Kz Anneleri gelin bizde coalm

kız sorma kuyrumu fena sıkıştırdılar çizittirip duruyom anacım ahhh ahh kocişle durumlar aynı:KK43:((((((((((((

nan zeren nire kaçtun :uhm: hade anlat bakem nettiniz otelde:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

kız sorma kuyrumu fena sıkıştırdılar çizittirip duruyom anacım ahhh ahh kocişle durumlar aynı:KK43:((((((((((((

bak mesajını görmeden yazmıştım öncekini:roflol:
kıs sizdede iş yokmuş be anam:eek:klava: otelde ayarlamışlardı ne gözel niye gitmiyonuz yoksam yaşlandınızmı kıs:roflol: :roflol: :roflol:

valla ben atacam otele kocişide adamı yakalasam işi çok anacım gece yarısı geliyor eve tam o ataga geçecek ben horlaya horlaya uyuyomkaydirigubbakcemile3

valla ben atacam otele kocişide adamı yakalasam işi çok anacım gece yarısı geliyor eve tam o ataga geçecek ben horlaya horlaya uyuyomkaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yazuk size valla :roflol::roflol::roflol:

nan yok nan dur kafayı vurma bir yere aman kafamçokkarıştı
sonram hiç bişey yapaman artıkım :1shok:
kocişte başkasına gider ona göre yanem

nereye gidiyor kız vururum adamı ben ayyyy şaka bir yana herif duysa böyle konuştumu o beni vururkaydirigubbakcemile3

kız bu arada ikimizden başka kimse yok ikimiz rekor kıracaz bu gidişle:)))

he ya gerçekten öle kaydirigubbakcemile3
hey anan be millet rekortmen görsün bakem:hooray: :roflol:

işle ilgili sıkıldım kızımı özledim normal durumlar yani

canımcım benim kız gelcek yemek hazırlamam lazıma.s
şimdilik çıkıyorum beni bekle yevrum :jeyyar: görüşürüksırnaşık şey

aahhhh kız seninde mi canın sıkkın benimde öyle hava güzel gibi ama gitcek bir yerim yok sürekli çalıştığımız için hiç ev hanımı arkadaşım yok hep çalışanlar var offfffffffffffffff ya

canım benim yerim ben seni sıkma artık şu canını kız sabret yaza gelecem bol bol stres atarsın benimle

X