Kz Anneleri gelin bizde coalm

öyle rosemim uyuzluk onda ebruma yazık üfffffff üzüldüm

Şenizselam kızlar nasılsınız görüşmeyli öpüyorum hepinizi ayrıca o şef bozuntusuna bende çok kızdım yazık ebruya ne vijdansız insanlar var yahuklava:klava:

ızabelle h.g canım nasılsın
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan h.b canım iyim tatlım annemleri memlekete yolcu ettim o yüzden bu aralar hep ordaydım gündüzleri pek giremedim çok sıcak be güzelim hiç bir iş yapasım yok evi şeyy götürüyor valla:roflol::roflol::roflol: sen nasılsın görüşmeyeli

canım hsonu büyükadadaydım kayınpeder orda yazları iyiydi geneldede şükür iyiyim canım evet çok sıcak

KIZLARRR..........
günaydınnnnnnn.......

bu gün ebrum gelir herhalde bi toplanında hazırlık yapalım topiği bi temizleyelimm bi düzenleyelimmm iş birliğiylee yiyecek bişeyler hazırlayalımm aaaaa hadeeee.....:dance:

ayy bu gün keyfim gıcır kızcelerr..naniknanik

hadee kalkınınnnnn bakalımmmm önüm arkam sağım solum sobee saklanmayan ebe...

delikafadulden

günaydınlaarrrr!opuyorumnanaktanrosemm merhabaa!benim nedense hala uykum varr yorulmuşum dünn!kafamçokkarıştı
sizlerdennn nabeerrrr?:sm_confused:ebru kimmm acep?...

günaydınlaarrrr!opuyorumnanaktanrosemm merhabaa!benim nedense hala uykum varr yorulmuşum dünn!kafamçokkarıştı
sizlerdennn nabeerrrr?:sm_confused:ebru kimmm acep?...

tatalış hoşgeldinnn.. ama yok ölee mayışık mayışık olmakk aa bak hiç sevmemm:umursamaz:
enerji nerde ben oradaa şekerimmm:dance::lepi:

ebrum bizim çok sevdiğimiz bir arkadaşımız çok tatlıdır tanırsın yakında..
ama 15 gündür raporluyduuu hasta güzelim ya...
dün işe başladı okummuşsan şefibiraz gıcıklık yaptıı ee bizde haliyle üzüldükk belki bu gün içerdedir buraya gelir diye bekliyorum canım gelmezse arıycam yine bakalım noldı çok merak ediyorum onu..

hadii sende bi ayıl açıl bakalımmm hadee hoppaaaa:tomato:
hi hiiia.s.

açıldımm bilemmm!hihoyyyt
rosemm senin kız kaç yaşında?:ecrin_bebek:

açıldımm bilemmm!hihoyyyt
rosemm senin kız kaç yaşında?:ecrin_bebek:

hi hii açılırsın tabii yedin şef zılgıtı açılırsın tabiii:roflol:
hayatım kızım 12,5 yaşında bir genç kız adayı
8 e geçti ponçikim ama hala benim bebekim yaaa oyy oyyyy

selam ayy hiç coşacak halde degilim bırakın uyuyayım üfffff coşturcak kimsede yok zaten huuu nerdesiniz kaçaklar

ayyy seninki genç kız olmuşş yaaa!
allamm ne havalar vardır onda şinci!...zemuszemus

selam ayy hiç coşacak halde degilim bırakın uyuyayım üfffff coşturcak kimsede yok zaten huuu nerdesiniz kaçaklar

burdayıkkk da benim kızzz krize girdiii geellll diiiii!....gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

burdayıkkk da benim kızzz krize girdiii geellll diiiii!....gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

evet sorma şekerim ne genç kız ne çocuk ama yavru kuşum 2 arada henüz..
seninkiii ne istiyo gel benle oynamı diyoo yanii

kevserr içtinmi kahveyii hani banada yolluycaktınn gelmedii sütmü kalmamış şekerimmşutarafagitti

kriz var canım ne süt var ne kargo ücreti artık borcum olsun ilk buluşmada kahveler benden

rosemm benimki dondurmaa istiiiii!...:icecream:
kevser geldimm gezinip durimmm işteee!

gezin canım gezin bende senin peşindeyim ama sen maaşallah yakalayamıyom

kız kevserr msn.ini at da ordan yazışakk ara ara daha kolayy oliii!...a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…