Kz Anneleri gelin bizde coalm

kız yaz gelsin diye bekliyorum valla ipini koparmış gibi gezecem hem kızımda büyümüş olur biraz

nan karular ben geldim sırnaşık şey
neredesiniz çıkın bakem hemencecik bekliyomdelikafadulden delikafadulden
gecikirseniz kızarım bak klava: hayde hayde

kız bir topıc vardı kapandı çok şükür salağın teki sevennur mudur verennurmudur ayyy deli etti herkezi

-tatlicadiarzu- kafamçokkarıştıherkeşler dellenmişmi gerçekten :roflol: :roflol: :roflol:

SEVENNUR diye bir kullanıcı evli bir adamla 8 yıldır birlikteymiş karısı çirkin ölsün diye dua ediyorum vs diye bir konu açmıştı tüm karular saldırdık ama sen yoktun

SEVENNUR diye bir kullanıcı evli bir adamla 8 yıldır birlikteymiş karısı çirkin ölsün diye dua ediyorum vs diye bir konu açmıştı tüm karular saldırdık ama sen yoktun

tüh yaaaaaaaaa tam benlik bir konuymuş kaçırdım
nan varya böle karuları alıp bir güzel yolacan kaydirigubbakcemile :mymeka:
manyak karı sanane nan karısından ah ah bu erkekler varya sopalık yanem klava: klava: klava: klava: klava:

birde cevap yazıyordu hasbam ne kudurdunuz evli karılar diye:))

oh iyi olmuş lülülülülülü
böle manyak karıları elime bir verseler varya napmazdım:1ninca: :mymeka: kaydirigubbakcemile :tomato:

yakaladım sizi kimi çekiştiriyosunuz bakemlaelaelaelaelae

yakaladım sizi kimi çekiştiriyosunuz bakemlaelaelaelaelae

hani evli bir erkekle beraberlik kurupkafamçokkarıştı karısının ölmesi için dua eden manyak bir karı varmış ya -tatlicadiarzu- işte o karıyı çekiştiryoz lülülülülülü

kesinlikle sopalıkklava: klava: klava:
ama adamda sopalıkmış yanem :mymeka: klava:

kızlar bişey diyecem eşinizin sizi aldattını anlarmısınız nasıl anlarsınız ne yaparsınız anlayınca

kızlar bişey diyecem eşinizin sizi aldattını anlarmısınız nasıl anlarsınız ne yaparsınız anlayınca

şimdi şöle cevap vereyim bacum
beni aldatsa hareketlerinden anlarım vede aldatırsa nemi yaparım yalla bak şöle yaparımklava: klava: :mymeka: :mymeka: :tomato: Çok üzgünüm çoook ayrıca biryerlerini kopartırım valla

bende anlarım diye düşünüyorum valla anladımdada saklansa iyi olur gece uyurken hadım ederim :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…