Kz Anneleri gelin bizde coalm

Manzara süper canım oturdugun yere yakın mı ne güzel yaa
Bir baskadır benim memleketimturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
yakın sayılır canımm 30 km mesafede heryri başka güzldir evet canım ülkmizinnturkbayragiturkbayragi
ohhh kamilemmm sefann olsun hayatımmm.........

ne diyimmmm ne güzel manzara orası öyle yaaa valla bayıldımm ohh o şelalenin serinliği ve sesi yeter adama yaa ruhu dinlenir.a.s
ama bende boş durmadım hafta sonuuu he he heeeeeee:lepi:
sn neler yaptın anlat bakalımm:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ohh zeynomda gidiyoooo ama şekerim sende annenle konuşmışsun ohh ne güzel
ben annemi de özledim yaa burnumda tütüyoo valla hemo hem babamm.
hasret doldum beee oyy oyyy...

annemler çanakkaleye yazlığa gitiiler..

bende Allah nasip ederse 31 temmuzdaa yoldayımmm..

baksana kamilem nerelere gitmişşş ohh ohh bide kıskanma rosem diyoo
rosem napsın off offfff....

ama bende kzımı aldım arkadaşımıda cumartesii sakin bi koy var bizim burada oraya yüzmeye gittiimm ohhhhhhhhh...
delikafaduldendelikafadulden

Ohhhh seninde sefan olsun canım ne güzel yapmıssın:1hug:

zeynom yolculuk ne tarafa hayırlısıyla

bak kamilemin oralara çok güzel yaa torosların içimidir nedirr valla bayıldımm
ayyyyyyy bendeee isterimmmm.... doğayı çok seviyorum ben ruhum dinleniyoo.

Rosem ben kacıyorum hayatım:eek:
Sana iyi mesailer kolay gelsin canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hani ebru yu aramadın mı gözlerimiz yollarda kaldı:uhm::uhm::uhm:

Canım tatil için henüz karar vermedik
Önce esimin memleketi benim memleketim
Sonrada bir hafta tatile kacalım diyoruz ama bilmiyorumfisfisfis

ewet canım toroslarda gizli kalmış dünyada ender olan şelalelerden benim eve 30 km uzaklıktakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya kızlar ebruyu arıyorum çalıyo kapanıyooo anlamadım ve çok merak etmeye başladım .Mesaj attım bakalım dönecekmi..Allah allah taşınıyomu acaba ev bulmuştu.

durun aradııı aradıı ben onu arıyim şimdi kıza yazmasın boşunaa

ya kızlar ebruyu arıyorum çalıyo kapanıyooo anlamadım ve çok merak etmeye başladım .Mesaj attım bakalım dönecekmi..Allah allah taşınıyomu acaba ev bulmuştu.

:uhm::uhm::uhm:
Bizide haberdr et canım konusursan selamlarımızı iletopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Biz bu kızı cok seviyormusuz yaaa:asigim:

offf kızlar kötü ebruum yaa konuşuyorum hala
acil şifalarrrr :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ne oldu bu kadar ebruuza yaaa:1no2:çok öpüyorum canımmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar ebrucum bu gün işe başlamış aslında dr rapor veriş ama ebrum çok rapor aldım kalsın demiş iyi niyetinden.
Ama şefiii napmış biliyomusunuz gıcıklığınaa kıza dış görev vermiş bu sıcakta..
hemde ayakları hala şiş ken.Gıcık herif .Ebrum çok sinirlii çokta halsiz üstelik.
selamlarınızı ilettim oda size tşkk etti ve selam yolladı.Dedim sıkılırsan kimseye patlama beni ara hemen konuşalım açılırsın biraz.off çok üzüldüm canım arkadaşıma yaa bi duysanız sesi nasıl cansız cansız yavru kuşumun.Zaten bi damlacık halide hiç kalmamışken kızı dış göreve çıkarmış pis adammmmmmmm.:eek:klava:

kızlar ebrucum bu gün işe başlamış aslında dr rapor veriş ama ebrum çok rapor aldım kalsın demiş iyi niyetinden.
hemde ayakları hala şiş ken.Gıcık herif .Ebrum çok sinirlii çokta halsiz üstelik.
selamlarınızı ilettim oda size tşkk etti ve selam yolladı.Dedim sıkılırsan kimseye patlama beni ara hemen konuşalım açılırsın biraz.off çok üzüldüm canım arkadaşıma yaa bi duysanız sesi nasıl cansız cansız yavru kuşumun.Zaten bi damlacık halide hiç kalmamışken kızı dış göreve çıkarmış pis adammmmmmmm.:eek:klava:

Ay ne kötü insanlar var yaa
Kız iyi niyetinden rapor almıyo ona yapılana bak
:eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava:
Cabuk sinirlenmem ama suna bak ya kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

ay canım yaaa kız anaları olrak gidip haddini bildirelim şekercimmmkötükedihüsokötükedihüso:eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava:

sormayın kızlar valla içimden geçmedi değilll.Nasıl bir vicdan var insanlarda erkekmiş şefii.Ama ebrucum yarında aynını yaparsa şikayet edecek onu.üstüde ederse onuda edeckmiş.Etsin vallaa bu ne bee aaa insanlar çalışıyosa kölemii.İstanbulda bi sıcakki bu gün sormayın çok canım sıkıldı yaa ah keşke elimden bişey gelse..:sinifsinif:

hoooopppp diyorum bu ne okudum şok oldum canım ebruşim kıyamam kız zaten düzelmedi kıyamam ayy şok oldum sinir oldum bugünün uyuzu ebrunun şefi ilan ediyorum

hoooopppp diyorum bu ne okudum şok oldum canım ebruşim kıyamam kız zaten düzelmedi kıyamam ayy şok oldum sinir oldum bugünün uyuzu ebrunun şefi ilan ediyorum

hayatım günün değil o haftanın hatta ayın uyuzu olur bu şekildee...sinir oldum ama ne çare iştee:eek:klava:

X