Kz Anneleri gelin bizde coalm

hemde nasıl.kızında büyüdümü biraz artık adam seni nerde bulsun.
kaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyyt
özgürlük gibisi varmı ayol:roflol::roflol:

siz bu kadar topiğe nasıl yetişiyorsunuz yaaa sizin peşinizde koşmaktan kafamçokkarıştı oldum......

valla ben azgın karuyum macun falan hallederiz gülümama belinaycım zaman anca böyle geçiyor güzelim

günaydin canim kiz kimseyle tartisma banlanirsin heeee
neyse isimi yapip gelecem görüsürüz byeeeeee

ne yani valla umrumdeğil kızıma laf ederse oyarım ben başlatmadım hem o başlattı neyse kaçtı zaten

ne yani valla umrumdeğil kızıma laf ederse oyarım ben başlatmadım hem o başlattı neyse kaçtı zaten

ya hayatım pekde bişey dememişki kendide fındık ya o kocaman olmuş (aklınca espiri) işlte onu demek istemiş Ama acık eline yüzüne bulaştırmış sıkma canını bebişlerimiz en değerli varlığımız hassasiyetini anlıyorum tabiii.

Aman hani dansözler be yok negatif var pozitif had hade hoooooppppppppp

topiğe gel topiğeeeeee
:içelim:

kız bu satte ne içmesi öyle dur bakalım.daha öğlen bile olmadı.
kaydirigubbakcemile3

rosemm şef canım scim istedini yapar ya biz ya biz ahhhh senağlama

ağlama be dayanamam başlıycam şimdi şefliğe falan ay bırakımde normal insan olim bari sizler gibi ha h hayyyyyyy
:roflol::roflol::roflol:

yok kız şef kal otel falan lazım olur şef tanıdık diye hava atarız:dance:

kız tabi lazım olucak.
aaaaa ben demiyormuyum 2. çocuğu orda yapıcam diye.allah allah.sende şimdi gösterdin kaçma bakem.kaydirigubbakcemile3
şurda gaza geldim oteli falan duyunca yaparım diye.ama sen şimdi şeflikten ayrılırsan olmazki:jeyyar:

pilavdan dönenin klaşığı kırılsın.Sözüm söz hadi bakem teker teker gelin baride laf olmasın Odalar benden gerisi size kalmış aa orasına karışmam Bak ayşegül kovalamaca oynuycamdiye tutturduydu dün.

napim sizin için katlanacaz artık şefliğe neym.Arkadaş kurbanı olmakta varmış kaderde ahh ahhh...

bu arada öğlen oldu ne yiyoruz

ayşegül şimdi güllüşen ve saz arkadaşlarında okudum küçükçekmecedemisin:1shok:

ohhh karnışımı doyurdum gözüm açıldıkaydirigubbakcemile3

kız komşu çıkıcaz bende küçükçekmecedeyim...tam olarak neresindesin:uhm:

kız komşu çıkıcaz bende küçükçekmecedeyim...tam olarak neresindesin:uhm:

aaa kaydirigubbakcemile2nasıl desem ne desem çoook zor evimin yeri-tatlicadiarzu-şaka şaka colony çok yakın banagamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…