Kz Anneleri gelin bizde coalm

Günaydın kız analarıııı
Nasılsınız bakalım
Rosemcim yine ebru yok sefi yine dıs görev verdiyse o sefe bugün haddini bildirelim topikcekötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
Kamile de yok bugün hergün erkenden gelirdi nerde acaba:uhm::uhm:
Benide merak etmemişsiniz askolsun:umursamaz::umursamaz:

hayatım gelirsiniz diye bekliyoruz ondan merak etmezmiyizz hiçççŞeniz
ebruyu birazdan arıycam bakalım bencede dışarda kızcağız yaa offff offffff
kamile açmamışmı bu günn
bende bize uğramadı sandım aaa
kimbilir hangi toroslaın zirvesindedir oo şimdii kocişi mangal başındaaa ohh çocuklar hamaktaaa keyiftedir o keyifte...
şştt derinn özel muhabbet yokk şeker ne varsa burada aaaaa bak gene şefliğimi tutturacak bana bu kızzzz:mymeka:

selam kızlar nasılsınız ben çok yorgunum temizlik yaptım çok yoruldum daha bitmedi ara verdim tahayı uyutuyom sonra devam edicem-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ohhh ne güzel mişş zeynom sağ olsun vallaaaa

derine yok derine yokkk hi hiiiii:roflol:

selam kızlar nasılsınız ben çok yorgunum temizlik yaptım çok yoruldum daha bitmedi ara verdim tahayı uyutuyom sonra devam edicem-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

hoşgeldin şekerr nabersin çok yorma kendinii yap yap bitmiyo nasıl olsaa:1hug:

tekrardann geldimmmmm!...
rosemm bende isterimmm bananeeeee!...:icecream:

hoşgeldin şekerr nabersin çok yorma kendinii yap yap bitmiyo nasıl olsaa:1hug:
Şenizhoşbulduk canım evet valla yap yap bitmiyo kaç gündür sıcaktan canım hiç birşey yapmak istemiyodu ama artık dedim emel kalk yoksa evi ....... götürecek yanii:roflol::roflol::roflol:

sıkıldımmmmmmmmm yaaaa ne bu bee kevsere katılıyorum vallaa kızlar bu günü:umursamaz: en uzun mesai günü ilan ettim ben

vayyy rosemim şefim ilk kez bana katıldı bu günü bayram ilan ediyorum :)))

hadiii bakemm bugün de bittiiiii!....opuyorumnanaktan

niye kııı :sm_confused:sende benimm gibii ev hanımımısınnn?....kaydirigubbakcemile3

derinnnn kız kaşınmaa bam telime basmaa haaadelikafadulden

kız biz çalışıyoruz da evde neyizz sizin bütün gün yaptığınızı biz evde gece yapmıyoruzmuu hele benim gibi bide titizsee ohh ohh çalışan kadının vay hal
inee koca çocuk ilgi bekler yemek yapılmak ister ev temizlenmek ister çamaşır yıkanmak ister utanmaz bide ütü ister...

ee kim ne zaman yapacak bunları demii
yaa bide ev hanımının işi zormuşşş yesinlerrr...:mymeka:

vayyy bacımmaa laa amma da dertliymişinnn yaaaa!:teselli:
bakk ama bende heççç oturann ev hanımlarından değilimm haa!hihoyyyt
çevremdekilerr dalga geçiyoo artık bırak işi gücüü az dışarıı çıkk diyee vallaa heçç durmam bende!
işimm bitmezzz dağınıklık görünce psikopata bağlarımm!:1shok:
eşimin de derdi boğazıı hiççç bitmeezzz!...:umursamaz:

eh işte anla o zaman beni bide bütün gün çalışsan nolcek haa sorarımm nolceekkkkkk

(ha ha haaaaaa ayy kendimede güldüm hee)delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…