem eşimizi strese girmeyelim sakın...
çido kaçıncı ayda bulmuştun sen
hiç güleceğim yoktu valla. bizler kaşarlandık iyice dimi :))))
deli kız
1,5 sene sonra
esra sen hamilemisin ayyy çok sevindim yaa. işler yoğun giremiyorum eskisi kadar. kaç aylıksın
esra bugün bende öleyim yaaaaaa offfff
doğal yoldanmı oldu
bu öyle böyle değil çok acayip bişi artık istemiyorum hiç bişii bebekte istemiyorum biliyorum allah beni bebek vermeyerek sınıyor çok zoruma gidiyor yaşamak
esra sen hamilemisin ayyy çok sevindim yaa. işler yoğun giremiyorum eskisi kadar. kaç aylıksın